Skip to content
5 reacties
848 weergaves

Niet kunnen klaarkomen

Hey! Ik heb een probleem en vroeg me af of meerdere jongens hier last van hebben. Namelijk ik kan tijdens seks heel moeilijk klaarkomen. Meestal pas na 30 min of soms helemaal niet. En het lukt altijd alleen maar met een specifiek standje. Ben dus ook nog nooit klaargekomen tijdens het pijpen etc. Het maakt me echt onzeker! Heeft iemand tips?

18 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik weet misschien hoe dat komt. Als je rukt zit of lig je dan want als je zit dan kan het zijn dat je niet klaarkomt maar als je ligt wel is bij mij wel zo en bij mijn vrienden ook miss is dit het ik zou het anders niet weten! Groeten jongen 13 jaar

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb ook moeite met klaarkomen en zelfs met mijn penis stijf houden in bij zijn van andere. Als ik alleen ben heb ik er nooit last van ik wordt hier helemaal gek van en ben daarom naar de huisarts geweest. Het is zelf zo erg dat ik nog ben klaar gepijpt of ben klaar gekomen tijdens penetratie omdat hij verslapt.

    Ik ben bi maar zou graag een serieuze relatie aan willen gaan met een vrouw maar durf dit om dit probleem niet echt. En heb dus regelmatig alleen seks contacten met mannen die ik mag pijpen en mij neuken. Mijn huisarts weet ik dat ik losse sekspartners heb en denkt ook dat daar het grootste probleem zit omdat ik dan mogelijk een onbewuste prestatiedruk heb. De tip die ik kreeg is om proberen los te laten dat het niet lukt en juist ervoor moeten zorgen dat ik me bezig hou met de andere te plezieren. Daarnaast kreeg ik ook de tip om anders te masturberen andere grip/hand of om speeltjes te gebruiken om zo te wennen aan andere stimulatie.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • gho zo een groot probleem hoeft dat toch niet te zijn denkik dan? iedereen heeft andere ideeien waar we opgewonden van worden, dus zo abnormaal lijkt het me nu niet echt, zelf kom ik ook pas klaar na 30 min aftrekken, leuk toch? niet? vind ik alleszins veel beter dan klaar te komen in minder dan 1 min, daar heb je toch niets aan?

    verder ben ik gay, heb onlangs een kerel gepijpt die daar enorm gek van werd, hij heeft toen ook gespoten in mijn mond, enkel maar van te pijpen, terwijl ik al mijn kleren nog aan heb op die moment, ook al ben ik gay en sta ik super opgewonden, toch blijft mijn lul slap, ook wanneer iemand mij gaat aftrekken of pijpen blijft hij slapper dan slap, ik ben dan ook nog maagd want ja een slappe krijg je daar nooit in en is ook niet hard te krijgen xd zelf heb ik daar weinig probleem mee, ik laat een ander genieten, daarna als ik thuis alleen ben ga ik los met mezelf, dat is dubbel fun voor de prijs van 1 xd

    gho volgens mij is dat ook wel een beetje de tijd waarin we leven en licht het aan onze samenleving, volgens mij zijn we gewoon te onzeker en verwachten we gewoon te veel, je bent ook nog jong, dus ook nog niet zo lang seksueel actief met 2 denk ik dan... volgens mij is het gewoon de manier waarop we leven, porno maakt veel kapot, in onze jeugd gaan we los over die geile hete fake seks filmpjes, maar eens we dan in het echte leven een 2de persoon hebben, merk je dat de realiteit anders is en het er niet zo hard aan toe gaat zoals in de meeste filmpjes, volgens mij verwachten we gewoon te veel, en als we dan naakt voor iemand zijn, dat we dan terug denken aan die geile filmpjes, en dan in realiteit anders er aan toe gaat... dat het allemaal zo goed niet meer werkt, volgens mij is dat ook het probleem, als ik naar mezelf kijk schaam ik mij kapot als ik naakt voor iemand moet gaan, vanbinnen sta ik super geil en wil ik niets liever, maar toch is er een knop die in de praktijk uitgeschakeld is, ook al wil ik het hij komt nooit hard, volgens mij willen we te veel, en daarom dat we onzeker worden denk ik dan

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik las ergens dat mannen die niet of moeilijk klaar komen succesvol behandeld worden met oxitocine (het zgn. knuffelhormoon). Maar wrm zou je dat doen? Het lijkt me veeleer een voordeel dan een nadeel.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb dit probleem ook. Bij masturberen lukt het wel

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten