Skip to content
23 reacties
2952 weergaves

Gênante momenten tijdens sex

Hebben jullie ook gênante momenten meegemaakt tijdens sex? Ik en mijn vriendin vielen een keer van bed af toen we een nieuw standje probeerden en waren we gelijk maar gestopt.

17 jaar
3 jaren geleden

23 Reacties

  • Was bij mijn vriend thuis op z’n kamer en we waren geil bezig. Hij kwam klaar en spoot mega ver tegen de muur op het behang van z’n slaapkamer. De vlek is er lastig af te krijgen. Z’n ouders hebben het nog niet gezien

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17 met die zaadvlek op z'n shirt, dat heb ik ook een keer gehad, maar dan een vlek op m'n broek dus ik kon hem niet binnenstebuiten doen. Iemand dacht (en zei) dat ik me had afgetrokken op de wc's en dat het zo was gekomen, maar was van een andere gast.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ooit met twee andere jongens betrapt in het bos. Het ergste was dat de man die ons betrapte mee wilde doen. We hebben hem uitgemaakt voor vieze pedo, waardoor hij weer weg ging. We zijn toch maar niet verder gegaan voor het geval hij achter een boom ofzo zou gaan kijken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Het was toen ik 16 was bij een bos meer. Ik was best geil dus ik de struiken in lekker rukken ik ging op de grond in het zachte mos liggen en ik dacht lekker even los gaan. Lag ik daar dus in een mieren nest snel opgesprongen al die mieren van me af geslagen en geveegd. Gelijk niet meer geil ook.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Een keer kwam een jongen met zoveel zaad klaar dat ik het niet weg geslikt kreeg en het helemaal over m'n shirt heen liep terwijl ik die nog de hele dag niet kon verschonen. Ik heb hem maar binnenstebuiten gedaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet gênant voor mij, maar ik heb de vriendin van mijn beste vriend betrapt toen ze vreemd ging. Ze smeekte me om het niet te zeggen, maar ik zou geen beste vriend zijn als ik het niet zou zeggen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou @J16 toen draaide zijn moeder zich om en liep snel weg haar zoon die ik aan het rukken was had niks door. Want hij lag met zijn ogen dicht te genieten hij keek wel even op toen ik stopte maar ik heb het af gemaakt. En een paar dagen later heeft hij het bij mijn gedaan als bedankje. Omdat hij toen via zijn moeder wist hoe en wat dus was dit wel het minste wat hij terug kon doen. En voor wie het wil weten mijn ouders waren niet tuis en meer dan rukken is het nog niet gekomen hopelijk komt dat nog.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j16, ja op het werk was het haha, ben er wel een aantal dagen mee gepest en rukken die voorlopig maar niet meer op het werk. Deze lullige situatie wil ik niet nog een keer meemaken!! Heb jij zoiets al eens ervaren, denk nl niet dat ik de enige ben geweest met zo’n ervaring.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17
    Oeps en toen haha?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vorig jaar tijdens vakantiewerk bij een groentekweker waren we buiten groente aan het oogsten. Ik was erg geil en heb mij in een bosje tijdens de pauze afgetrokken. Wat ik niet in de gaten had is dat er nog een grote klodder sperma op mijn zwarte schoenen zat, die overduidelijk te zien was. Nu, dat was snel ontdekt en iedereen wist meteen wat ik gedaan had!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J15
    Haha en toen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was een jongen wild aan het aftrekken op zijn kamer hij lag met zijn ogen gesloten te genieten komt zijn ma binnen met de was. Oeps

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja mijn vriendje kwam te hard klaar het raam stond open en mijn buurjongen kon hem horen kreunen mijn gezicht onder het zaad en de volgende dag de buurjongen vragen ging het goed. Zo gênant maar oke gebeurt is gebeurt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik bleef ooit met m'n beugel aan de voorhuid van een jongen haken toen ik hem pijpte. Deed echt kei pijn bij hem.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Weinig gênante momenten, scheetje laat iedereen wel eens (spanning) wat, voortijdige zaadlozing, te veel spanning geen erectie, gebruik alcohol en drugs, crush en onbereikbare personen, one night stands die niet lopen, geil en dan thuis alleen maar tot rukken komen, wie (her)kent dit niet?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 19 dat meen je niet!! Hoe kan je nou vergeten de condoom af te doen hahahaha

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Net echt tijdens de seks. Maar wel daarna.. ik had een keer seks met mn ex, moest allemaal snel en stil want haar ouders waren beneden. Dus toen we klaar waren direct weer aangekleed. Konden we het condoom nergens meer vinden... ik heb daarna nog keurig met haar ouders aan de koffie gezeten en toen ging ik naar huis. Doe ik mn boxershort uit om in bed te stappen, hing het condoom nog aan mn pik! Hij was gelukkig blijven hangen achter mn eikel, anders was die los in mn broek terecht gekomen. En er zat een flink kwakje in. Dat was een grote, natte, naar sperma ruikende plek geworden dan...

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @M18 Oef haha en toen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • af en toe lopen dingen wel eens niet zoals verwacht of gehoopt. dan lachen we daar eens goed om, en gaan dan verder. een beetje humor in bed is ook goed.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Tijdens de sex liet mijn vriendin een scheet

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten