Skip to content
78 reacties
3679 weergaves

Enkelbandjes bij jongens

Hey Wie van de jongens draagt een enkelbandje en aan welke kant ? Ik ga binnenkort zwemmen en zou ik met enkelbandjes om.beide enkels mij daar kunnen laten zien of zou ik raar aangekeken worden en of opmerkingen krijgen erover? Wie heeft dit al meegemaakt of raar aangekeken

16 jaar
3 jaren geleden

78 Reacties

  • Ik draag momenteel 4 enkelbandjes links en 4 enkelbandjes rechts om de enkel
    Wie van de jongens en of meisjes heeft er ook meerdere om beide enkels ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 16, oh dat is wel fijn dat ze zo snel droog zijn. Ik droeg in het verleden wel veel pantybandjes om mijn enkels gemaakt van oude panty's. Ik had soms wel 4 verschillende kleuren om beide enkels. Idd met douchen liet ik ze ook om. Teveel werk om ze af te doen maar ook die droogden heel snel tenminste moest ik ze wel even uit mekaar schuiven daarna dan.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 22
    Ja ze zitten geknoopt de enkelbandjes en blijven idd om met douchen en worden nat maar omdat ze vrij dun zijn drogen ze redelijk snel om de enkels
    Soms heb ik nog een andere erbij aan om 1 van de enkels
    Rubber of metaal.of leder

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 14, gaaf zijn steeds meer jongens die enkelbandjes dragen om beide enkels hier dus.
    Navelpiercing lijkt mij ook heel gaaf maar die mag ik niet van mijn vriendin ze vind me al vrouwelijk genoeg zegt ze dan haha..
    @ jongen 16, zo wat draag jij veel enkelbandjes. Krijg je leuke reacties? Lijkt met dat je ze omhoud met douchen dan. Blijven ze dan niet lang nat dan? Ik doe mijn sieraden ook niet af maar die blijven ook niet nat.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 22 ik draag multi colour bandjes ze zijn idd van stof en zitten vastgeknoopt
    Heb er nu 4 om mijn linker enkel en rechts 3

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb rechts een zilveren enkel kettinkje en links een regenboog bandje. Heb ook een regenboog om mijn linker pols en een stuk of 10 bandjes en kettinkjes om mijn rechter pols. En heb een regenboog piercing in mijn navel. Laat wel zien dat ik gay ben en krijg vaak leuke reacties. Ook van meisjes.....

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 11, wat mooi dat hij gouden enkelbandjes draagt om zijn enkels. En dat hij ze ook in het openbaar durft te dragen. Zou ik ook wel willen. Wel apart dat jij doe jongens zo weet te vinden en ik niet. We zagen laatst wel op een markt een meisje en een jongen lopen allebei in zwarte panty's. Hij droeg een lange trui erover heen en zij had een kort rokje aan. Dat stelletje zag er wel leuk uit zo. Maar jongens met gouden of zilveren enkelbandjes en zeker om beide enkels ben ik helaas nog niet tegen gekomen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen22. De jongen met gouden enkelbandjes draagt ze net als mijn vriendje om beide enkels. Zoals ze op de foto staan lijken het wel broertjes van elkaar. Echt hartstikke leuk !

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 11, die jongen met gouden enkelbandjes draagt ze ook om beide enkels? Wat grappig dat je ze beiden op foto mocht zetten hun enkelbandjes. Jammer dat je hier geen foto's kan plaatsen. Had het wel graag willen zien.
    @Jongen 16 het is nog snel gegaan toch? Wat voor kleuren draag jij nu om je enkels dan? En zijn deze ook van een soort stof?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen22. Het wonder is gebeurd. Het is mij gelukt om een foto te make van mijn vriendje met zijn zilveren enkelbandjes en op dezelfde foto de jongetje van 13 met zijn gouden enkelbandjes. Ik was samen met mijn vriendje toen wij de andere jongen zagen. Ik heb gevraagd of ik een foto mocht maken en dat vond hij geen probleem. De jongens zaten als vrienden naast elkaar op de foto. Echt heel mooi!

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Het was even wachten maar heb ze middels binnen de enkelbandjes van de site van wish
    Ze zijn hetzelfde als die van madebynami en een stuk goedkoper

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb nog een aantal websites waar je leuke enkelbandjes kunt kopen
    Op wish en etsy staan heel veel enkelbandjes en niet gek duur
    Heb ze zelf nu op wish besteld nu en ben aan het wachten totdat ze er zijn

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 11, had me per ongeluk in een meisje veranderd zie ik net. Hahaha.... dat ben en wordt ik niet haha..

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • meisje 11, wat gaaf kan eigenlijk ook niet anders. Een jongen die enkelbandjes draagt heeft ook andere sieraden om. :-) Jou vriendje is net als ik alleen een stukje jonger.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen22. Mijn vriendje draagt ook oorbellen. Ook een armbandje en een halskettinkje. Ook heeft hij ringen om zijn vingers en natuurlijk draagt hij ook een horloge. Ik heb laatst gedroomd dat er allemaal van zulke leuke jongens (ik denk wel meer dan 10) om mij heen waren. Ik voelde mij heel gelukkig bij hen en ik vond het jammer dat de droom voorbij was. Dit was echt een hele mooie droom.

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen22. Gisteren heb ik de jongetje met gouden enkelbandje weer gezien. Ik heb tegen hem gezegd dat ik vind dat hij een mooi enkelbandje om heeft en dat dat leuk bij hem staat. De jongen lachte een beetje en vond het wel mooi dat ik dat zei. Ik vertelde hem ook dat mijn vriendje ook enkelbandjes draagt en dat ik zulke jongens heel leuk vind. Ook deze jongen woont niet ver van waar ik woon. Hij is 13 jaar, vertelde hij. Volgende keer hoop ik dat mijn vriendje er ook bij is, zodat deze jongetjes elkaar kunnen ontmoeten. Dan wil ik hun ook vragen of ik een foto mag maken, waar ze beide opstaan met hun enkelbandjes zichtbaar in beeld. Ik hoop dat ik nog meer van deze jongens tegenkom. Ik vind sieraden bij jongens heel mooi !

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 11, leuk dat hij verder nog meer sieraden draagt. Heeft hij ook oorbellen? Dat is mede een van mijn favoriete sieraden. Jammer dat niet alle jongens en mannen sieraden dragen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Gelukkig draagt mijn vriendje ook sieraden. Ik vind dat ontzettemnd mooi voor jongens. Ik vind het mooi om naar knappe jongens te kijken en als ze ook nog sieraden om hebben, zoals mijn vriendje, dan vind ik deze jongens echt geweldig. Mijn vriendje is nu 12, wij hebben al een aantal maanden verkering en ik word helemaal blij van binnen als hij bij mij is. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 11, oh wat gaaf een gouden enkelbandje zelfs. Wat jammer dat ik ze nooit tegen kom. Jongens met enkelbandjes. Heel enkele keer zie ik jongens met een stoffen of touwtje om hun enkel. Maar nooit van zilver goud of stalen enkelbandjes zoals ik nu heb. Oh ik draag ook heel graag sieraden. Overal waar een sieraad om kan heb ik er ook 1 om. Draag er nu 13 in totaal.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 11 gouden enkelbandjes voor jongens is ook heel mooi maar vind het meer voor meisjes
    Je ziet het helemaal.niet bij jongens meer metaal of van die stoffen bandjes

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriƫntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privƩchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten