Skip to content
15 reacties
2293 weergaves

Varen en pissen: hoe?

Hey boys Sinds dit jaar heb ik een bootje en gaan ik en mn maten lekker daggies weg met mn bootje deze zomer maar hoe doe je dat als je moet pissen en je bent op het water + je bent met maten… Overboord plassen en dat mn maatjes maar ff niet kijken? Of inhouden? Hoe zouden jullie dat doen Groetjes jongen van 18

18 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Net als j13 hierboven. Als wij vissen en we moeten nodig dan gaan we naar de kant. Of als er niemand in de buurt is en de kant is ver weg dan in een flesje.
    Over de rand gaat ook niet bij onze boot.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik met me beste vriend vaar dan springen we gewoon in het water. Maar als het koud is dan plassen we in een leeg sap flesje en gooien we die leeg in het water en dan omspoelen. Over de rand heen plassen gaat niet met onze boot omdat deze van rubber is en hele brede rand heeft.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongens onder elkaar. Wat maakt het uit!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, of in het water duiken en dan pissen

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga soms met wat vrienden en men oudere broer varen en dan doe ik gewoon de broek omlaag en ga ik over de rand pissen, en we doen het allemaal wel eens. Soms ga ik ook samen met men vader varen en hij doet het ook, hij heeft mij gezegd dat het gewoon kan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga af en toe met een paar vrienden varen op een rivier in zo een soort kajak waar je met vier in kan (heb gehoord dat het een specifieke naam had maar ik vergeet hem steeds). Als er dan iemand moet plassen staat die gewoon even recht en deed die dat in het water. Kan me eigenlijk ontzettend weinig schelen of mijn vrienden mijn piemel zien. Dat is toch gewoon een ander deel van je lichaam? Je schaamt je toch ook niet omdat je vrienden je rechteroor zien?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon over boord pissen. Wat maakt het uit dat ze je lul zien. Maakt mij niet uit en kijk ook als andere jongens moeten pissen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik dacht echt dat alle jongens onderling gewoon plassen, in dit geval overboord en het ze een zorg is dat andere jongens dat zien. Gezamenlijk is toch het gezelligst en dan kunnen ze kijken wie het verst komt.
    Doen wij zelfs al meiden zo als we op kamp zijn. Natuurlijk niet wie het verst komt, het is al een kunst om je schoenen te missen.
    Is dir weer preutsheid?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon naast elkaar gaan staan en overboord pissen. Inhouden lijkt me niet handig , ik neem aan dat jullie een paar kratten bier mee nemen. Dan kom je bij de meiden in het topic broekgeplast.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij hebben ook een boot en stoppen soms. Dan kan je bijvoorbeeld wildplassen ergens in een struik.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon overboord, jongens onder elkaar toch? Bij de zeeverkenners plasten we als het kon ergens op een landje voor je weer het water opging en bij hoge nood riep iemand "moet even hozen" en dan wist iedereen wat er ging gebeuren.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Overboord plaasen en eerst eraan denken waar de wind vandaan komt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon je broek omlaag en overboord pissen, vroeg of laat moet iedereen een keer. Zeker als jullie niet drinken. Jongens onder elkaar dus niemand vind dat raar.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon inhouden als je er onzeker over bent omdat er anderen bij zijn. Je kunt het best een tijdje inhouden als je aandrang hebt. Ik ga ook regelmatig varen met anderen en vind het niet chill om dan over boord te gaan pissen, dus ik hou het ook gewoon in tot we ergens aan wal zijn. Soms duurt dat een paar uur maar dat is niet anders.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon even pissen overboord denk ik...en ook al zouden ze je pik wel zien, is dat heel erg dan?

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten