Skip to content
8 reacties
847 weergaves

Aantallen

Sinds wanneer zijn jullie seksueel actief? En hoeveel verschillende bedpartners hebben jullie al gehad? Ik begon op mijn 17e en heb sinds vorige week 3 meisjes waarmee ik seks gehad heb. Ben benieuwd wat een beetje gemiddeld is hierin

19 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Vanaf mijn bijna veertien wat experimenteren met mijn een jaar jonger zijnde broertje en dat tot 16 jaar oud (ik ben pas 17 geworden). Gewoon wat samen aftrekken, elkaar aftrekken en een paar keer gepijpt.

    Maar bijna een jaartje ook echt met mijn liefje. Ik was er nog niet klaar voor maar zij wel. En ik kan me echt niet voorstellen dat ik dat ooit met een ander meisje zal doen. We zijn liefjes van elkaar en stapelgek van elkaar. Als andere jongens hier zeggen dat ze al zoveel meisjes gehad hebben, dat kan ik niet echt begrijpen. Dat waren het toch geen liefjes? En gewoon sex hebben voor sex te hebben kan niet echt plezant zijn. Als mijn liefje en ik samen in bed zijn, zij volledig over mij of ik volledig in haar; en dan gewoon zo wat blijven en knuffelen en strelen en de bewegingen zo wat vanzelf laten gebeuren. Dat is toch zo fijn en dat kan denk ik ook alleen maar met iemand waar ge echt van houdt. Want die momenten zijn echt gewoon zalig. Het klaarkomen niet dwingen maar gewoon spontaan laten gebeuren ook al duurt dat wat langer. Maar ondertussen hebt ge de tijd van uw leven. En dat kan alleen maar als ge echt van uw liefje houdt. Dus wat ons betreft blijft het echt bij elkaar en het antwoord op de vraag is dus één jongen (als dat al telt, ik denk van niet) en één meisje en dat zullen er nooit twee worden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • 1 meisje en 7 jongens! Blijf nu bij de jongens hangen, bevallen mij beter!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • 1 jongen en met hem heb ik het al genoeg gedaan aangezien hij mijn vriendje is hij is een jaar jonger maar zo goed in bed.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • 4j jongens en 3 meisje

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • 3 jongens 2 meisjes

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • begonnen op mijn 16e en ondertussen ongeveer 10 bedpartners gehad

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog niet seksueel actief

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog nooit seks gehad dus geen.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten