Skip to content
6 reacties
684 weergaves

Vriendin wilt niks en is onzeker

Ik heb nu al 2 jaar verkering met mijn vriendin en ik vind haar heel leuk en alles maar ze wilt echt helemaal niks... zelfs een knuffeltje weet ze niet zeker of ze dat wel wilt.. ik vind haar super aardig en lief en alles dus dat zou sws geen reden zijn om het uit te maken maar ik zou dat echt zo graag wel een keertje willen doen!! Eigenlijk zelfs al wel meer dan zoenen en knuffelen enzo maar dat kan ik nog wel begrijpen.. mijn vriendin is ook echt heel onzeker want altijd als ik zeg dat ze knap is zegt ze niet eens dankjewel het is meteen weer van: “ik ben helemaal niet mooi” of zoiets.. ik vind het heel zielig voor haar dat ze dat vind en alles maar hopelijk kunnen jullie begrijpen dat ik daar echt helemaal gek van word.. heeft iemand hier misschien een soort oplossing voor ofzo? Bedankt alvast!!

14 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • TS: bedankt voor jullie reacties! Ik ga morgen naar haar toe maar zit te twijfelen of ik dat knuffelen met haar wel moet doen... want hoe graag ik het ook wil, zij heeft net nog gezegd dat ze denkt dat ze dat nog niet wilt :(

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het volgens mij allemaal helemaal verpest want ik heb het tegen haar gezegd wat ik er nou van vind (wel gewoon op een aardige manier).. en ze houd maar niet op met sorry zeggen en ze voet zich helemaal schuldig en ze zegt dat ze wilt gaan slapen maar dat heeft ze dus echt nog nooit gezegd tegen mij!!!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik bewoner ook je geduld. Ik had haar al lang gedumpt. Seks is echt super belangrijk voor me in een relatie en zou het echt niet trekken als ik dat niet kon hebben met m’n vriendin.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jouw vriendin TS, is nog erg jong. Gebruikt zij de pil of weet je dat niet? Als zij niet de pil gebruikt dan is zij wellicht erg bang om zwanger te worden. Misschien denkt ze dat als jullie eenmaal beginnen te vrijen dat er dan geen stoppen meer is en dat jij dan het hele programma afwerkt.
    Het kan ook zijn dat ze bij haar thuis wat moeilijk doen over seks en dat ze er daarom bang voor is.

    Wat je zou moeten doen is er met haar over praten. Je hebt al twee jaar verkering en blijkbaar heb je haar nog niet eens echt gezoend om van vrijen maar niet te spreken. Elkaar naakt gezien hebben zal ook nog wel alleen in je dromen zijn gebeurd.
    Waar het om gaat is dat je te weten komt waar zij zo bang voor is en of ze nooit eens droomt van echt vrijen. Is ze bang zich letterlijk bloot te geven? Is ze bang voor de penetratie (het neuken)?

    Een lichamelijke relatie moet geleidelijk aan worden opgebouwd. Jouw vriendin moet het vertrouwen krijgen dat jij nooit verder zal gaan dan zij wil. Inmiddels heb je wel bewezen dat jij dat kan.
    Ben je wel eens alleen met haar op jouw of haar kamer? probeer het zo ver te krijgen dat ze met jouw op bed wil liggen zoenen, met jullie kleren aan, en liefkoos haar. Probeer haar ook onder haar trui of wat ze aanheeft over haar blote rug te strelen en laat het daar dan voorlopig bij. Ze moet er aan wennen aangeraakt te worden door jou en het fijn te gaan vinden.

    De volgende stap kan zijn dat je je handen wat verder op avontuur laat gaan en misschien is ze uiteindelijk bereid wat uit te trekken en wat verdere liefkozingen van je mond en handen te accepteren.
    Spreek af dat zij altijd ho mag zeggen.

    Dan dat mooi vinden. Als jij haar weer complimenteert en ze zegt weer dat ze niet mooi is dan zeg jij dat jij vindt van wel en dat dat voor jouw het belangrijkste is. Je kan ook zeggen dat jij een jongen bent en dat jongens anders kijken naar vrouwelijke schoonheid dan meisjes.
    Dan kun je nog complimentjes maken over bijvoorbeeld haar ogen, haar lippen, haar neus, haar haar, enzovoorts.
    Als ze ontkent dat ze mooie ogen heeft vraag dan wat er aan mankeert.

    Het is een lastige zaak, maar blijkbaar hou jij echt van haar. Ik heb bewondering voor je geduld en ik wens je veel succes om wat verder te komen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Sluit mij aan bij j15, met die opmerking dat je zeker niets moet gaan forceren. Jullie zij nog erg jong, dus dat er onzekerheid is, is gebruikelijk. Dit heeft tijd nodig en die moet je haar echt geven, voor jouw die verder wil niet leuk, maar een relatie heb je samen! Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Alle meisjes zijn onzeker, teminste, bijna allemaal. Dus daar moet je tegen kunnen... zorg er voor dat je een veile plek bent en haar de ruimte geeft om zichzelf te zijn. Maar luister ook vooral, soms wil een meisje niet alleen complimentjes krijgen enzo maar wil ze gewoon kunnen praten over wat er dwars zit. Misschien kan je wel een keer zeggen dat je geaag wilt knuffelen ofzo, zeg dan ook waarom en zeg dat je van haar houd enzo! Succes!

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten