Skip to content
21 reacties
3015 weergaves

Besneden groeier of bloeier

Ik heb een vraag voor alle jongens die besneden zin. Heeft jullie dokter er rekening mee gehouden tijdens de besnijdenis of jullie een groeier of een bloeier zijn? Even wat feiten: -ik ben zelf een boeier vind ik. -als ik slap ben zit de huid al strak. Wanneer ik stijf word trekken mijn ballen helemaal omhoog en heb ik meer als 1/3 schaamhaar op mijn piemel zitten. - voor mijn besnijdenis was ik ongeveer 15cm maar nu haal ik de 14cm niet eens meer. Dit geeft een knellend gevoel. - als ik klaarkom moet ik mijn ballen tegen houden anders willen deze omhoog schieten. Ik ben nu 4 maanden geleden besneden en had gehoopt dat dit nog beter werd maar ik begin er langzaam bang voor te worden dat dit niet beter word. Ik ben al terug geweest bij de dokter en hij gaf aan ik een mooie strakke besnijdenis had en dat er niks mis was.

16 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Ben vorig jaar besnedwn en de do,ter heeft er rekening mee gehouden.
    Het litteken zit tegen mijn eikel aan en bij een stijve heb ik genoeg huid om op en neer te bewegen, maar niet over mijn eikel.
    Die blijft mooi bloot

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook een bloeier. Een beetje zoals bij de TS, de eikel altijd bloot als mijn piemel slap is. Als hij stijf is, is de huid strak zonder speling zeg maar. Ook mijn ballen worden dan opgetrokken. Het voelt op zich wel lekker, geen probleem.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een bloeier en ben strak besneden
    bij mij is er geen rekening gehouden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Een blote eikel is inderdaad veel mooier en schoner! Vooral een piemel met een lange voorhuid is lastig schoon te houden en onhandig met condooms

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook besneden en de dokter heeft er rekening mee gehouden.Ze kijken altijd wel naar je.Laats stond ik naar het douchen in de kleedkamer naast een jongen en die keek ook zo.Hij zei dat ik een mooie eikel had en dat het mooi stond.Ik vind het niet erg als ze kijken of wat erover zeggen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @Jongen 15 je valt inderdaad altijd op want de meesten zijn niet besneden. maar veel vinden het prima en niet gek, behalve wie dat nog nooit gezien heeft. Die kijken altijd wel heel erg. Maar je moet trots zijn, ziet er eigenlijk veel beter uit dan met een slurf ofzo, toch? en meiden vinden een altijd blote eikel vaak juist mooier. Ik ben ook besneden en was eerst erg onzeker bij andere jongens en zeker bij meiden, maar nu vind ik het juist uitdagend om anderen het goed te laten zien :)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben 2 jaar geleden besneden bij mij heeft de arts er rekening mee gehouden. Ik moet alleen nog een herbesnijdenis ondergaan aangezien de arts niet alles in één keer durfde weg te halen. Ik had namelijk een hele lange voorhuid.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi ik ben eigenlijk al bijna mijn hele leven besneden. Ik kan dus niks zeggen hoe het voor de besnijdenis zou voelen en of je lengte toen langer was. Voor mij voelt het op zich wel oke, al zou ik liever een voorhuid hebben omdat de andere jongens die ik ken het allemaal wel hebben. Je valt op tijdens het douchen enzo.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn dokter heeft er rekening mee gehouden; en mij niet al te strak besneden. (Ong. Vier jaar geleden) Hij noemde dat dat lekkerder is, bij het masturberen en seks, dan al te strak. Ik ben ook een groeier (Mijn penis althans haha) Mijn penis ziet er nu in besneden toestand als hij slap is, ietsje korter uit. Bij erectie weet ik niet, ik denk geen groot verschil met voorheen. Mijn eikel die nu onbedekt is, is definitief wel wat groter geworden, echt een paddenstoel. Ik heb wel het gevoel dat mijn penis dikker is geworden. Condoms neem ik nu wat groter (xl) dat zit beter. Als ik een erectie heb voelt het best wel wat anders dan toen ik onbesneden was. Om een erectie te krijgen/ hebben voelt nu gelijk meer geil en opwindend dan voorheen. Is wel leuk natuurlijk maar ook soms lastig. Onbesneden nu, ben ik er ook meer bewust van dat ik een penis heb, ik voel hem meer gedurende de dag dan toen ik onbesneden was. Dat vind ik wel leuk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @21 hier verschillen de meningen dan weer, ik zou hem bvb niet willen missen. Ik kan er van genieten. Er zitten ook zenuwuiteinden in. De eikel blijft mooi vochtiger en gevoeliger en dat is zalig vind ik dan weer. Maar natuurlijk als je er last van hebt is besnijden wel een goede oplossing. Maar ik geniet lekker van mijn voorhuid!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 17 Dat je nooit een voorhuid hebt gekend is helemaal niet erg. Ik ben besneden toen ik 15 was en ik moet bekennen dat ik mijn voorhuid totaal niet mis. Het is echt veel beter zo.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben wel degelijk volledig besneden. Er kan geen huid meer over mijn eikel komen, ook niet als ik slap ben. Ik weet niet hoe het is voor de andere j17 maar geen idee idd hoe het is om een voorhuid te hebben. Bij mij was die na 8 dagen weg (en bij mijn broertje ook).

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ahzo ja als het om religieuze reden is dan is dat idd zo natuurlijk en dan snap ik het ook wel. Maar wel jammer dat jullie dan nooit weten hoe het is met voorhuid. Zijn jullie dan weldegelijk volledig besneden? Of maar een stukje?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook en joodse besnijdenis gehad (briet) en volgens mij besnijden ze babies niet zo strak als maar kan om juist het probleem wat je noemt te voorkomen. Heb dat ook bij Israelische vriendjes wel gezien. In elk geval vaak veel minder strak besneden dan bijv in USA.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j21 Wij zijn joods, vandaar. Ik heb er nooit last van gehad dat ik besneden ben, weet niet beter. ;-)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @j18, wat is feitelijk de reden dan dat ze je besneden hebben vlak na de geboorte? Ik moet eerlijk zeggen, ik heb dit nog al gehoord. En vroeger had een klasgenoot dat ook als ik mij niet vergis, die was ook besneden bij de geboorte denk ik, en wel redelijk strak nog. Maar waarom doen ze dat bij sommigen. Zijn er nog die vlak na de geboorte besneden zijn? Ik ben onbsneden, en heb alles mooi in orde.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Niemand schijnt te weten wat met groeiers en bloeiers bedoeld wordt als het om piemels gaat.
    Je zou kunnen zeggen dat er twee soorten bestaan. Piemels die in slappe toestand al vrij groot zijn en bij opwinding maar weinig groter worden. Worden ook wel vleeslullen genoemd. (Onsmakelijk woord).
    Groeiers zijn piemels die in rust bescheiden van afmetingen zijn maar bij opwinding flink toenemen in afmetingen, groeien dus. Worden ook wel bloedlullen genoemd.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, nooit va gehoord, u je aangeven waar ik info vandaan kan halen over jouw verhaal? Verder als het problemen oplevert, moet je terug naar de arts die je behandelt heeft. Zie je reactie graag tegemoet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben vlak na m'n geboorte besneden dus het lijkt me niet dat daar toen rekening mee is gehouden. xD

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is een boeier? Ben ook besneden maar heb hier nog nooit van gehoord. Ik kan nu wel gewoon erectie krijgen, dus groeier? Terwijl dat voor besnijden problematisch was (pijn).

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten