Skip to content
12 reacties
962 weergaves

Gevoeligheid

Ik ben al een jaar of toen besneden, weet eigenlijk niet waarom.
Maar ik merk dat mijn eikel steeds minder gevoelig is / wordt.
Hoe kan ik die weer gevoelig maken?
Iemand tips?

19 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • @j21 Welke crème werkt het beste en raad je aan?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Elke dag een vochtinbrengende crème maakt de eikel weer erg gevoelig. Ik doe dit zelf nu al een hele tijd en mijn eikel is weer supergevoelig geworden. Echt een aanrader voor de andere besneden boys.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @ts Probeer het eens een tijdje met zo'n crème op je eikel en laat nog eens weten of dat inderdaad geholpen heeft.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb eens gelezen dat je dan het beste dagelijks een vochtinbrengende crème op je eikel kunt smeren. Als je dat lang genoeg doet, zou je eikel vanzelf gevoeliger moeten worden. Dat schreef een besneden jongen een paar jaar geleden op een forum. Ook zijn besneden vrienden waren er heel enthousiast over!

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn besnijdenis was op m'n 8e en ik kan zeggen dat ik zelfs vaak eerder kom dan de onbesneden jongen met wie ik samen ben. Ik denk dat moeite met klaarkomen vooral ook in je hoofd zit om eerlijk te zijn. Ik vind het prima om besneden te zijn en merk geen verschil met anderen die niet besneden zijn hoe lekker we het allemaal vinden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan je eikel niet meer gevoelig maken. (Je kan het dus nooit meer terug draaien) En als t al 10 jaar geleden is kan je er al helemaal niks meer aan doen t blijft nu zo/ als je ouder word word t nog wat minder gevoelig

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Te hier,

    Hoi andere jonge van 19.
    Als ik flink aan het raggen ben , Hoe hard dan ook . Moet ik me zelf altijd nog met de hand bewerken om te komen.
    Paar jaar terug nooit last van gehad.
    Mijn eikel word minder sensetive

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben ook besneden, sinds mijn 16de. Mijn eikel is ook minder gevoelig geworden, maar dat vind ik best wel fijn zo. Was daarvoor overgevoelig, deed altijd pijn na het pijpen, maar nu kan het zelfs een paar keer na elkaar. Mijn strakke voorhuid en mijn kort toompje hebben ook gestoord. En ik vind het er mooier uitzien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey m19, je weet volgens mij niet waar je het over hebt. Ik ben zelf besneden toe ik 8 jr was omdat mijn voorhuid te klein was, dus je kiest er meestal niet voor maar je hebt t omdat er geen keus is. En ik ben er erg blij mee En veel meiden vinden t top! Lekker meteen helemaal bloot, schoon en je kan langer..... dus niet zo stom reageren maar eerst verdiepen in wat besnijdenis is en waarom dat nodig is. Anders kan je niet neuken, en dat vinden meiden meestal niet leuk??

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bezint eer ge daaraan begint.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou je je eikel weer gevoeliger willen hebben? Juist als ie iets minder gevoelig is omdat de huid wat dikker wordt maakt dat dat je minder snel klaarkomt als je met iemand vrijt. Fijn toch?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Te hier.
    Ik bedoel een jaar of 10

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten