Skip to content
18 reacties
3081 weergaves

Na hoelang zoenen krijgen jullie een stijve?

Ik ben nog maagd en heb weinig ervaring, maar heb het nu al drie weken erg leuk met een vriendin. We zitten steeds meer aan elkaar en gisteren heb ik haar omhelsd en lang gezoend.
Ik kreeg wel al na 30 of 30 seconden een stijve piemel. Gewoon doorgezoend en dat voelde ze ook. Ze reageerde er heel leuk op, dat is geen probleem en vanavond gaan we bij mij Netflix kijken, dus het zal wel weer gebeuren en ik hoop meer.
Maar is zo vlug niet te vlug, ik had het zo vlug niet verwacht bij alleen zoenen. Kan het er iets mee te maken hebben dat ik zo laat ben met seks?

18 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Luister maatje, ik heb al 9 maandjes een vriendin (wij zijn beide ook nog maagd) en ik krijg er soms al eentje als ik naar dr kijk en de andere keer als we beetje stuff aan het doen zijn komt hij niet omhoog! Maak je niet druk hij heeft soms gewoon zn eigen willetje en de meeste meiden zijn daar gwn oke mee en anders leg je t gewoon uit!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe hem voor het zoenen altijd vast opzij dan vindt hij zijn weg omhoog wel. Voor alletwee een lekker gevoel. Als hij naar beneden zit en stijf wordt is dat voor haar wel OK, maar voor mij kan dat lastig worden ( ook altijd bang dat dan mijn broek scheurt...)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon toch even plaats voor maken en goedleggen jongen van 16.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • met zoenen heb ik direct een stijve hij is zo 20 cm

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vrijwel direct.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • zeker lekker had ik ook en ik werd super geil

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil je dat weten jongen van 17? Zou een ander meisje van 19 gelijk vragen. Gelukkig mogen we nieuwsgierig zijn!
    Gaat niet zo vlug als die stijve van jullie, maar na een goed partijtje tongen en omhelzen dan begint het bij mij toch wel. Ik denk na een minuut of 2. Als ik dan ook voel dat mijn vriend een behoorlijk stijve heeft dan dan gaat het echt hard. Net als bij jongens zal het bij alle meiden wel anders zijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • En meiden, na hoeveel seconden krijgen jullie een natte?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben bi en krijg gelijk een stijve. Maakt niet uit of het met een jongen of een meisje is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt meisjes 19 en 16. Het kwam voor mij eigenlijk op het goede moment en vooral met het goede meisje. Ja ze wordt daar ook opgewonden door en ook een beetje trots. Dat had ze al zo laten blijken, maar sinds gisteren weet ik alles precies.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • aan TS; met 18 jaar ben je helemaal niet laat met seks. Laat je niets wijsmaken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het altijd erg leuk en geil als een jongen stijf wordt als we tongen. Het is toch altijd super nice als een jongen opgewonden van je wordt?! Ik krijg dan altijd zin om meer te gaan doen met hem

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt jongens en meisje 19. Dat van het vriendje van m19 had mij ook kunnen overkomen. We zijn alletwee nogal snel opgewonden. Gelukkig heeft ze heel veel humor,´dus veel gelachen vooral over onze onhandigheid.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is helemaal niet erg makker. Het is eerder iets positief. Geniet van je avond met je vriendin en het lijkt erop dat ze jou ook erg leuk vind! Geen stress, maar geniet er vooral van!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat gebeurt mij nogal dikwijls als ik iemand 10 seconden omhels zonder te zoenen. En na 5 seconden als ik zoen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zal een beetje heet staan TS. Het belangrijkste is hoe ze er op reageerde en dat zit dus wel goed. Het zijn ook de emoties en als zij je piemel voelde voelde jij haar buik, dan gaat het hard, lekker toch.
    Mijn eerste vriendje spoot in zijn broek na heel lang zoenen in het tuinpaadje achter ons huis. Hij zat er toen een beetje mee. Nou ja, ik had het uiteraard ook niet droog gehouden. Nooit een probleem van maken, veel plezier samen bij dat vreselijke netflix.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • 30 seconden voor er beweging in de zaak komt? Dan ben je echt wel een trage starter. Bij mij (en ik denk bij de meeste jongens) is dat meteen en vaak nog voor er gezoend wordt. Alleen al bij het idee dat er gaat gezoend worden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is heel normaal en niets om je druk over te maken. Je bent gewoon geil en daarom krijg je een stijve. Heeft ook niks te maken met dat je nog maagd bent.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten