Skip to content
16 reacties
1381 weergaves

Moet het wildplasverbod tijdens Corona afgeschaft worden?

Als je de horeca en winkels dicht doet dan kun je nergens meer naar de WC. Bij je grootouders en vrienden bel je ook niet aan met hoge nood, want die mogen maar 1 persoon per dag.
Dus je kunt nergens meer, maar ga je op straat dan komt er een handhaver met een papiertje.....niet om af te vegen, maar om 140 euro te betalen. Vandaag weer op meidenforum twee meiden die in hun broek poepten en om ander forum een jongen die tijdens werk daardoor in zijn broek plaste. Honden mogen zelfs na 9 uur plassen. Dus laat ons ook. Ik begrijp dat velen vooral meiden en vrouwen het dan nog niet willen maar geef ons de keus. Ik plaats dit op jongensforum maar bedoel ook meiden als ik die dat durven (als het echt heel nodig is)

19 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Op de meeste plaatsen is plassen buiten de bebouwde kom niet illegaal.
    Wel op voorwaarde dat je de openbare orde niet verstoort dus dat je niet zichtbaar bent voor iemand op een manier dat iemand er aanstoot aan kan nemen.

    Binnen de bebouwde kom is het uiteraard wel verboden omdat het smerig is en stinkt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mag je wel plassen op een parking langs de snelweg? Vorig weekend moest ik erg dringend plassen, we zijn gestopt aan een rustparking voor vrachtwagens langs de snelweg. Daar naar de bosjes gegaan. Stonden nog enkele mannen en jongens te plassen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Het voordeel was dat hier bij meiden een heel leuk topic was met allemaal beschamende wildplasverhalen en mensen die het niet meer op konden houden. Als je het zelf niet bent is dat best grappig. Het topic is nu weggehaald, jammer., want de meeste wc s zijn nog dicht.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan loop ik liever het risico dat ik het in mijn broek doe jongen van 16. Ik vind het wel schandalig, zeker nu.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • In onze gemeente is het goed voor een boete van 250 euro.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Eens heb ik een hele leuke ervaring gehad met een wildplassend meisje. Ik heb een hondje en daarmee wandelde ik over een strooiselpad door het bos dat uitkwam op een fietspad. Plotseling, na een bocht, zag ik een meisje staan, spiernaakt. Ze had een prachtig lichaam.
    Dat meisje was gaan fietsen met haar vriend en zij had zo'n stretchpak uit een stuk aan. Ze moest blijkbaar heel erg plassen en dan moest ze dus dat hele pak + haar slip naar beneden doen en dat had ze net gedaan toen ik aankwam.
    Met de blik op oneindig ben ik doorgelopen. Ze zal zich wel heel erg opgelaten gevoeld hebben maar ik denk dat ze er later wel om heeft kunnen lachen met haar vriend.
    De Japanners zeggen in zo'n geval: "Je ziet wel, maar je kijkt niet", net als J19 hier boven.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @m16....Er is nogal een verschil tussen tegen een boom plassen als je superdringend moet en er lol aan hebben om anderen in hun gezicht te plassen. Ik moet wel toegeven dat ik wildplassende meiden spannend vind. Het hoort niet maar dan kijk ik wel even. Kan ik niet laten. Niet lang staren en opmerking maken, dat niet. Snap wel dat zij dit doen om geen natte broek te krijgen en ja daarom moet ik het ook wel eens doen, maar veel zie je dan toch echt niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat heeft iedereen op dit forum toch altijd met wildplassen? Ik vind het gewoon onfatsoenlijk. Als je dat legaal maakt gaan er ongetwijfeld viezerikken in je gezicht lopen pissen op straat. Bah. Ik hoef geen ongevraagde golden shower.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is inderdaad wrang M21. De eerste de beste straathond is nu beter af dan de mensen. Zo ver is het gekomen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Eens met jongen#20. Er loop nu veel meer politie en handhaver dan voor Corona. Ik was met mijn broer de stad in gegaan tijdens eerste lockdown en hadden zakchips, kwartje wijn en halveliter bier meegenomen en waren dat lekker op een muurtje van een plantenbak op gaan drinken. Dan moet je plassen, hij gelukkig erger dan ik en dat kan hij natuurlijk makkelijk met zijn slurfje in die grote plantenbak. Maar er liep altijd wel iemand met hesje of uniform in de buurt. Hij zei dat je 90 euro boette kreeg, dus we zijn naar huis gelopen. Hij zei dat hij het echt eerder dan thuis kwijt moest en eindelijk waren we uit het zicht, dus hij heeft het net gered tegen de zijmuur van een huis.
    Maar dit is toch armoe. Het is echt zo dat hij bang was het op zijn23e in zijn broek te doen. Dat is vernederend.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier voor jongen van 21. Die jongen was door schaamte een beetje in paniek geraakt. Hij lijkt er al weer overheen.

    Ja voor poepen weet ik ook niet direct een oplossing, uiteindelijk moet alles weer open. Maar niet meer bekeuren voor wildplassen zou alvast helpen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij mag het alleen niet in de bebouwde kom, zeg maar het centrum. Daarbuiten wel. Als niemand het ziet dus als je diep in de bosjes zit kun je het ook gewoon doen.
    Ik vind het vreselijk maar twee keer in mijn leven moest het wel.Dat heeft me echt twee keer een natte broek bespaard. Het zou wel sociaal zijn als al dit soort dingetjes nu even door de vingers worden gezien. Het is al zo moeilijk.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Afschaffen bij wet zullen ze wel nooit doen. Daar zijn de tweede kamer leden veel te keurig voor. Maar het zou mooi zijn als het stilzwijgend gedoogd zou worden. Maar net nu treden de handhavers nog strenger op dan voor corona. Ik denk dat de overheid het coronaplassen ontdekt heeft als extra inkomstenbron.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Plassen, tja, als je moet dan moet je, al kun je er best wat aan doen om te zorgen dat je niet ál te nodig moet. Poepen doe je natuurlijk gewoonweg niet, zó vaak hoef je gewoonweg niet te poepen. En nee, ik zou het echt niet durven, piesen in een goot vlakbij een putje. In de bosjes heb ik het wel al gedaan, en ook wel eens naast de auto, tussen twee geopende portieren. Maar om nou in het openbaar te gaan plassen, nee, dat is niet nodig vind ik.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben het met je eens, maar wel aangeven waar het dan wel mag bijvoorbeeld rond bomen en lantarenpalen of liefst bij een put van het riool. Of voor meiden tussen geparkeerde auto’s. Anders gaat iedereen het overal doen. Poepen is zo vies in de stad, dat kan echt niet. Ja, als je dat niet meer op kunt houden moet je dat maar in je broek mee naar huis nemen.
    Overigens , ik heb niet gereageerd, maakte die jongen er wel een drama van. Ga naar huis, trek schone broek aan en ga verder met je werk.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet om af te vegen.....LOL..moet je gewoon wel doen.

    Ik zou het in het geval van die jongen gewoon toch gedaan hebben. Die handhaver zal toch wel begrijpen dat hij nu geen andere keus had.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten