Skip to content
20 reacties
2145 weergaves

Vraag over sport op school

Nu met Covid werkt het net war anders, maar voorgaand, zit ik op de enige school waar ze gewoon douchen na de gym? Ik hoor vaak dat douches niet echt gebruikt worden, maar dus wel aanwezig zijn. Zitten ze er voor niks of douchen jullie gewoon.

17 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • @J16 Douche jij?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16
    En jij?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J20 Wauw, nice. Kan je nog wel rukken?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons doucht een deel van de klas, de helft ongeveer. Het is niet verplicht dus wie z'n pik niet durft te laten zien ofzo die zit bezweet bij de volgende les.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @Jongen23jaar: Weet niet waar jij woont, maar bij ons in het zwembad wel. Er is een gemeenschappelijke doucheruimte, en er zijn ook cabinen voor de preutse. Ik ga natuurlijk in de gemeenschappelijke. Nu dat ik een Prince-Albert piercing draag, word er natuurlijk nog veel meer naar gekeken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 20 jaar volgens mij kan je niet in een openbaar zwembad naakt douchen

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij hadden in de school geen douches, maar na de zwemtraining in het zwembad douchten we wel allemaal naakt met elkaar. Wel werd er na mijn besnijdenis op mijn 16de naar gekeken, en ook wel gevraagd, maar alle vonden het eigenlijk cool uitzien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier, zit er een verschil in misschien tussen NL en BE? Volgens mij gebeurt dit in BE meer dan in NL.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • a)j16De rest doucht ook naakt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16 En doucht de rest ook naakt? En verder vind ik het best raar dat jullie moeten douchen, want volgens mij gebeurr dat bijna nergens meer..

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij douchen na de gym.De eerste keer is wel even wennen.Ze keken naar mijn piemel,want ik ben besneden,maar dat vond ik niet erg.Verder vroegen ze,waarom ik geen voorhuid meer heb en dat heb ik verteld. Ook vonden ze de blote eikel mooi bij mij staan.Maar nu vinden ze het gewoon en kijken ze niet zo meer.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons is dat alleen maar na het afstandslopen (vijf kilometer), dan moeten we verplicht douchen. Na sommige zwaardere lessen soms ook, maar dan weten we dat altijd op voorhand zodat we wasgerief bij hebben. We hebben twee omkleedkamers. Eentje daarvan is met aparte hokjes en de andere was met een gezamelijke douche. Maar die is verleden jaar ook veranderd naar aparte hokjes. Of ja, tussenschotten. We hebben in ieder geval altijd in ons blootje gedoucht en dat was best plezant. Zo apart is maar saai.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Elke school doet het weer anders. Op mijn oude school werd er niet gedouched. Toen ik na een jaar moest verhuizen moest ik ook naar een nieuwe school. Hier werd dus wel gedouched. Omdat ik ook geen sport doe waarbij gedouched word wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik had van klasgenoten gehoord dat er naakt gedouched werd, maar dat maakte mij alleen maar zenuwachtiger omdat ik toen liever niet had dat andere mensen mijn piemel zagen. Toen het dan zover was heb ik eerst even gewacht en gekeken wat de rest deed en tot mijn grote verbazing ging inderdaad iedereen naakt (wat ik niet had verwacht, ondanks dat ik hiervoor gewaarschuwd was). Omdat ik niet anders wilde doen dam de rest heb ik (met enig tegenzin) ook maar mijn onderbroek uitgedaan. Ik had verwacht dat iedereen de hele tijd naar mijn piemel zou kijken, maar dat viel wel mee. Het enige wat gebeurde was dat ik een stijve kreeg, maar gelukkig was ik niet de enige waardoor het minder opviel. Na 3 keer ofzo had ik er al geen moeite meer mee, dus ook als je het eigenlijk niet wil went het vanzelf

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons op school word er (gewoon) gedouched na de gymles. De eerste keer was wel ongemakkelijk. Ik had van tevoren bedacht om niet moeilijk te gaan lopen doen en naakt te gaan douchen, maar eenmaal op het moment aangekomen merkte ik dat de meeste in hun onderbroek gingen douchen. Een paar gingen er wel naakt, maar ik wilde niet anders zijn dan de meeste en ben dus ook in mijn onderbroek gaan douchen. Naar mate de weken vorderde en we vaker gezamelijk gedouched hadden gingen er steeds meer naakt. Toen heb ik ook maar mijn onderbroek uitgedaan en ben ook naakt gaan douchen. De eerste keer keek iedereen naar mij (ben besneden en was op dat moment de enige besneden jongen die naakt douchte) maar die week daarop was dat al een heel stuk minder. In het begin is het zeker erg wennen en is het erg ongemakkelijk (zeker als je besneden bent, jouw piemel is anders dan de piemels om je heen en iedereen wil weten waarom jij niet net als de rest een voorhuid hebt) maar als je het vaker doet wen je er vanzelf aan

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zit in de 2e, en bij mij zijn er wel douches maar we gebruiken ze niet. Lijkt mij ook best raar de eerste keer als je allemaal van een andere school komt en je elkaar niet kent en dan met elkaar moet douchen, de meeste kinderen zijn op hun oude school ook niet gewent om de douchen, dus dan doen we dat niet

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Lekker fris om na gym niet te douchen, zou dat niet accepteren!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons doucht niemand na gym. Gewoon te weinig tijd. Het mag wel als je wil.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Uit mijn school gym tijd weet ik nog wel dat we altijd wel tijd kregen om te douche maar je mocht niet te lang er onder staan en zo.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons heeft nog nooit iemand gedoucht op school past ook niet in het rooster. We hebben ze wel voor als je wil

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij krijgen van school de tijd niet, dus ja dan kan je ook niet veel anders doen dan niet douchen

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten