Skip to content
5 reacties
2484 weergaves

Anaal orgasme

Ik ben een gay jongen en ben wel eens bottom geweest, maar denk niet dat ik ooit een anaal orgasme heb gehad. Hoe voelt dat eigenlijk? En hoe kan ik dat stimuleren?

21 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • J22 wat voor jou misschien niet is voor te stellen is voor andere wel prima. Leer dat eens te accepteren ik ben zelf vrijgezel en heb graag seks met mannen. Voor mij bestaan er 2 soorten seks met liefde en seks voor genot. en vindt het beide lekker seks met liefde is lekker zoenen/knuffelen/strelen en voor genot is vaak wat "pornoachtige seks".

    Nu on topic ik ben zelf altijd bottom als ik seks heb met een man en dacht dat ik al eens een anaal orgasme had gehad tot ik voor eerst ervaarde. Heb nu een paar keer ervaren het begint bij mij meestal met het gevoel dat je moet plassen en niet veel later door enorme orgasme die je echt door je hele lichaam voelt met een enorm krachtige zaadlozing.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste J17, als jij bent wie ik denk dat jij bent dan weet je wie ik ben en wat ik voor je voel. Dit gaat over anale seks. Ik heb daar geen ervaring mee en ik zoek het ook niet, maar het schijnt erg intens te zijn om het te ervaren. Wat ik er niet zo leuk aan vind is dat gepraat over top en bottom. Waar blijft de liefde?

    Homoseks, vooral dit, heeft iets ruws, niet iets wat ik mij bij vrijen en liefde voorstel. Als ik zo'n suck, fuck en ruk filmpje zie voel ik niets. Als ik een filmpje zie waarin de partners liggen te zoenen en te knuffelen dan krijg ik wel een warm gevoel, ze houden van elkaar, ook als daar anale seks bij komt. Vooral als je wat vrouwelijk bent ingesteld dan geef jij jezelf als het ware aan je partner. Dat verdient respect en genegenheid van die partner. Krijg je dat ook?

    Als jij, J17, bent wie ik denk dat jij bent dan weet ik precies hoe jij bent en wat jou voorkeur is. Dat maakt mij wel eens bezorgd. Jij hebt iets liefs in je karakter en dat herken ik in hoe je schrijft. Ik vind dat jij iemand bent om van te houden en dat is wat ik mij afvraag, je hebt seks, maar wordt er van je gehouden? Jij hebt dat nodig zoals iedereen, maar sommigen hebben het meer nodig dan ze krijgen en dat maakt je kwetsbaar.

    Wat TS betreft, er schijnen heel wat hulpmiddelen te zijn om de prostaat te bespelen, tot en met elektrische apparaten aan toe. Ik zag eens een filmpje van een jongen die een ding met draadjes in zijn anus had gestopt. Af en toe klonk er een geluid en dan sprong hij bijna een halve meter in de lucht. Het was een mooie jongen, maar ik moest er toch vooral erg om lachen.
    Ga maar een beetje oefenen TS. Dan wordt het vast wel leuk.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent dan nog nooit zo klaargekomen want dan had je het wel gemerkt. Je komt dan echt in de hemel terecht. Je orgasme voelt zo anders, zo goed. Je kan het door neuken of vingeren krijgen. Je moet best diep je kontje in met je vinger of de jongen die je neukt moet je best diep neuken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben een meisje en kan natuurlijk niet spreken voor jongens, maar wat ik weet is dat een man een prostaat heeft. Dat is een klier die via de anus goed is te voelen en behoorlijk gestimuleerd kan worden. Bij massage krijgen jongens dan altijd wel een behoorlijke stijve. Er zijn speciale anaal-speeltjes die vooral zijn ontworpen om de prostaat te simuleren. 

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je niet zeker weet of je het hebt gehad, is dat ook zo denk ik :-) Je kunt langs anale weg een orgasme krijgen doordat je prostaat gestimuleerd wordt door de top. Dat geeft een heel apart gevoel en duurt veel langer dan een gewoon orgasme. Gevoel is moeilijk te beschrijven maar ik heb het tot nu toe een keer gehad. Top was een 19-jarige jongen met ervaring en hij deed het lekker. De kunst is dat de top je prostaat moet vinden en met zijn penis van binnen gaat masseren zeg maar.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten