Skip to content
12 reacties
1423 weergaves

Wie draagt er nog ondergoed

Ik draag al bijna 3 jaar geen onder kleding meer wil vindt dit ook fijn

22 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Schuurt je broek dan niet erg tegen je penis en ballen?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom is geen onderbroek dragen onhygiënischser dan er wel 1 dragen? Je bent hygiënisch of je bent het niet en dan maakt niet uit wat je draagt. Denk dat mensen die wel een onderbroek dragen langer in een broek lopen voor ze m in was doen dan mensen die geen onderbroek dragen. Ik draag vanaf mijn 10e geen onderbroek meer omdat ik eczeem had in mijn liezen. Naar school draag ik jeans, als ik vrij ben draag ik joggingbroeken. Doe dagelijks een schone broek aan en ben erg netjes op me zelf. Als ik naar de plee ben geweest was ik daarna mijn kontje omdat het anders niet schoon voelt. Schaamhaar heb ik bijna nog niet. Wel een beetje okselhaar, maar dat scheer ik ook omdat het gewoon schoner is en haar kan ook stinken. Verder douche ik iedere dag, als ik sport 2 keer... Dus het hangt van je zelf af of je hygiënisch bent en niet omdat je niet of wel een onderbroek draagt

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad. En het is ook een feit dat het overgrote deel van onze wereldbevolking het onhygiënisch vindt om geen ondergoed te dragen.
    Maar je standpunt leunt wel heel dicht aan bij de uitspraak: "ik ben alleen normaal en de hele wereld is gek". Nou, vooruit dan maar ;)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen onderbroek = onhygiënisch (in jouw woorden: vies). Dat is geen mening, dat is een feit. Het is een mening dat jij vind dat het lekkerder zit en het is jouw mening dat dat opweegt tegen de nadelen van verminderde hygiëne.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Na een natte scheet moet je zowiezo alles wassen, en je gelooft toch niet dat een onderbroek microscopisch kleine deeltjes opvangt: die gaan direct door de poren... Maar goed, als iemand me vies vind, jouw mening. En men ziet wel duidelijk dat ik geen ondergoed draag... ;)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • De functie van ondergoed is vooral hygiëne. Het vangt toch druppeltjes urine op en als je ruft ook microscopisch kleine deeltjes stront. Geen ondergoed dragen is dus echt wel vies. Ook als niemand ziet dat je geen ondergoed draagt, dat heeft er geen fluit mee te maken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 20jr.; wel eens van een 'natte scheet' gehoord? En ook; ik geloof er geen snars van dat hij zn broek iedere dag (laat) wast. Jij gaat daar iets te makkelijk van uit.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag al sinds mijn besnijdenis op mijn 16de geen ondergoed meer, alleen vroeger op school met LO een slipje, en met Karate een jockstrap mit tok, voor de veiligheid. Vind het heerlijk als mijn blote eikel tegen de stof wrijft.
    @Meisje 19: er zijn ook andere mogelijkheden om je broek langer zuiver te houden. Je kunt bv. na het poepen je kont wassen (in Frankrijk hebben ze daarvoor een Bidet), of zoals ik zulke vochtige Babytissues gebruiken. En na het pissen droog ik mijn eikel met een toiletpapiertje af, zo vermijd ik ook natte vlekken in mijn broek. Handig he? Niet meteen viespeuk schreeuwen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 19? Ik denk wel dat het handig is om dan u broek elke dag te wassen dus dat zal hij ook wel doen. Trouwens waarom noem je hem viespeuk als niemand anders er ooit last van heeft en het überhaupt kan zien?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag gewoon onderbroeken hoor. Wel zo fris. Hooguit onder sweatpants niet, maar dat is alleen thuis of met goeie vrienden dan. Dan kan mn zaakje lekker bungelen, maar die broek was ik daarna wel

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag er wel, behalve soms in de zomer trek ik een short aan en geen ondergoed als ik me geil wil voelen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ....en was je dan ook iedere dag je broek? Viespeuk.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten