Skip to content
17 reacties
1736 weergaves

in armen liggen

hey ik weet niet wat mijn geaardheid is maar hebben jullie ook dat je met een jongen :in zijn armen wilt liggen , onder de sterren kijken of gwn iets gezellig doen ik heb dat soms dandenk ik dat wil ik ook of gwn ff emo wilt zijn in die armen btw mijn karakter is zachtaardig stoer apart grappig lief zacht

13 jaar
3 jaren geleden

17 Reacties

  • ts hier jongenn 14 ja precies

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Chill dat je dat post TS. Mn bro en ik l, die twee jaar jonger is dan ik, liggen ook vaak gewoon in elkaars armen. En dan hebben we t over vanalles. Niet dat we ons daarvoor schamen maar velen vinden t misschien wel gek. Maar t is wel zo dat we elkaar super chill vinden.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • he ts hier bedankt voor de post van jullie ben nu mezelf/ wie ik ben aan het ontdekken en ja inderdaad is het lekker om in je broers armen te liggen f onder de sterren te kijken en ff emo zijn dat de leuke en gezellige dingen xxx ts tnx

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22, mag ik je even citeren? 'Beste jongen, Toen jij een kleine jongen was werd je door iedereen geknuffeld...' Mijn vraag en opmerking: Hoe weet je dit? Je verondersteld dat TS geknuffeld werd. Volgende citaat: 'Het probleem is dat jij overal net tussen in valt. Te oud voor op schoot en te jong voor verliefd.' Een beetje kromme beredenering vind ik. Te jong voor verliefd? Wist je dat je al op ongeveer 8 jarige leeftijd hevig verliefd kan worden. Natuurlijk snap ik je wel maar wat ik je wil meegeven is dat in je posts erg veel veronderstellingen staan. Pas daar een beetje mee op. Ook vind ik het wat raar overkomen hoe je begint. ...Beste jongen, etc. Ik ben een jaartje jonger maar zou nooit zo beginnen. Ben je echt 22? Sorry, maar ik vraag het me af. Ook zie ik hier en daar wat klachten komen. Ook ik stoor mij aan je manier van schrijven. Het is net ff te, snap je?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is echt super emo om zo met een jongen te zijn. Ik ben gay maar ook als je dat niet bent TS dan kan je er zomaar naar verlangen. Doe dat vaak met mn vriendje, en yep lekker in de zomer samen in het gras of bij ons in de duinen naar de sterren kijken. Dus wat je geaardheid ook is, er is niks geks aan als je die verlangen hebt.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Veilig in sterke armen liggen, is een heerlijke ervaring. Onze familie heeft jaren als expats in het buitenland geleefd voor mijn vader zijn werk. Helaas werd hij (en wij dus ook) altijd weer gestationeerd in vreselijke landen. Opgesloten in een bewaakte compound exclusief voor Westerlingen. Met personeel wat je 24/24 bespiedde. Waar je geen vrienden mocht worden met de locals. Met een opgehitste bevolking die met stenen gooide naar onze schoolbus. 's Nachts was ik altijd doodsbang dat ze ons zouden kidnappen en vermoorden. Dan mocht ik in de armen van mijn grote broer slapen. En me helemaal emo laten gaan. Snikken van angst, ellende en heimwee naar Nederland. En hij vond het allemaal prima. Die nachten in zijn armen hebben me door die ellendige jaren geholpen. Ik ben hem er eeuwig dankbaar voor.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • J22 met je MEGA lange verhalen, jij kan GEEN 22 zijn. Ik geloof er niks van. Je lijkt wel een psychiater. Ik zag dat je al vaker hier negatief bent aangesproken op wat je post. Hou het ff simpel. Lijkt echt of je alles weet op je 22ste, daarom denk ik dat je veel ouder bent dan je zegt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Ik begrijp dat jij je soms wat alleen voelt en dat je behoefte hebt aan vriendschap, aan wat warmte van iemand die om jou geeft. Of jij wel of niet gay bent, dat maakt niets uit, dat komt later wel, maar het is natuurlijk wel zo dat de meeste jongens liever een meisje in hun armen hebben.
    Het is wel een beetje naar dat andere jongens vervelend naar je doen en dat geeft jou denk ik soms het gevoel dat je alleen bent.

    Heb je al gekeken op de website van jongenout? Dat heeft ook een forum net als dit, maar het is niet anoniem. Je moet je aanmelden en je legitimeren zodat ze zeker weten dat jij bent wie jij zegt dat je bent. Daar kun je contact hebben met anderen die het vaak ook moeilijk hebben met hun gevoelens.
    Er worden in verschillende plaatsen in Nederland ook meetings georganiseerd en daar kun je elkaar in het echt ontmoeten en misschien vrienden vinden als het in jouw omgeving niet lukt.

    Je zegt geen vrienden te hebben, en het is vast wel moeilijk om iemand te vinden, maar ik weet zeker dat er best wel jongens zijn die jou aardig vinden en jouw vriend willen zijn. Ik denk dat jij het wat moeilijk vindt om contact te maken, vooral omdat je wat geplaagd wordt. Ik hoop dat je op de een of andere manier toch iemand vindt. Er zijn genoeg jongens die liever met jongens dan met meisjes knuffelen, alleen durven ze het niet altijd toe te geven, vooral niet op jouw leeftijd.

    Ik wens je sterkte en hoop dat je iemand vindt. Je hebt er wel niets aan, maar ik denk dat jij een hele lieve jongen bent die iemand graag als vriend moet willen hebben.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • yo ts hier @jongen22 zulke vrienden heb ik niet die zeggen ha gay wat een meme zeg maar toch ik denk niet dat ik perse gay ben ofzo maar heb wel gewoon de behoefte om met jongens te knuffelen nee maar dat soort vrienden niet xx ts

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Je schrijft dat je niet perse vaak geknuffeld bent en dat je ziet dat andere jongens zo gelukkig zijn met elkaar. Dat wil jij ook begrijp ik.
    Jongens stoeien met elkaar, ze hebben soms een worstelpartijtje om te zien wie de sterkste is, dat soort dingen. Van elkaar aanraken wordt je blijer omdat er dan zogenaamde gelukshormonen vrijkomen. Jongens doen dat meer dan meisjes en daarom lijken ze gelukkiger. Daardoor hebben ze ook minder last van depressies dan meisjes.
    Van de poes of de hond aaien krijg je dat geluksgevoel ook al. De hond en de poes vinden het fijn geaaid te worden om dezelfde reden. Elkaar aanraken maakt blij, daarom is vrijen ook zo fijn.

    Stoeien en worstelen zijn jongensmanieren van knuffelen. Soms als ze daar zin in hebben dan dagen ze elkaar een beetje uit, bijvoorbeeld door duwtjes te geven of zo iets. Echt knuffelen doen ze natuurlijk niet op het schoolplein maar er zijn er vast genoeg die dat doen als niemand het ziet. Het is een verlangen dat in ieder mens zit.

    Mijn vraag is, heb jij een goede vriend waarmee je veel omgaat en waar je wel eens bij thuis komt? Misschien is er iemand waar jij goed mee op kan schieten en die jou ook aardig vindt. De een maakt wat makkelijker vrienden dan de ander, maar er is altijd wel iemand die bij je past. Met een beetje geluk kan je dan een mooie warme vriendschappelijke relatie opbouwen waarbinnen ook plaats is voor af en toe een knuffel-stoeipartijtje.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat zijn van die momenten van diepe vriendschap en geluk die je levenslang bij blijven. En die ook lang niet iedereen meemaakt. Je moet er ook voor open staan zoals jij. Veel jongens zullen het niet durven want te gay in hun ogen. Maar dat is onzin. Diepe vriendschap ook tussen hetero's heeft altijd een lichamelijk emo kantje.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • hey ts hier @22 ik werd niet perse vaak geknuffeld ofzo het is niet dat ik dat met jongens wil dat ik ook op ze ben maar ik zie dat ze altijd zo gelukkig zijn @ 19 mby ouder 15 14 ofzo tnx voor de rea alvast

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Iedereen wilt graag een paar armen om zich heen, of af en toe eens die armen geven. En iemand die zegt dat dat niet zo is, die is aan het liegen :-) .
    En of dat nu een meisje of een jongen is maakt niet uit, het gaat hem om de vriendschap.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Toen jij een kleine jongen was werd je door iedereen geknuffeld en mocht je op schoot zitten maar nu je dertien bent vinden de meeste mensen je daar te oud voor. Toch heb jij dus wel die behoefte aan warmte en lichamelijk contact. Het probleem is dat jij overal net tussen in valt. Te oud voor op schoot en te jong voor verliefd.
    Verliefde stelletjes doen niets liever dan elkaar vasthouden en knuffelen, dus de oplossing voor jouw probleem is een liefje vinden. Nu zeg je dat je in de armen van een jongen wil liggen en dat maakt het wat ingewikkelder. Je zegt dat je een zacht karakter hebt dus ik denk dat jij het liefst een vriend hebt die wat ouder is en die initiatief neemt in de vriendschap die jij zoekt.
    Die vriend is vast wel te vinden maar niet zo gemakkelijk. Straks mag je weer naar school en je kent uit je omgeving ook wel jongens denk ik dus er is er misschien wel een die jou lief genoeg vindt voor wat geknuffel.
    Andere jongens van jouw leeftijd willen ook wel graag knuffelen en al hebben ze misschien uiteindelijk liever een meisje, soms vinden ze het makkelijker om eerst wat te proberen met een jongen. Meisjes zijn nog een beetje eng en jongens kennen ze natuurlijk beter. Die durven ze ook eerder aan te raken dan meisjes.
    Wat jouw geaardheid betreft heb ik natuurlijk wel mijn vermoedens, maar maak je daar voorlopig niet te veel zorgen over. Vriendschap is vriendschap en liefde is liefde en een jongen voelt bijna net zo aan als een meisje als je in elkaars armen ligt. Ze kunnen ook goed zoenen, vraag maar aan meisjes die een vriend hebben.

    Over een jaar of vier vijf weet jij wel wat je echt wilt.

    Er is een website, jongenout.nl waar je contact kan maken met andere jongens en meisjes die ook bezig zijn met hun geaardheid en zoeken naar vriendschap. Als je zo gauw geen knuffelvriend kan vinden, kijk daar eens. Het is veilig.

    Succes

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo jongen 13, heb je dat bij je leeftijdsgenoten of bij mensen die ouder dan je zijn?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, dat heb ik ook vaak, hoor. Heel gewoon. Je hoeft niet homo te zijn om dat fijn te vinden, maar als je dat wel bent is dat ook normaal, dus maak je geen zorgen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Lijkt me ook wel leuk. Ik ben denk ik panseksueel dus val ook op jongens. Ik ken wel veel jongens maar er zijn er maar 2/3 echt vrienden, ik trek meer op met meisjes.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten