Skip to content
10 reacties
971 weergaves

Vind hij me leuk?

Hallo, ik ben een jongen van 16 jaar en er is een jongen van een jaar jonger waar ik de laatste tijd veel mee om ga, als hij bij mij is kruipt hij wat tegen me aan en ook doet hij zijn voet op mijn voet en zitten we samen te gamen. Nu vraag ik mij af of hij mij leuk vind want ik heb zelf wel wat kriebels maar weet niet perse of ik hem leuk vind (ja ik ben bi). Alvast bedankt voor het antwoorden (ik zal zoveel mogelijk reageren), Groet B.

16 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Je wil nog meer tips horen? Ik heb er nog wel een. Kom eens uit de kast naar je vriend over wat je seksuele voorkeur is. Dan komt hij ook wel en dan weten jullie allebei waar je aan toe bent. Het zal er toch een keer van moeten komen, dus waarom niet vandaag of morgen?
    Nu zijn jullie net twee egeltjes die wel willen maar bang zijn geprikt te worden. Gelukkig wordt je alleen als je kan zijn zoals je bent. Waag het er op, het gaat je bevrijden!

    Wat J20 zegt is een goed idee. Samen in bed in het donker, de beste plaats en het beste moment om over gevoelige dingen te praten als je dat in het daglicht niet durft. Waarom vrijdagavond niet? Je vriend en jij blijven zo lang gamen dat hij niet meer naar huis kan vanwege de avondklok. Dan moet hij wel blijven slapen nietwaar? (Spreek het wel even met hem af, kijken of hij dat wel wil)

    Als je nog twijfels hebt over bi, gay of hetero zijn, doe deze test: https://www.alle-tests.nl/liefdes-relatietesten/wat-is-je-seksualiteit/homo/quiz27/1272000000/homo-bi-of-heteroseksueel

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zou in een vakantie periode kunnen voorstellen om een keer flink door te halen met gamen en dat hij dan kan blijven slapen al hij dat wil. Als hij daar op in gaat ben je al weer een stapje verder.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier bedankt voor je reactie J22 en is niet zo dat we alleen gamen we praten wel en maken gewoon plezier zo als vrienden doen. Maar ik benoem het gamen ook omdat dat het punt is dat we samen zitten chill en hij hangt wat tegen me aan ik doe een arm om hem heen en toenaderen doe ik zeker alleen is het een beetje aftasten welke momenten het kan de eerste stap is in mijn ogen zeker gezet en we worden na mijn idee steeds closer jullie tips helpen me echt ik hoop nog meer te horen en ik laat van mij horen als ik weer updates heb.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Moet mij nu voorstellen dat jullie de hele tijd alleen maar zitten te gamen en verder niets? Zo kom je nergens natuurlijk!
    Praten jullie nooit eens met elkaar over dingen die je meegemaakt hebt, over meisjes/jongens waar je wat mee hebt, over wat je gehoord, gezien, gelezen hebt, over school? Gamen kan vast wel spannend zijn maar het is fake. Er is ook het echte leven en en er zit een echte levende jongen naast je die zo te lezen wel wat wil en jij wil ook wel wat, dus onderneem eens actie!
    Waarom zeg je de volgende keer niet na een uurtje of zo dat je voor vandaag wel genoeg hebt gegamed en dat wat anders wil. Dan ga je heel ontspannen een beetje onderuit op je bed zitten en met wat geluk komt je vriend naast je zitten. Je slaat je arm om hem heen en doet niks. Laat gewoon gebeuren wat er gebeurt. Voel elkaars warmte. Dan moet het toch wel duidelijk worden wat jij, wat hij, graag wil.

    Als er niets gebeurt dan kun je vragen of hij wel eens gezoend heeft. Of hij wel eens met een jongen gezoend heeft. Of hij wel eens met een jongen zou willen zoenen.
    Jij bent bang dat hij schrikt als je toenadering zoekt, hij is bang dat jij boos wordt als hij iets doet. Maak duidelijk dat jij voor heel veel dingen open staat. Ik weet zeker dat jij het heel graag wil, anders kwam je hier niet terug. Je vriend geeft continu signalen, maar jij doet niets. Doe wat! Anders is er straks iemand anders die wat minder angstig is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier, een film kijken samen hebben we nooit gedaan het blijft bij gamen eigelijk en ik denk ook niet dat een film kijken iets is wat we zouden gaan doen maar bedankt voor je bericht en dat ik geknuffel fijn vind is zeker waar.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Weet je of je vriend gay is toevallig? Heb je het ooit gevraagd? Als hij dat is wordt het al een stuk makkelijker iets met hem te doen als je dat zelf wil.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik je eerste post lees dan krijg ik toch wel de indruk dat jouw vriend graag iets met je wil. De vraag is, wat wil jij? Ik krijg de indruk dat jij wel open staat voor geknuffel en wat meer met je vriend.

    Wat doen jullie nog meer met elkaar behalve gamen? Kijken jullie ook wel eens een filmpje of zo iets? Wat je zou kunnen doen is op Youtube een film zoeken met een gay thema. Bijvoorbeeld: Un histoire sans importance
    Dat gaat over twee Franse jongens waarvan de een verliefd wordt op de ander. Ze doen wel iets met elkaar tijdens een logeerpartijtje, maar uiteindelijk is dat toch niet wat de andere wil.
    Naar die film kijken kan een opening zijn voor een gesprek over dat soort gevoelens. Neem de versie met Engelse ondertiteling.

    Als je die film als zoekterm opgeeft dan vind je vanzelf ook andere films over jongeren met een gay thema die tot een gesprek kunnen leiden. Als jullie allebei hetzelfde willen, blijf er dan niet omheen draaien.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS B hier, j22 bedankt voor je bericht maar is een zoen geven niet iets dat ook af kan schrikken en een arm heb ik al om hem heen gehad en dat doe ik de volgende keer ook zeker. J15, hem vragen durf ik eigelijk niet ben bang dat dat juist het lastiger maakt (We worden wel steeds iets closer maar wat j22 zegt het hoeft niks met verliefdheid te maken te hebben)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • vraag het hem eens de volgende keer

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dag B, Jouw gamevriend verlangt naar warmte en lichamelijk contact. Als hij weer naast je zit, sla je arm om hem heen, geef hem een zoen en kijk wat er van komt.
    Je moet niet direct aan homo en seks gaan denken. Die jongen krijgt misschien thuis niet de aandacht waar hij naar verlangt en die hij nodig heeft, maar het kan zijn dat hij wel iets meer wil.
    Als hij een goede vriend is, laat dan merken dat jij er voor open staat om over gevoelens te praten en zeg ook hoe jij er tegenover staat. Als jullie daar over kunnen praten en jullie geheimen durven delen dan worden jullie de beste vrienden die er zijn. Vriendschap gaat om er voor elkaar zijn, delen, en vertrouwen. Vriendschap is liefde.
    Een echte vriend is een kostbaar bezit. Misschien heb jij een echte vriend.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten