Skip to content
9 reacties
1930 weergaves

Rukken op vakantie

Ik ben nu op vakantie met mijn ouders maar kan geen plek vinden om te rukken. In bed kan niet want dan merken mijn ouders het. In de toilet ook niet omdat de deur een beetje doorschijnend is en dan zie je het. De enige oplossing is in de douche. Maar hoe kan je nu snel klaarkomen tijdens het rukken om het niet te laten opvallen?

14 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Als.je goed geil bent en ff niet hebt gerukt dan lukt het je vast wel om binnen paar minuten jezelf klaar te trekken onder de douche..als staand niet lukt kun je ook in de douche op de grond gaan zitten en je dan afrukken. Als dat allemaal niet kan ga je s nachts dan kan het ook wel op die wc of ergens in de bosjes. Laat ff weten of het is gelukt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • jammer dat je kamer met een doorschijnende deur is, anders was het geen probleem geweest, is er echt geen enkele manier om het niet te doen? toen ik op vakantie ging vroeger met mijn ouders en nog op hun kamer moest slapen, toen deed ik het als ze even naar de bar gingen, toen zei ik van, oke, maar mag ik straks naar beneden komen? ik moet nog even een kameraad bellen... en dat was nooit geen probleem, ja het is hier al gezegd geweest als het echt lang geleden is en je moet het echt doen, dan zal het niet lang duren, ik kwam toen ook al gewoon binnen de minuut als ik op vakantie was, als je echt op springen staat duurt hier niet lang, toen ik het dan toch niet op de kamer kon doen deed ik het het gewoon beneden in het algemeen toilet. rukken op vakantie is idd niet zo simpel, maar ik zou het gewoon doen als ik jou was, voor je het weet heb je een natte droom aan je been, en snachts weet je niet wat je doet, dus voor hetzelfde geld kreun je zonder je het beseft en merken ze het alsnog

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J18 Bij mij duurt het heel lang als ik alleen maar over mijn toompje streel. En met enkele jongens waarbij ik het gedaan heb was dat ook zo lang.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Toch moet het niet zo heel moeilijk zijn, de douche kan ook.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Door jullie reacties krijg ik wel meer begrip voor jullie jongens en waar jullie als jongens mee worstelen. Ik hoop dat jullie hiervoor een oplossing vinden.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je snel klaar wilt komen, is over je toompje wrijven een aanrader. Meeste jongens komen binnen paar seconden klaar. Probeer maar.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je het niet elke dag doet kom je natuurlijk wel sneller klaar wanneer je het dan wel doet onder de douche. Misschien kan je het ook doen op momenten waar je ouders niet in de buurt zijn.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dit probleem ook. Wat ik dan doe is mijn telefoon meenemen op toilet of in de douche de kraan aanzetten van de douche en de deur op slot. En met porno kom je denk ik wel snel klaar.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, als je op scherp staat is het zo gebeurd hoor!

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten