Skip to content
4 reacties
827 weergaves

Puberteit

Effe een vraagje ik ben een 17 jarige jongen mijn teelbalen zijn echt klein niet groter dan 10ml en mijn penis is ook klein voor mijn leeftijd ik heb alleen schaamhaar en oksel haar voor de rest niet veel helemaal geen gezictsbeharing geen baard in de keel kan iemand mij aub helpen en mijn linkerteelbal is 8ml en die andere is 6ml veelste klein voor een 17 jarige toch?

17 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • jongens verschillen nu eenmaal, alles kan, alles is normaal, een volwassen 18+ man heeft gemiddeld tussen de 12 en 15cm stijf, waarvan de meesten rond de 14cm schommelen

    maar dat wil niet zeggen dat het altijd zo is, mijn beste kameraad is 21 jaar en heeft ook maar 9cm stijf hoor, terwijl ik ook jongens ken die 13 zijn en al een paal van 17cm hebben en al witte sperma schieten tot op hun borst, en dus al een grote lul hebben dan een volwassen man, alles kan, alles is normaal

    maar als je het mij vraagt zie ik liever een kleinere, dat is mooier, die rukken ook geiler, groot is maar lelijk

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Stel je vraag op deze site dokter.nl/forum Je krijgt dan antwoord van iemand met een medische achtergrond. Succes.   Moderator Je kunt ook terecht op sense.info en daar anoniem je vraag stellen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi 17-jarige, het kan zijn dat je het zogenaamde Klinefelter-syndroom hebt. Dit is redelijk onschuldig, maar je moet wel je huisarts bezoeken. Het kan zijn dat je lichaam geen of te weinig mannelijke hormonen produceert en die heb je wel nodig. Succes.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zit nog in de pubertijd, en de een is nu eenmaal wat sneller/vroeger met ontwikkeling dan de ander. Ik zou me niet te druk maken! Ik had op jouw leeftijd ook nauwelijks gezichtsbeharing (nog steeds niet veel) en weinig schaamhaar terwijl klasgenoten soms al een hele bos schaamhaar en sommigen zelfs al flink borsthaar hadden.

    Het is normaal dat de ene bal kleiner is en lager hangt dan de andere. Ik denk dat ze bij jou nog verder zullen ontwikkelen, dat kan ineens heel snel gaan rond je 18e-19e jaar! Maak je geen zorgen !

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten