Skip to content
14 reacties
762 weergaves

Condooms kopen maar niet durven

Hoi ik ben 14 jaar en in wil graag condooms hebben voor het geval maar ik durf ze niet te kopen hebben jullie een oplossing

14 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik werk in een supermarkt (in België) en je hoeft je nergens voor te schamen. Dat je dit koopt bewijst dat je verstandig wilt zijn. Trouwens, ik zie ook veel meiden die zich schamen om tampons en dergelijke te kopen. Mocht je het niet willen kopen in een winkel, zou ik ze online bestellen bij kruidvat, en zoals eerder gezegd, wat deo, ... bijkopen. En condooms kan je ook gebruiken om snel ffe te trekken en je kwakje in te spuiten ;)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel een tip als je niet naar de winkel durft gaan bestel ze op bol.com en bestel er iets normaals bij je kan dan voor achteraf betalen kiezen en dat valt niet op dan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja weet je, als er nou op de verpakking iets zou staan in de aard van 'Ultra Strong Heavy Duty Condoms for Anal Use' oid dan wil ik ook liever niet gezien worden aan de kassa. Maar de verpakking is zo neutraal dat je heus niet met schaamrood in de rij hoeft te staan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon niet pussy zijn en gewoon kopen. Boeit die mensen in de winkel echt niet hoor.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 14. Ik vind het juist heel moedig en verantwoordelijk van jou dat jij nadenkt over het gebruik van condooms. Ik vind het echt goed en knap wat jij als jongen van 14 doet. Jij schroomt om condooms te kopen, je hebt al veel goede adviezen gekregen, maar je wilt het wel graag. Jongen, dit wil helemaal niet zeggen dat jij niet aan sex toe zou zijn. De enige, die dat aanvoelt, ben jijzelf. Ik vind de reactie van meisje 23 ook niet leuk, trek je er alsjeblieft niks van aan. Ik hoop voor jou dat het lukt en dat jij vooral plezier mag beleven aan jouw nieuwe ervaringen. Mijn reactie is bedoeld om jou een hart onder de riem te steken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Weetje, ik sta zelf aan de kassa in een supermarkt en voor mij is het altijd even speciaal als voor mijn klant. Wat ik nog heb gehad is dat er iemand de binnenkant van een boodschappentas toont en dat daar dan een pakje in zit. Je kan ook een zelfscan kassa doen of aan een vriend vragen…

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vond het op die leeftijd ook erg lastig om condooms te kopen maar komt denk ik wel meer dat ze toen der tijd achter de balie stonden en je er om moest vragen. Tegenwoordig liggen ze gewoon in de schappen en kan je ze zelf pakken. En kan je als rustig moment is naar de kassa lopen in plaats van in een rij staan en dan moeten vragen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kan ook online bij bijvoorbeeld Kruidvat kopen. Als je dan meteen wat gel en deo koop zit je boven de bezorgkosten. Dan weet niemand wat je besteld.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M23 het is geen zak chips wat je koopt! Ts misschien via internet en dat je het dan ergens ophaalt!

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Juist. Met schampere reacties schiet niemand op. Het is heel simpel : als jongen MOET je altijd en overal condooms op zak hebben. Dan ben je pas echt verantwoordelijk bezig. Denk je nou echt dat het Kruidvatmeisje moeilijk gaat doen? Welnee, als ze er al wat van denkt zal het positief zijn. En eigenlijk had je die condo's allang moeten krijgen van je ouders.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je dat niet durft ben je er nog niet klaar voor inderdaad. Personeel in een winkel zal het worst wezen die willen gewoon eind van de dag naar huis boeit ze niks.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 23. Dit vind ik geen leuke reactie richting de jongen van 14. Jongen van 14, er zijn wel meer jongens, die wat schromen om condooms te kopen. Dat wil niet automatisch zeggen dat je niet klaar zou zijn voor seks. Misschien heb je wel zin om eens seks te hebben en dan is het alvast hebben van die condooms wel handig. Beste jongen, jij hoeft je niet te schamen ofzo als je condooms wilt kopen. Er zijn veel meer mensen, die condooms gebruiken en het is qua veiligheid voor jou ook heel goed. Mocht je het echt heel vervelend vinden om te kopen, dan kun je in de winkel ook nog jouw mondmasker voordoen. Het belangrijkste is, als je die condooms maar hebt indien je seks zou hebben. En dat voetballen met de andere jongens, waarover meisje 23 het heeft, kun je natuurlijk gewoon blijven doen. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 23. Als jij zo lullig op de vraag van de jongen 14 reageert, dan kun je beter maar geen bijdrage leveren aan de rubriek JONGENSVRAGEN.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, geen seks hebben. Je bent 14. Ga lekker buiten spelen, voetballen enzo. Als je niet eens condooms durft te kopen ben je cht niet klaar voor alles wat je met die condooms moet doen. Wordt eerst maar eens een beetje meer volwassen

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten