Skip to content
49 reacties
7393 weergaves

Teamverband douchen

Hi mensen, Ik zit met iets, Ik heb zeg maar het gevoel dat ik bi ben(voorkeur naar jongens) en ik ga naar een club waar ze naakt douchen. Nou heb ik dat nog nooit met andere jongens gedaan. Wat als ik een stijve krijg (en als ze me dan voor homo uitschelden)?

14 jaar
3 jaren geleden

49 Reacties

  • @J15
    Ik heb ook altijd stijve, misschien gay?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is heel vervelend om steeds een stijve te krijgen. Ik heb er ook last van terwijl naar mijn idee de meeste er geen last van hebben. Als ik kijk dan hangen bij de meeste andere ze gewoon naar beneden. Ik vecht er bij het douchen altijd tegen en scherm het af met een handdoek. Het lijkt me heerlijk dat een stijve normaal zou zijn en dat ik het niet zou hoeven verbergen. Ik word altijd enorm stijf. Hoe is dat bij jullie?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @J14 Je kan gewoon door de spanning een stijve krijgen. Meestal is het na 5 of 6 keer samen douchen toch minder nieuw. Maar goed nieuws dat je het onder controle begint te krijgen. Dat gaat beter worden en zelfs saai.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @J14
    Je kan op jongens vallen? Seksueel aangetrokken voelen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit jaar ging ik naar een andere school waar na de gymles ook naakt wordt gedoucht. Vorig jaar schaamde ik me daarvoor en liep ik snel met mijn handdoek naar een hokje. Dit jaar zijn er geen echte hokjes en staat iedereen open en bloot. De eerste keer vond ik het spannend en kreeg ik zomaar en onverwacht een keiharde stijve waardoor ik snel mijn handdoek heb gepakt en naar de kleedkamer ben gegaan. Tot nu toe heb ik geen één keer een stijve gezien terwijl ik er echt last van heb en grote moeite doe om hem te onderdrukken. Wie herkent dit en wanneer gaat dat over?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is een normale reactie als jij gezien je leeftijd een stijve krijgt. Niemand zal daar een probleem van maken. Geniet van het leven en maak je geen zorgen!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J12 ja klopt maar bij team van TS douchen ze in blote kont staat in z'n openingspost

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Tenzij iedereen z’n onderbroek aanhoud dan valt het ook op als jij wel naakt gaat??

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Sowieso geen onderbroek aanhouden, dan val je juist op.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zou gewoon je boxer uitdoen en net als de rest gaan douchen. Je ziet wel wat er gebeurt toch.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi TS, is denk ik wel verstandig om gewoon naakt te gaan douchen. Doet wss iedereen en het is ook wel zo fris. Ik denk dat je na het sporten sws geen stijve krijgt hoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, waarschijnlijk helpt het ook wel als je je vlak voor de training aftrekt, dan is de kans dat je een stijve krijgt stuk kleiner lijkt mij.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien is het zo spannend dat je niet eens denkt aan een stijve

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi J17, TS hier ik ga wel gewoon naakt douchen. Maar ben wel bang voor een stijve...

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is heel normaal dat jongens onder de douche soms een stijve krijgen. Jongens kijken sowieso ook naar elkaars piemel omdat ze onbewust willen vergelijken qua grootte of anderen getrimd of geschoren zijn etc. Niet van aantrekken! Gebeurt ook bij hetero’s en wees maar zeker dat dr in de kleedkamers van de grote profvoetballers ook wel eens stijve douche feestjes zijn hoor! Gewoon doen, kerel! Een piemel mag gezien worden :)

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Knheb echt al met honderden jongens gedoucht bij voetbal bij verschillende clubs en teams en heb nog nooit iemand met een stijve pik gezien. En als.iemand er mss wel 1 krijgt dan draait ie zich met ze kont om naar de rest en zie je alsnog niks. Denk niet dat het een probleem wordt TS.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, heb je wel al een beslissing genomen over wat je gaat doen? Lijkt mij niet dat je daar als enige met je boxer aan gaat douchen toch? Dan trek je sowieso de aandacht namelijk.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan start ik wel een nieuwe zodra deze verloopt

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi redactie. Zouden jullie dit onderwerp zo lang mogelijk open willen laten staan. Zodat ik mijn verhaal nog kan doen in september. Of zal ik dan een nieuw verhaal starten? Grt TS J14

    Van de redactie: Kan beide, wat jij zelf makkelijk vindt ;)

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • J15 ik douche ook gewoon naakt hoor!

    12 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten