Skip to content
25 reacties
2270 weergaves

Hoe oud waren jullie ?

Hoi, hoe oud waren jullie bij jullie eerste zoen en eerste x seks?

15 jaar
3 jaren geleden

25 Reacties

  • Ik was 12 en hij 1 dag 13, kwamen bij elkaar in de klas op het vwo en waren vanaf dag 1 vrienden. Toen hij 13 werd ging ik er met nog wat andere jongens heen maar ik bleef als enige slapen. Toen we naar bed gingen deden we in zijn slaapkamer de boxers uit en keken eerst naar elkaar. Kregen allebei een stijve en toen hij mijn pik pakte kwam ik al bijna klaar. Hij is mijn vriend en hou van hem, en hij is gelukkig ook op mij. Zijn uit de kast en kunnen en mogen lekker ons gang gaan. Eerst mochten we wel bij elkaar in de kamer, maar niet slapen, toen mocht het alleen in het weekend en feestdagen. Maar nu blijft hij gewoon slapen wanneer we willen, of ik slaap bij hem.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Vanmorgen heb ik stiekum voor het eerst getongzoend met een jongetje. Jongetje is ook 11 jaar. Ik heb hem niet gevraagd of hij eerder heeft getongzoend. Volgens mij ben ik verliefd op de jongetje en ik zie hem morgen weer en dan probeer ik daar wel achter te komen. Als ik bij hem ben voel ik mij dolgelukkig.

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • 1e x gerukt: 12 1e x gerukt met andere jongens: 12 Eerste kus: 15 Maagd

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Allebei nog nooit gedaan

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste keer tongen was ik 12 en eerste keer sex 14. Best gemiddeld dus als ik het zo lees.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was 14 bij mijn eerste keer. Het was zomerkamp, de jongen naast me vroeg of ik hem wou pijpen, was wel leuk. Hij was erg homofobisch haha

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik net op de middelbare school zat wel wat gekloot met wat jongens. Samen porno kijken en met elkaars pik spelen en afzuigen. Sinds vorig jaar heb ik een vriendin. Toen we elkaar een week of wat kende hebben we het voor het eerst met elkaar gedaan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste keer getongd was ik 19. Een tijdje later toen ik ook nog 19 was ook de eerste keer seks gehad. Maak je er vooral niet druk om, het komt vanzelf wel een keer. Je moet je er goed bij voelen en vooral niet dingen doen die je niet wilt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeggen ze ook nog dat jongens veel later met puberteit en dit soort dingen zijn. Ik vraag mij af of dat (in mijn geval) wel klopt. Toen ik 11 of 12 jaar was waren er al veel van mijn vrienden, die al hun eerste zaadlozing hadden gehad.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste keer gespoten, toen was ik 11 jaar. Eerste keer dat een meisje mij in mijn zak zat te knijpen en in mijn kloten zat te graaien, ook 11 jaar. Getongzoend met een meisje was ik 12 jaar. Dat een meisje mij heeft afgetrokken was ook toen ik 12 was. Voor het eerst geneukt met een meisje, toen was ik 14 jaar.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste kusje van toen ik 8 was en die relatie had ik tot mijn 13 de bijna 14 de(seks nooit gehad)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • 18 en 18

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog niet

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha ik ben 17 en heb helaas nog heeeeelemaal niks meegemaakt op dit gebied maar moet goedkomen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij eerste keer tongzoenen was ik bijna 14 jaar; dat was met een jongen, die toen net 12 jaar was. Bij eerste keer neuken waren wij 2 jaar ouder. Wij hebben al 7 jaar gelukkig verkering.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste keer tongzoenen 11 jaar, eerste keer dat een meisje in mijn ballen zat te graaien 12 jaar en eerst keer neuken 14 jaar. Daarvoor wel afgetrokken door een meisje, vanaf 12 jaar.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste zoen met tong was met 13. Heb nog geen seks gehad

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste keer zoenen was ik 12. Op de dag dat ik 14 werd heb ik voor het eerst geneukt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog met geen van de twee ervaring.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 19: zo leuk dat je er bij zet wanneer je bij een jongen in zijn broek voelde. We waren beiden 14 en zaten devzoenen en te knuffelen en daar kwam die hand. Na wat hindernissen vond hij het. Maar toen…….niets. Inmiddels was ik ook op zoek gegaan en vond een behoorlijke paal, waarvan ik wel wist wat ik daar mee moest. Toen deed hij ineens heel verschrikt en spoot alles in zijn broek. vergeet ik nooit. dus zoenen op 13, dit op 14 en later met meer succes en ontmaagd op 18.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten