Skip to content
11 reacties
2721 weergaves

Vriendin van zus wil naar naaktstrand

Zodra het warmer wordt uiteraard, maar ik zit er een beetje mee. Ten eerste omdat het de vriendin van mijn zus is. Ten tweede omdat ik geen idee heb of ze er verder wat mee bedoelt.
We zijn de laatste tijd wel steeds leuker en opener tegen elkaar, dat wel. Mijn zus durft niet maar vindt het heel leuk als ik samen met die vriendin ga. Mijn zus heeft trouwens een beetje een vriend en die houdt daar ook niet van.
En ja, dan toch ook wel dat ik daar mijn broek uit moet doen en ik heb zeker als het koud is maar een kleintje, dus dat ziet ze dan. Ook ben ik bang dat ik bij haar een stijve ga krijgen. Dat had ik al eens, maar dat valt daar niet te verbergen.
Gelukkig is het nog koud en regen en kan ik nog nadenken, maar ik heb eigenlijk in een overmoedige bui al ja gezegd.
Wat is het beste en wie heeft ervaring, ook meiden graag.
Ik moet me er wel op voorbereiden.

18 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik denk dat je het vooral moet zien als iets leuks, en in je nakie rondlopen went snel hoor, een rijdje later ven je er al niet meer mee bezig. Het is juist lekker. En over je zaakje, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken, er zit wat er zit toch. Bij kou wordt ie klein,bij warm weer wat groter. Is heel normaal.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk dat je nog reageerde M19. Heel aardige mensen haar ouders. Ze wisten al het een en ander over me. Ja het is anders als we bij haar samen zijn. Bij mij thuis zijn we toch geremd om bijvoorbeeld aan elkaar te zitten. Deden we wel al hoor, maar bleef plagerig. Maak je geen zorgen, dat naaktstrand gaan we zeker doen. Daar maak ik me geen cent zorgen meer om. Heeft toch een rol gespeeld hoe we bij elkaar kwamen. Zodra we er geweest zijn maak ik er wel een topic over. Of ik plak het hier achter.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk hoor, het kon toch ook niet anders dan goed gaan. Kennismaken met familie is grote stap en voor jullie belangrijk, want zij kent iedereen al. Daarom is neutraal terrein of haar huis voorlopig beter voor jullie. En haar tactiek heeft toch gewerkt .......uitdagen en aan de boom schudden hihi.
    Het duurt nog weken voordat we naar het naaktstrand kunnen dus tegen die tijd is daar voor jullie samen niets verrassends meer aan. Toch gaan hoor, zo lekker vrij in je blootje.
    Forum hapert vreselijk in het weekend en wordt dan steeds beter.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS. Bedankt allemaal, het heeft me geholpen om er beter over na te denken. Ik heb haar gezegd dat ik let haar naar dat naakdtrand ga, maar ook eerlijk waar ik bang voor ben. Ze ging natuurlijk weer lachen en uitdagen. Toch gezegd dat ik eigenlijk best meer dingen samen met haar wilde. Toen was ze ineens serieus en zei dat ze dat leuk vond en dat we elkaar al zo lang goed kennen maar via mijn zus. Dat maakt het moeilijk om iets te beginnen, want waar beginnen we….,Nou vanmiddag ga ik kennismaken met haar ouders, die ken ik dus nog niet. Ik had al eerder gereageerd, maar in het weekend raakt op het forum heel veel van mij zoek. Dat is al maanden zo. Hebben jullie dat ook?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het een erg leuke meid is zou ik het gewoon doen. Als je het niet doet kun je het vergeten met haar en wat is er nou erg aan naakt op het naaktstrand. Daar is het voor.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ....en waarom wil zij naar een naaktstrand? Doet ze dat voor zichzelf om gezien te worden (dat geeft haar een kick), of doet ze dat voor het gezelschap waarin ze zich bevindt (omdat ze benieuwd is naar anderen, naar jou wellicht) ? Vraag je dat maar eens af.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je moet het alleen doen als je er zelf achter staat. En anders niet. Ze kan je nergens toe dwingen. En anders ga je eerst eens met haar naar het textielstrand om te kijken hoe dat bevalt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet piekeren en gaan, je ziet vanzelf wat er gebeurd. Bij haar gaat toch ook alles uit. M19 zit je op te naaien. Maar als je echt niet durft wil ik wel in je plaats ;-)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat laatste geef ik wel toe hoor jongen van 20. Als je een jongen al diverse keren in verschillende broeken hebt gezien dan weet je wel hij groot of klein, dun of dik is. Dus als zij iets wil dan hoeft TS niet zo bang te zijn. Dat hij kleiner is als het koud is weten we toch ook wel. En als hij net uit zee komt, wat moet hij er daar dan mee doen? Dat is voor later thuis.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja jongen van 18, gelukkig blijft het koud en nat.........haha, ik heb hier bijna tranen van in mijn ogen.
    Ik heb geen raad, maar denk wel dat ze zit te genieten en wel snapt dat je na die grote mond nu in je piepzak zit.en ja alles waarvoor je bang bent gaat gebeuren. Die broek gaat uit, die krimper krijg je en die stijve ook. En wat zij hier mee voorheeft dat gaat gebeuren. Dat laatste daar kun je wel proberen achter te komen en kun je beïnvloeden. Stuur haar berichtje of zo, dat je er naar uit ziet, maar ook zenuwachtig bent en probeer afspraakje met haar samen te maken. Is het voor het eerst dat je naar naaktstrand gaat zeg dat. Met andere woorden geef je nu al bloot. Dan kan zij niet anders dan hetzelfde als ze iets wil.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het enige punt is dat het de vriendin van je zus is. Daar moet je heel voorzichtig voor zijn en dat zal zij ook. Maar kennelijk hebben jullie haar zegen en broeide er al wat. Leuk voor 9 juni als er weer meer mag en hopelijk zo warm dat je kleine niet te klein wordt. Overigens letten veel meiden daar op en weet ze waarschijnlijk allang wat daar ongeveer zit. Ze geven het niet toe maar het is wel zo.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten