Skip to content
31 reacties
6907 weergaves

Aftrekken als moslim

Hoi, ik ben moslim en ik zou echt heel graag willen aftrekken maar ik ben bang dat mijn ouders erachter komen Ik heb al aantal keer een zaadlozing gehad en ben ook best vaak geil... Hebben jullie advies?

15 jaar
3 jaren geleden

31 Reacties

  • Allemaal thanks voor jullie reacties!! Waardeer ik heel erg

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • toen ik 15 jaar was heb ik me enorm veel afgetrokken en mijn ouders zijn daar nooit achter gekomen je bent toch wijs genoeg om te ween hoe je met je piemel kunt spelen zonder dat ioemand dat ziet Er zijn plaatsen genoeg in onze wijde wereld om dat te doen Je kunt in een, bos gaan en daar op een rustig plekje je piemel aftrekken en spuiten (het sperma loopt dan op de grond of op een struik en niemand heeft er erg in ) Maak je daar niet druk om j.15 iedereen doet het op je leeftijd en zij die zeggen dat ze het niet doen zijn leugenaars of hypocriet Je hebt nu de leeftijd om volop te genieten van je piemel (je bent nog te jong voor te trouwen, dus gun je dat plezier maar met jezelf) en stoor je niet aan mensen die je schuldgevoelens willen geven, maar het ook zelf doen !

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je t ff onder de douch doet komt niemand er achter.. wrm altijd zo moeilijk doen ??

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat geloof ik graag j15 maar er zijntoch genoeg plekken waar je het kan doen (buiten) zeker nu het langzaam beter weer wordt

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • t kan me niet schelen wat jullie van ons geloof vinden t gaat om dat ts (&ik ook) nietwillen dast me ouders uitvinden dat ik meheb getrokken

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • onder de douche, in bed, ergens in het bos of verlaten gebouw ofzo wees een beetje kreabea!

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is inderdaad idioot dat de gelovige moslims niet mogen masturberen. De meisjes moeten ook maagd blijven tot ze trouwen. Maar hoe gelovig zijn dan de moslimjongens en mannen, die de meisjes dan doodgewoon anaal gaan nemen omdat het maagdenvlies zou intact bijven. Wat een hypocrisie allemaal. Doe toch gewoon je ding met respect voor de ander.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS, zoals je merkt komen er nu gelijk hele discussies over geloven;)
    Ik denk dat het het beste is om het te doen wanneer je alleen bent, zoals in de badkamer

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • wat bedoel je meisje 19 dat wij (niet moslims) het altijd beter willen weten INTEGENDEEL ???!!!! Misschien ben je een moslima en ga je akkoord met die kwezel van 17 die van dingen praat die hij (nog) NIET weet Wij beweren niet dat we het altijd beter weten, maar wat veel dingen betreft, leven we in de 21ste eeuw, terwijl veel moslims nog in de Middeleeuwen met hun gedachten zitten Dat maakt het verschil lieve meid !!!!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Best grappig dat julie (niet moslims) diegenen zijn die het altijd beter willen weten integendeel

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is heel gezond om je te verlossen met je hand. Het is vanonder gemaakt om te gebruiken en anders krijg je seksuele frustratie. Dat uit zich soms in niet fijn gedrag naar meisjes toe. Dat is niet gezond dat uitstellen. Experimenteer een met heen en weer gaan met je hand. Voorhuid wel of niet terugschuiven. Wat lekker voelt. Je zal geen spijt hebben, laat je geen vals schuldgevoel aanpraten.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @j21, jij slaat de spijker op zijn kop!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • ja jongen 15 we willen graag weten hoe het gegaan is en hoe jij je voelde nadien
    Luister niet naar die kwezel van 17 jaar, die jaloers is dat wij het allemaal doen ( hij ook maar durft dat niet beweren als hypocriet)
    Heb je op internet al dokter Hachem Tyal gecontacteerd?? Het is waarschijnlijk in het frans, maar je kunt altijd vertalen Hij is goed op de hoogte , normaal als dokter, en raad masturbatie aan , zeker bij de jongeren Laat je niets wijs maken van ideeën uit de Middeleeuwen , de kennis is enorm toegenomen de laatste jaren en veel die toen verkeerd was , is nu het tegendeel geworden , dit door de kennis die werd opgedaan Als je nog twijfeld ga bij een dokter om raad vragen, hij zal je zeker een goed advies kunnen geven
    Gun jezelf en je lichaam een plezier , want dit alles is ons gegeven door de Schepper (God of Allah zoals jullie dit noemen) en dit genoegen is een weldaad voor je geest en je lichaam Laat ons weten hoe jij je nu voelt en aarzel niet om raad te vragen, als 15 jarige valt er nog veel te leren, en je leert het meest van mensen die ervaring hebben Ik wens je het allerbeste !!!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @J19 @J21 Willen jullie weten hoe het gegaan is?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Es selamun 3leykum broeder neem afstand van deze zonde we zitten nu in de maand Ramadan als je hiermee begint zul je moeilijk eraf geraken houd standvastig met je geloof en jou verplichte gebeden en begin niet aan dit !

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou Je weet toch dat het verboden is en dat het schadelijk is voor je lichaam je moet Allah vrezen niet je ouders Allah ziet alles

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Kom op. We leven in 2021...

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17: Wat een achterlijke onzin. Bovendien is er geen enkele medische contra-indicatie voor masturberen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • aan J.17 : je bewering dat alleen maar ongeloven op dit forum zitten is een belediging voor vele gelovigen die WEL op dit forum zitten. Ik ben Christen, geloof in God, Jezus en de Bijbel
    Het Jodendom en Christendom is heel lang voor de Islam ontstaan DE Koran heeft trouwens heel wat gekopieerd uit de Thora en de Bijbel
    Niet wij, maar jij moet je eens goed informeren : ga eens op Internet bij die Marokkaanse dokter met name : Dr. Hachem Tyal, die als dokter zeker meer weet dan jij over masturbatie Hij beweert trouwens dat een jongen die NIET masturbeerd een probleem is ! Dat is begrijpelijk, want zo iemand wordt gefrustreerd en doet dan dingen (autos vernielen, winkelramen inslaan, enz..enz..) die totaal verkeerd zijn, en dit , begrijpelijk, . om zijn frustraties af te werken !
    Jammer dat anno 2021 nog zoveel onwaarheden door religies worden verspreid, waardoor mensen schuldgevoelens krijgen en gemakkelijk te manipuleren zijn ...ik zou jou, als gelovige moslim, de raad geven om te bidden voor MEER wijsheid !!!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j17 (vrede zij met hem), wat een onzin verhaal, je mag gelovig zijn, geen probleem mee, maar iedere, ja werkelijk iedere jongen mastrubeert, ook jij! Jouw verhaal van dat medici aangeven dat mastruberen ongezond is, is werkelijk onzin, maar geef je het voordeel van de twijfel, kom je met de artikelen die het tegendeel aan kunnen tonen geloof ik je. Zelf ben ik atheïst, dus niet gelovig, mijn standpunt over geloof is, iedereen zijn vrijheid, maar ik mis altijd de feitelijke onderbouwing in de bijbel, Koran of wat dan ook. Sprookjes van Hans Anders brengen ook niets meer!!!!

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten