Skip to content
11 reacties
1726 weergaves

Anaal

Wie van jullie doet het wel eens anaal met iemand? Hoe lekker vind je het? En gebruik je dan wel/niet een condoom en/of glijmiddel?

20 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • ik oordeel niet, heb daartoe het recht niet, want ik ben niet volmaakt en alleen God mag/kan oordelen, want Hij is volmaakt en kent het hart van ieder mens
    Ik heb mijn mening gezegd over anale seks en het is nu aan jou of dit schoentje je past of niet ...
    wat jij lekker, leuk of vies vindt is jou mening , maar ik mag dat anders zien en een goede raad is goud waard !
    leven en laten leven : o.k. maar dan liefst op de goede manier want het is altijd "oorzaak en gevolg" en er op los leven is ook "leven" !

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @j21, als je mij reactie op j23 leest dan zie je dat ik de bijdrage op NUL heb gezet en niet de persoon. Ook jouw bijdrage is erg eenzijdig en alleen vanuit geloofsovertuiging ingebracht. Wie is de bijbel/Koran of welke geloofsovertuiging dan ook die mag oordelen over wat ander lekker/leuk/vies of wat dan ook ,mogen vinden. Ik ben altijd vanuit het standpunt, leven en laten leven en jij mag van mij in jouw (geloofsgemeenschap) bubbel roepen wat je wilt. Maar zeg niet dat het vies en pijnlijk is voor wie het ondergaat, dat is ieders persoonlijke keuze, als het tenminste vrijwillig wordt aangegaan! Hiernaast verkondig je het vooroordeel dat vele homo’s dit doen en vele aids hebben. Ik weet niet waar jij die wijsheid vandaan haalt, maar het is niet correct. In de jaren ‘80 en ‘90 van de vorige eeuw was er sprake van en homo ziekte, maar dit is al lang achterhaald. Wereldwijd zijn het overwegend heteroseksuele die nu HIV hebben of aan AIDS lijden. Hierin heeft de kerk een grote vinger in de pap gehad omdat deze, christelijk of islamitisch het gebruik van condooms afwijzen. Dus je kunt wel met bijbelteksten smijten, maar overzie eerst de consequenties van wat het geloof meent te moeten verkondigen en hou het in je eigen kring en nogmaals, veroordeel niemand voor zijn/haar voorkeur of levenswijze!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • goed gezegd j.23 ik ben volledig akkoord met je mening over anale seks
    Dit is inderdaad zeer vies en ook pijnlijk voor de persoon die dit moet ondergaan
    Veel homo's doen dit , maar ook onder hen is veel aids, en dat komt door die anale seks
    God houdt echter ook van homo's , maar vindt hun manier van seks bedrijven een gruwel (dat kun je lezen in de Bijbel, bij Leviticus en Numeri) waar God zegt : " als een man gemeenschap heeft met een man ZOALS met een vrouw - dus met penetratie - dan is dat voor Hem een gruwel" Dit is toch duidelijk : ik hoef daar geen tekening bij te maken denk ik!!! Zo jongen 17 : nu ken je ook MIJN mening en van jou krijg ik misschien ook een nul ???

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Nu, dan weten we de mening van j23 ook, voor wat het waard is en iedereen mag zich afvragen wat de toegevoegde waarde is, volgens mij NUL!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • anale seks is heel vies en onhygiënisch
    Is ook gevaarlijk voor geslachziektes en zeker voor aids
    vreger deden stoere krijgers dat na de overwinning op de vijand en zo gingen ze de gevangenen dan vernederen
    dat men zijn mooie piemel in een strontgat steekt is voor mij ondenkbaar Er zijn zoveel genoegens met die piemel te doen, dat je die gruwelijke praktijk niet hoef te doen
    Er zou veel meer voorlichting hierover moeten gegeven worden en dat zeker al aan jongeren bekend maken omdat NOOIT te doen !
    Anale seks is pervers en die dit doen zijn echte viespeuken !!!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik in de pubertijd zat prutste ik wel wat aan met een paar vriendjes, dan neukten en pijpten we elkaar. Was best geil en leuk, maar nu heb ik een vriendin en doe ik het niet meer met jongens. Geen behoefte aan ook, voel me toch meer hetero.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik alleen maar met mijn vriendje, maar hij doet het alleen maar bij mij, wilde nog niet eens mijn vinger in zijn kont. Hij is nu 18, maar we hebben het al langer met elkaar.

    Gelukkig is hij niet zo groot geschapen. Natuurlijk met genoeg glijmiddel en zonder condoom, ikzelf vind het een heerlijk gevoel hoor.

    Heb vroeger wel eens jongere jongens geneukt, ook met glijmiddel en zonder condoom. Is wel lekker in zo´n nauw gaatje.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik neuk graag een gast anaal om anaal te ontvangen moet ik echt in de stemming zijn. Mag dan best fors geschapen zijn. Liefst zonder condoom wel wat glijmiddel.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste j20, dit heeft allesreiniger maken met persoonlijke voorkeur. Mijn vriendje vindt het fijn anaal genomen te worden, ik moet er niet aan denken. Dus de veronderstelling dat homo’s altijd anaal gaan is zeker niet correct. De vraag die bij jouw ligt kun jij alleen zelf beantwoorden. Als je er mee wil experimenteren, zul je klein moeten beginnen. Jij of jouw partner kunnen beginnen met een vinger in te brengen. Vervolgens kun je “oprekken” dor steeds grotere voorwerpen te nemen. Bud-pluggen, vibrators zijner in allerlei soorten en maten. Ga je voor een penis in je anus dan is vooraf spoelen en gebruik condoom aan te raden. Succes en laat eens weten hoe het je vergaan is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe het met 2 vrienden. Zij bij mij, ik bij hun. We gebruiken geen condooms wel glijmiddel. Het is het intiemste wat je als jongens met elkaar kunt doen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe het wel eens en laat het doen. Altijd met condoom! En een beetje glijmiddel. Heerlijk zo'n strak gaatje en ook als hij tegen je prostaat drukt met zijn pik.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten