Skip to content
22 reacties
1548 weergaves

Jongens, het grote probleem komt er weer aan....

Hoe kleden jullie je om op het strand? Gewoon broek uit, zwembroek aan, of durven jullie dat niet door al die glurende meiden?

19 jaar
3 jaren geleden

22 Reacties

  • Kijk gewoon hoor als jongen zich zo omkleedt. Kan er tegen, krijg er niets van, is toch normaal en daar kunnen ze best tegen. Doe het zelf ook zo. Wel kijk ik netjes de andere kant op als een jongen moet plassen en dat moeten zij ook doen. Dat is anders.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ook gewoon snel broek uit zwembroek aan hoor. Als iemand wil kijken, gaan ze hun gang maar.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe gewoon eerst alles uit en dan mijn zwembroek aan, is toch niet raar. Waar zou je moeilijk over doen?

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Meestal doe ik thuis m'n zwembroek al aan, maar anders gewoon ff snel broek/onderbroek uit en snel zwembroek aan. Ook voor terug, snel zwembroek uit onderbroek aan. Wat boeit mij het als iemand m'n kont of pik ziet?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha TS, het is geen ingestudeerde act hoor. En nee, meisjes mogen niet meedoen aan onze omkleedcirkel. Die worden geacht om zedig de andere kant op te kijken. Maar of ze dat ook doen daar hebben we natuurlijk geen vat op.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts@jongen van 20. Leuk hoor, bloot moet wel grappig blijven. Ik ben eerlijk geen gluurster, maar vind het gewoon positief als iemand geen schaamte om zijn lichaam heeft. Als er naar mij gekeken wordt vind ik dat ook niet gauw gluren. Geweldig dat jullie er zo’n act van maken, dat relativeert ook.Mogen er ook meiden meedoen?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kan inderdaad ook met je shirt nog of al aan om het voor de gluursters spannender te maken. Ik doe het juist bewust helemaal bloot ; een soort protest tegen het preutse gedoe.Zo deden mijn ouders het en ik dus toen ik vier of zes was en dat heb ik nooit veranderd. Mijn zus trouwens ook nog hetzelfde.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet wanhopig worden, TS. Soms geven we elkaar wel een duwtje wanneer er een op 1 been staat om in zijn zwembroek te stappen. Dan valt ie om en dan is het waarschijnlijk feest voor jullie meiden :-))

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga niet lopen kutten met een handdoek ofzo. Maar ga ook niet midden op het strand in mn blote reet staan, ookal is het maar 5 seconden. Ik zoek meestal een rustig hoekje op. Naast een strandhuisje ofzo. Of tussen 2 auto's. Dan kan ik gewoon rustig omkleden. Er zijn dan vast wel een aantal mensen die het zien, maar niet het halve strand

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts@ jongen van 20….julie gunnen de meiden ook niet veel, maar goed je bent van dat gewurm met dat hanndoekje af.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een gedoe. Als je je broek verwisselt met een shirt of bloes aan kan je het zo doen dat je bijna niks ziet. Hoogstens een beetje in een flits. En misschien is dat ook wel extra spannend voor de gluurders en gluursters.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • welk probleem is er dan? zwembroek aan van thuis uit, dan je broek er over,op het strand broek uit, en daar is je zwembroek dan... niemand die je piemel gezien heeft want je hebt ze van thuis af aan

    en als het de bedoeling is dat mensen je piemel zien dan moet je naar het naaktstrand, daar is het normaal om met je blote paal rond te lopen

    1 probleem waar 2 oplossingen voor zijn, simpel toch? xd

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Voelt inderdaad best spannend, toch doe ik het. Na zwemmen duurt het lang voor een zwembroek droog is, dus, uit dat ding, afdrogen en slip aan. Je, vaak wel een half stijve. Leukste is als een meisje dan ook durft, gewoon dóet. Beelden blijven wel hangen dan, zal over mij wel net zo zijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij zijn al jaren met hetzelfde groepje jongens. Om ons om te kleden gaan we in een cirkel staan. Dan op het afgesproken teken bliksemsnel broeken uit en zwembroeken aan. Meer dan een flash van onze blote konten valt er bij ons niet te beleven.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Probleem? Gewoon broek uit en de rest van de dag niet meer aan. Naaktstrand noemen we dat.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • gewoon naakt

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ikzelf kleed me niet OM, ik kleed me UIT :-) Ben namelijk nudist en ga alleen maar naar naaktstranden of nudistenplekjes. Heerlijk vrij en naadloos bruin.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik gluur nooit.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou er geen probleem mee hebben, maar ja woon in limburg.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik fiets meestal vanaf thuis al gewoon met zwembroek aan naar het strand zodat ik me helemaal niet hoef om te kleden, maar als ik me op het strand om moet kleden dan doe ik er gewoon even een handdoekje omheen :)

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten