Skip to content
8 reacties
991 weergaves

Datingapp

Zijn er nog jongens die op Grindr zitten?

16 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zit op een aantal datingapps waaronder Grindr. Als ik zin heb ik snel seks ga ik altijd naar Grindr. Als ik een nieuw vriendje zoek kan je beter bij andere apps zijn. Ik heb vorig jaar met Grindr een reis door Duitsland gemaakt. In elke stad zocht ik een jongen op waar ik kon ‘slapen’. Zo heb je een gratis slaapplek, ontmoet je nieuwe mensen en lekkere seks.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie laatste tijd op deze site diverse topics over homo- of biseksualiteit voor bij komen. En in al die topics is er steeds een jongen van 22 jaar. Met hele lange reacties en redelijke stellige en bekritiseerde mening waar de TS niks aan heeft. Dat je tegen de genoemde vragen anders tegen aan kijkt of denkwijze hebt is prima. Maar laten we het gewoon houden bij de dingen waar de TS het echt iets aan heeft en niet te veel je eigen interpretatie hier op los laten. Het is prima om mensen te waarschuwen maar doe het wel met respect.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Blijkbaar wordt Grindr kritiek niet gewaardeerd. Sommigen zijn zelfs helemaal overstuur.
    Vraag je eens af, wie zit waarom op Grindr. Volgens mij vooral wat oudere mannen die moeite hebben om een date te krijgen omdat ze niet zo goed meer in de markt liggen, met een vrouw getrouwde stiekeme homo's, en jonge ventjes die niet uit de kast durven komen en toch ervaring op willen doen.
    Stel je bent zo'n jong ventje, je zit nog op school en dan zoek je iemand en dan mag je allerlei kerels pijpbeurten geven en wordt je geneukt in de bosjes. Is dat wat je zoekt? Daar gaat je zelfrespect echt op vooruit! Geeft natuurlijk niet, want des te gewilliger ben je.
    Lees dit artikel eens in dit verband: gelderlander.nl/nijmegen/de-verborgen-wereld-van-de-jongensprostitutie~a20922c2/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

    Dat vertelt over de gevaren die jongens lopen die niet uit de kast durven komen en op zoek gaan naar seks op homo ontmoetingsplaatsen. Dat zijn verhalen uit de praktijk.

    TS denkt er blijkbaar over na om op zoek te gaan naar seks, maar helaas nog niemand die hier is komen vertellen wat de ervaringen zijn om hem een beeld te geven van hoe dat dan gaat. Hoe je mannen ontmoet en hoe de ontmoeting verder verliep. Hoe vaak je het doet, enz. Daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar als het allemaal zo leuk en spannend is.

    Op deze pagina staat een review van Grindr met veel informatie die mij wel nuttig lijkt als je er over denkt: datingappkiezen.nl/review/grindr/#voor-wie-is-grindr-een-geschikte-app
    Op deze pagina een verhaal over iemand die wat teveel aan het Grinderen is gegaan en de controle over zichzelf begon te verliezen: bnnvara.nl/artikelen/grindr-en-seksverslaving-altijd-op-jacht-naar-de-volgende-fiks

    Naar mijn idee is seks iets dat past in een relatie waarin aandacht, vriendschap, liefde en wederzijds respect de hoofdrol moeten spelen. De seks breng jou en je partner zo dicht bij elkaar als maar mogelijk is.

    Maar misschien vergis ik mij.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zit al geruime tijd op Grindr, Planetromeo en kom regelmatig op Bullchat. Ik vind de reactie van jongen 22 erg overdreven en misplaatst maar goed. Wat ik je als tip wil meegeven is eerst voor jezelf duidelijk te krijgen wat je precies zoekt en je grenzen duidelijk bepalen. Als daar uitkomt dat je graag seks wilt hebben en geen zin hebt een relatie dan is dit een prima site/app. Echter pas wel op met delen van foto’s/video’s of cammen, spreek bij voorkeur voor een ontmoeting af op wat drukkere plek, laat je niet overhalen om dingen te doen die je niet wilt en zorg zelf voor condooms.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • #22. Ik vind jouw bericht vreselijk. Je lijkt wel een dominee die pubers wilt weerhouden van "het kwade". Heel moraliserend. Als jongen 16 alleen sex wil dan moet hij dat zelf weten. Hij is 16 en weet ongetwijfeld wat er in de wereld te koop is. Misschien wil hij wel geen relatie maar wil hij uit lust contacten opdoen. Ik begrijp hem heel goed. Ik ben voorstander om die leeftijd bij Grindr op 16 te leggen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • eb da filmpje s bekeken. is redelijk confronterend. ja. maar ik zoek ook wel sex. niet met ouwerds natuurlijk

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi, ik zit ook op Grindr. Maar jongens enkel vanaf 18 zijn er toegelaten. Ik vind het een handige app omdat je kan zien wie in je buurt zit. Je kan ook filters instellen zodat je bv. enkel de jongens tot 25 kan zien. Zoals altijd bij elke app, wees voorzichtig als je zou willen daten. Voor jongens van jou leeftijd zou ik op zoek gaan naar een ander platform zoals Jong en Out.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, Jij bent 16 en Grindr is voor 18 en ouder. Wat ik mij afvraag is wat zoekt een jongen van jouw leeftijd op Grindr. Ben jij op zoek naar seks en verder niets? Is dat niet een beetje armoedig? Gaat het in het leven niet vooral om vriendschap en liefde en komt die seks dan niet vanzelf wel?
    Wat ik denk is dat jij homo gevoelens bij jezelf hebt ontdekt en dat je nu de seks die jij verlangt wil ervaren. De vraag is of jij gelukkig gaat worden van anonieme sekscontacten. Iedereen die je op Grindr tegenkomt is ouder dan jij en wil maar een ding met je, seks, verder niets. Jij bent de jongste en de zwakste dus jij moet alles doen wat je Grindr partner van je verlangt. Zorg dus alvast maar dat je glijmiddel bij je hebt. Al die mannen willen hun piemel bij jou naar binnen duwen. In je mond en in je kont. Niks anders. Kan wel eens pijn doen. Lichamelijk en geestelijk.

    Op Gayboystube.com staat een film, Tommy Teen 18. Het is een Nederlandse film en die gaat over een jongen van 15 die via Grindr naar sekscontacten zoekt. Hij vindt iemand, een volwassen man met wie hij een ontmoeting heeft, maar hij wil meer met die man. Bekijk die film eens en vraag je af of jij zo'n jongen wil zijn.
    Je kan hem vinden met de zoekfunctie (Het vergrootglas rechtsboven).

    Als je vrienden wilt waarmee jij je gevoelens kan delen, ga dan eens naar jongenout.nl Dat is speciaal voor jongeren zoals jij en het is veilig.
    Ben je uit de kast? Nee, denk er eens over na of je er niet met je ouders over kan gaan praten en er voor je vrienden voor uit kan komen. Het zal je opluchten en misschien gaat het veel beter dan je misschien nu vreest. In de kast is het donker en eenzaam. Buiten schijnt de zon, de zomer komt er aan. Buiten daar zijn je vrienden en de mensen die echt van je houden. (Zoals je ouders)

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten