Skip to content
21 reacties
3325 weergaves

Schokken bij spuiten

Hey. Als ik m'n bff zuig begint hij te schokken als ie gaat spuiten. Hebben meer jongens dit? Zelf heb het niet. Hij spuit wel meer dan mij....

15 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Heb mijn vriend meerdere keren afgetrokken schokken doet hij best wel heftig in het begin vond ik dit erg eng

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik mijn vriendje pijp kan hij soms ook vlink schokken en op mijn waterbed golft het dan lekker dat is voor mijn dan het teken dat hij het heerlijk vind en ik nog even lekker door moet gaan. Bij de eerste keer schrok ik er wel even van want toen wist ik niet wat er gebeurden (ik was toen net 15 de eerste keer pijpen) maar hij legde me uit dat hij het heerlijk vond.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het wel geil als een jongen zo schokt, vind het zelf ook fijn als dat bij mij gebeurt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik mijn vriendje van 15 aftrek heeft hij het ook een beetje 1 keer was het heel erg toen was hij helemaal buiten adem. Dat kwam omdat ik de start stop methoden bij hem deed. Dan trek je af en voor je hoogtepunt stop je en laat jij je zelf of ik in dit geval mijn vriendje niet klaarkomen.
    En ik heb dat toen 4x herhaald voor ik hem liet klaarkomen. Hij vond het lekker en heeft het later ook eens bij mijn gedaan maar helaas schok ik niet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe meer je je spieren spant hoe erger je gaat schokken als je ontspant,ik trek mijn vriend regelmatig af hij is licht spastisch en doet dat ook heel erg als hij klaarkomt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik schok ook maar heb nog geen sperma

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij spuit t nooit, maar stroomt het eruit. Raar?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik mezelf aftrek schok ik bijna niet, wel als ik word afgetrokken door een ander dan soms heel erg.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hi,ik heb ook weleens iemand afgetrokken bij de voetbal zag er best wel eng uit dat hij ging schokken was bij mij wel de eerste keer dat ik een jongen aftrok

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ervaring is ook wel dat de ene jongen schokt als ie klaarkomt en de andere jongen geen kik geeft als ie komt. Vind allebei wel spannend.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ervaring is dat het heel erg van de jongen afhangt. Sommige jongens schokken heel erg en bij andere merk je het niet. Dan komt er gewoon cum uit en is het klaar.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje komt ook heel schokkend klaar als ik hem aftrek. Laatst deed ik hem aftrekken en pijpen tegelijk op een snel tempo dat werd hem echt even te veel en kreunden hij heel hard toen hij kwam. (wist niet dat hij dat zo hard deed gelukkig waren we alleen tuis)
    Ik bleef door gaan toen hij kwam en zijn zaad smaakten lekker eerste keer zijn zaad geproefd. En wat was dat een eerste keer zeg.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heftig maar ook best geil als we elkaar op beurt aftrekken mijn vriend reageert nogal heftig bij het klaarkomen dat hij daarna staat na te schokken vind ik alleen maar geil ik vind dat mooi om naar te kijken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje komt ook schokkend klaar en spuit bij elke schok. Ik kom zelf maar met een flinke straal klaar.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey dat heeft mijn vriendje ook het kan zijn omdat hij een jaar jonger is dan mijn maar dat weet ik niet zeker. Maar lekker is het wel om te zien en hij vind het zelf ook heerlijk :)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat kan, iedereen ondergaat een orgasme op een andere manier, heb ook vriendjes gehad met heftige reacties, maar ook waaraan je nauwelijks kon zien dat ze klaar kwamen, hoofdzaak is hij geniet ervan. Aan jouw ligt het dus zeker niet, want zo te zien is jouw zuigwerk wel in orde!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij schokt hij meestal ook één of meerdere keren vooraleer ik spuit, maar dit gebeurt niet altijd. En van andere jongens heb ik dit ook wel gezien.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Yep is heel normaal. Heeft mn vriend en ik ook. Bij de een wat minder heftig dan de ander is mn ervaring. Maar is oke. Zo werkt je lichaam.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb dat ook maar weet van een paar vrienden dat maar 3 van ze het hebben

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik schok ook als ik spuit en ik denk nog veel meer jongens.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten