Skip to content
6 reacties
4640 weergaves

Graag vrienden naakt zien

Ik zou heel graag mijn vrienden naakt zien maar ik weet niet heo ik dat moet vragen zonder dat ze het raar gaan vinden

1 vriend ken ik 8 jaar de andere Twee 1 jaar

13 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik was een keer met een vriend wezen zwemmen en we hadden al onze zwembroek aan toen we gingen. Na een dagje zwembad gingen we omkleden en hij vroeg of ik samen met hem in het hokje wou of apart. Ik zei zo samen erin gewoon. We trokken onze zwembroek uit en keken naar elkaars piemel en kwamen er dus achter dat we allebei besneden waren. Was wel spannend maar verder niet raar. Gewoon aangekleed verder.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • dat doe ik regelmatig wel met een vriendengroepje, is vanzelf gekomen met een keer als groep zwemmen. als spel moest de steeds opnieuw de verliezer zn zwembroek uitdoen en zo was iedereen vanzelf bloot. wel spannend als zoiets begint, want je weet dat je zelf ook aan de beurt komt, maar het spannends is die andere jongens. De 1 heeft een grotere, de ander kleiner, 2 zijn besneden, een lang velletje: je ziet alles. maar dat is wel echt gaaf. iedereen was wel snel stijf en bleef dat ook wel bijna de hele tijd. Maar nu heeft niet iedereen meteen een stijve meer, je went er aan. mijn tip is dus ga een keer zwemmen en maak er een spel van...:)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Natuurlijk is het hartstikke fijn om je vrienden helemaal naakt te zien. Lekker elkaars blote lijf bekijken en aan elkaar voelen. Ik vind het prima als ze aan mijn blote body komen. Eventueel samen naar het naaktstrand gaan.
    Ik ben vaak naakt alleen of met mijn vrienden. In de zomer loop ik vaak naakt door de tuin. De buren kunnen mij dan wel zien. Maar die vinden dat geen probleem.
    Ik heb een flink litteken op buik onder mijn navel. Een grote gebogen snee van ongeveer 20 cm. Ik zie wel eens mensen er naar kijken en soms wordt gevraagd hoe ik aan dat litteken kom. Ook dat doet mij niks. Wie graag mijn litteken wil bekijken die doet dat maar. Ik ben vroeger geopereerd aan een navelbreuk. Bij de operatie deden zich complicaties voor. Daardoor is het litteken zo groot geworden. Als ze dat vragen dan vertel ik dat gewoon.

    Dus kleed je maar uit en wees met elkaar zoveel naakt als je maar wilt. Lekker en niks om je voor te schamen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat het belangrijkste is om zelf initiatief te nemen. Ga eens met die vrienden zwemmen of nodig ze eens thuis uit om iets te doen. Als je dan moet omkleden kleed jij je dan eerst uit. Zij zullen dan sneller volgen. Het gewoon zo vragen kan natuurlijk ook maar dat moet je zelf maar aanvoelen. Bij sommige mensen komt dat inderdaad een beetje verkeerd over.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Welke reden heb je ervoor om je vrienden naakt te zien? Gewoon nieuwsgierig? Of wil je meer? Als ze net zo zijn als jij dan heb je wel een kans. Maar dan zul je het wel moeten vragen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja... dat is meestal moeilijk. Misschien als je gaat zwemmen ofzo al thuis omkleden samen en dan moet jij misschien gewoon uitkleden en dan volgt de rest misschien wel gewoon of van tevoren zeggen vinden jullie het erg als ik me zwembroek hier samen met jullie aantrek? Denk dat het gewoon spontaan moet gaan zonder echt na te denken. Andere optie is misschien toch over porno te beginnen en kijken hoe ze reageren en vragen stellen of zij dat kijken en of ze dan helemaal naakt zijn. Sommige jongens slapen ook naakt hé. Misschien is het wel beter om 1 of 2 vrienden te logeren vragen dan is de kans groter om ze naakt te zien bij het omkleden of zelfs het douchen..ik heb dat tenminste wel met een vriend.. bij sport douchen jongens ook met elkaar of zien ze elkaar naakt is niet raar ofzo en is normaal dat je nieuwsgierig bent. Je hoeft niet meteen homo te zijn.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten