Skip to content
17 reacties
5457 weergaves

Vriend pijpen en rukken

Heeft er iemand ervaringen met rukken en pijpen van een vriend? Ik ben benieuwd naar de ervaringen!

15 jaar
3 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik heb een oudere vriend. Hij pijpte mij eerst en deed niets bij hem. Heb hem nu 5 keer gepijpt. We slikken allebei het sperma door. Was wennen maar vond het niet vies

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • is ook cool toch jonen 17

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen 18, vind het ook niet erg hoor dat ze niet wil. Moet ze helemaal zelf weten. Zij vindt het dan weer wel leuk als ik op haar gezicht klaarkom. daar moeten andere meisjes dan weer niks van hebben.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • jongens vinden sperma zeker lekkerder

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • oke hoef toch ook niet maar ik slik ook wel als ik mijn vriendje pijp

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen 18, zij slikt liever niet. Het gebeurd wel eens per ongeluk. Als ze lekker bezig is vergeet ik haar wel eens te waarschuwen da ik bijna kom.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin slikt niet, maar als ik jongens pijp slik ik wel en jongens die mij pijpen slikken ook. Weet niet waarom maar jongens zijn daar makkelijker mee dan meiden ofzo.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen van 17 gaaf man en slik zij ook

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb alleen ervaring met gepijpt worden door m'n vriendin. Moet zeggen dat ze het best goed kan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • pijp jij 2 pikken tegelijk ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik pijp 2 vrienden. Vind hun sperma lekker en slik het ook altijd door. Het is gewoon chill om met z'n drieën te experimenteren.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • ja ik al veel ja, ik ben gay, en ik heb dit vroeg verteld, toen ik 13 was heb ik dit aan klasgenoten en vrienden verteld, en aangezien onze jonge leeftijd zette dat deuren voor mij open, want iedereen was net beginnen puberen, iedereen was onzeker, maar ook nieuwsgierig en extreem geil tegelijkertijd

    maar eerst waren ze onzeker, en aangezien ik gay was, konden ze dat dus aan mij vragen, dus toen kwamen er veel jongens naar mij van "jij bent gay dus mag ik mijn piemel eens laten zien, dan kan je zeggen of hij groot genoeg is of niet voor moest ik het eens met een meisje doen" sommigen lieten dat zien en dan nooit meer, maar de meesten kwamen bij mij thuis, keken samen porno, en na een tijdje stonden ze zo geil dat ze zeiden van "ik ga rukken jong", hun broek ging uit en ze begonnen, ik deed mee, na een tijdje kwamen we klaar, hup papier en de broek terug aan, de week nadien terug hetzelfde, ik was ook vaak alleen thuis, vooral de zaterdagavond van 19.00 tot 3.30 snachts, dus mijn vrienden keken er ook eenorm naar uit om het bij mij te doen, omdat ze wisten dat ze vrij konden zijn en rukken wanneer ze zelf wilden zonder gestoort te worden, dus de 2de keer opnieuw hetzelfde kameraad zegt ik ga rukken jong, na een tijdje komt zijn sperma, terug papier en broek terug aan... week nadien terug die broek uit, 3de keer samen rukken, kameraad was 5min bezig, opeens zegt hij van kom pijp mij, ik was er een beetje van aangedaan en wist niet goed wat ik moest doen want ja vriendschap staat heel hoog voor mij dus ik wou hem niet kwijt raken natuurlijk en ik wist dat hij hetero was, dus heb ik 5x gevraagd of hij wel zeker was, ja kom pijp mij zei hij ik wil weten hoe dat voelt voor moest een meisje dat doen, dus kom pijp mij, ik durfde niet goed dus ik begon kalm zijn ballen en penis te strelen en na 1min vroeg ik, en?? en hij zei van mmm ja kom pijp mij, en toen trok ik hem af, en zo 3min later vroeg ik terug van, en???? en toen zei hij bijna smekend van, mmm ja kom pijp mij, en dan heb ik hem gepijpt, na een tijdje ben ik gestopt en heeft hij zichzelf klaargetrokken, hij was toen met zijn spermavinger voor mijn gezicht gekomen en ik heb het opgelikt, toen wist ik van oef hij is gelukkig niet boos, week nadien hetzelfde, toen heb ik het van zijn buik gelikt, en zo zijn we dat eigenlijk een ganse puberteit blijven doen en blijven doen, tot op het moment dat hij 18 was en ontmaagd werd, dan wou hij dat niet meer doen, dus nu heb ik al 4jaar geen penis meer gezien, maarja was toch een toffe tijd, en zo heb ik dat bij heel veel vrienden gedaan, in mijn puberteit zeker 13 jongens mogen aftrekken, pijpen en hun sperma oplikken, maarja bij de meesten gebeurde dat maar af en toe eens, 3 x per jaar ofzo, bij mijn kameraad van hierboven was het elke week, zalige tijd

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja die ervaring heb ik maar wat heb jij aan mijn ervaringen?
    het is lekker dus.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • hey jongen 15 jaar gewoon elkaar lekker afrukken en dan lekker pijpen is zo geil hey hey

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey hey, ja heb hier ervaring mee ik ben zelf bi maar de “vriend” waar ik heb mee gedaan heb zegt dat hij gwn hetero is (niet dat ik dat geloof maar oke) maar luister naar mij jongen... als je iets wio proberen gewoon doen! Wie kan je we kwaad mee doen! Zoek iemand die je vertrouwd en vertel wat je wil proberen... let wel op want veel mensen zullen hier kritiek op hebben! Trek je daar niks van aan! Echt niet doen!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • wel een paar keer gedaan ja

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Gaat het om “je vriend” of is het een goede normale vriend waar je goed mee overweg kan? Indien het je vriend is, moeten jullie je laten meevoeren door jullie gevoelens die je op dat moment hebt. Zijn jullie beide geil, en hebben jullie zin in elkaar, dan gewoon doen erover nadenken of er over fantaseren hoe zou zijn, brengt je niet tot je gewenste antwoord dat je hebben wil. Je kan elkaar tegelijkertijd pijpen standje 69 of om de beurt. Ook kunnen jullie gelijktijdig elkaar aftrekken al is dat niet zo handig ??. Laat maar weten hoe het gegaan is. Groetjes

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten