Skip to content
15 reacties
5848 weergaves

Kuisheidsgordel

Hi, Ik heb een kuisheidsgordel of chastity besteld en draag hem nu een paar dagen. Hebben jullie hier ervaring mee en hoe gebruiken jullie hem? Alleen in de slaapkamer of hele dagen achter elkaar?

20 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik heb er ook een gekocht draagt omdat ik vind dat ik te vaak masturbeer. Deed het gemiddeld 3-4 keer per dag en eik niet eens meer op het lekker is. Ik draag hem dagelijks anders heeft hij niet veel zin hoe lang verschild per keer meestal een weekje langste is 2 weken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben sinds woensdag opgesloten in een kuisheidsgordel heb de cb6000 model aan ik heb een vriend die dominant is en mij bevolen heeft er 1 te dragen en hij heeft ook de sleuteltjes ervan en wanneer ik eruit mag weet ik niet

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J22 hoe lang wordt je dan opgesloten en hou doe je het met sporten en werken?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij gaat die aan als er iemand hem om doet bij mij. Ze heeft dan ook de sleutel, dus hij kan er pas uit als zij hem bevrijd.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Soms moet je risico’s nemen in het leven als je bij alles van het ergste uitgaat kom je niet ver. Maar goed stel dat het me zou overkomen dan lagen ze maar even als ze het al doen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan denk ik toch : stel mij overkomt een ongeval en ik word per ambulance naar het ziekenhuis gebracht (is al een keer gebeurd). En daar trekken ze je broek uit en dan heb je zo'n ding aan. Hoe krijg je zoiets uitgelegd? Ik zou me dood schamen. Er zal wat af gegniffeld worden door de zusters.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik spreek voordat ik me pik opsluit af voor mezelf af wanneer ik weer vrij mag. De sleutel draag ik bij me voor in geval van nood maar nog nooit eerder geopend dan vooraf met me zelf afgesproken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zolang je zelf de sleutel hebt, is er niet veel aan vind ik. Het geile lijkt mij net dat iemand anders hem heeft en dat je dus moet vragen/smeken om vrijgelaten te worden. Dat in combinatie met een remote controlled butplug die de ander met zijn/haar smartphone kan bedienen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is daar fijn aan en wat houd het in en is het ook voor mijn leeftijd en hoe duur

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat voel je als je soms een stijve begint te krijgen. ? Ik denk dat dit dan afschuwelijk pijn doet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb er ook eentje, meestal draag ik die een paar dagen achter elkaar (4-6). Plassen is wel moeilijk vind ik, dus meestal hou ik het wat langer op zodat ik niet zo vaak hoef te klungelen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet de TS maar ik heb er ook een in het begin droeg ik hem alleen in huis maar draag hem nu ook buitens huis gewoon onder mijn kleren. Het valt niet echt op denk dat als andere het weten ze het misschien wel zien. Ik bewaar zelf de sleutel in mijn portemonnee zodat in geval van nood ik hem wel los kan maken. Je kan overigens gewoon gaan plassen met zo'n ding alleen moet je wel gaan zitten de reden dat ik hem draag is omdat ik me zo niet kan aftrekken deed dat voorheen zo vaak dat ik er eigenlijk geen lol meer in had nu is het stuk minder en voelt het weer erg lekker.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet om te oordelen maar puur uit nieuwsgierigheid: waarom zou je een chastity belt dragen? Wat biedt dat jou?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Is dat met een sleutel? En wie bewaart die dan? En wat wanneer je moet plassen?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb er ook een maar hij zit niet lekker met kleren aan. Je ziet m ook goed zitten in een spijkerbroek. Meestal doe ik m s avonds aan en als ik ga slapen en in het weekend. ik mag van me zelf 1 x per week los om te spelen.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten