Skip to content
21 reacties
2162 weergaves

Merkondergoed kledingstijl

Ik draag inmiddels al zon 12 jaar altijd onderbroeken van Björn Borg, Calvin Klein en van On That Ass. Ook al weet ik dat het tegenwoordig door niemand meer gedragen wordt vind ik het sinds een tijdje weer heel chill om mijn broek wat lager te dragen zodat mijn onderbroek af en toe te zien is. Zijn er meer mensen met de ervaring dat zo'n oude trend hen eigenlijk nog steeds bevalt?

21 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Wat dacht je TS, ik doe weer eens een poging? Wie je bent straal je niet uit met wat voor boxers je draagt, of de rand van je bozer nou wel of niet boven je broek uitkomt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Blaaskaken, sommige hebben gewoon meer gevoel voor stijl, andere hebben dat niet, als je dat niet heb hoeft je nog niet anderen overdreven te vinden.
    Ik vind mooie strakke merkboxers gewoon nice ziet er nice uit en zit nice.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had Hema boxers, maar die zaten niet goed en niet fijn, nu Calvin Klein en Bjorn borg en die zitten wel goed.
    Voelt echt wel anders en zit ook anders.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan mij geheel vinden in wat j22 schrijft, wat daarboven gepost is vind in nogal blaaskaken verhaal. Zelf draag ik HEMA boxershort en die zitten goed en blijven ook goed zitten na tig keer wassen. Het zijn niet de goedkoopste, maar zeker niet zo duur als de “exclusieve” boxershort. Dat merkkleding klasse moet uitstralen daar ben ik het niet mee eens en pronken met een elastiek van je broek om niet als proletariër te worden bestempeld is natuurlijk onzin, dan zijn er vele die zo wel gezien moeten worden, omdat ze gewoonweg niet het geld hebben voor merkkleding.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik werk in de bouw en krijg dus dagelijks te maken met het beruchte bouwvakkersdecolletee. Ik ben het bijgevolg aan mezelf verplicht om exclusieve merkonderbroeken te dragen om niet over te komen als proletarier. Nu zie ik voorbijgangers denken : hmm, die gozer heeft klasse. En daar wordt ik dan blij van.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Met mooie merkboxers zitten je jeans meestal ook beter. En voor degene die het vies vinden als je de boxer van iemand kunt zien de tijd is gewoon veranderd. En het is niet vies, want het zijn schone boxers en nog mooie ook vaak, maakt gewoon je outfit af.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vindt wel een plus puntje hoor dat merk onder goed en het zit ook beter heb het zelf getest met mijn bh’s en die van de primarkt daar komt alles uit en die van calivin klein niet dus ik zeg er wel boven vinden meiden hot

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag bijna altijd Calvin Klein boxers, ik vind die wel beter zitten dan goedkopere boxers. Ik vind fijn zitten als mijn boxer boven mijn jeans uitkomt, meestal de rand maar soms ook iets meer. Het model is ook zo, daarom zit dat ook zo nice. Anderen hoeven niet perse mijn boxer te kunnen zien, maar als ze mijn boxer zien kunnen ze in ieder geval zien dat ik stijl heb. Want mooie merkboxers mogen/kunnen gezien worden.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, het spreekwoord zegt kleren maken de man, maar dat wil niet zeggen dat je daarvoor merkkleding voor moet hebben.

    Er zijn mensen die kunnen het zich niet veroorloven om dure kleding te kopen, gewoonweg omdat ze er niet het geld voor hebben. Maar met “goedkopere” merken kun je jezelf ook mooi kleden. Met deze modehype heb ik nooit (mee) kunnen doen. Enerzijds omdat ik met mijn kledinggeld te weinig had om dure kleren te kopen en anderzijds omdat ik aan dergelijke hypes niet mee wil doen. Om andere te laten veilen op mijn merkonderbroeken is niet mijn ding, mijn extra verdiende geld wil ik hier niet in laten opgaan. Wil sparen voor later, leuke dingen doen met vrienden etc.

    Zo hoef ik ook niet de allernieuwste telefoons te hebben, tot voor een jaar had ik een iPhone 6, deed het prima tot ik van een vriend zijn oude 7 kreeg, die nu weer begint te verouderen, maar binnenkort stap ik over op de oude 11 van mijn broer. Kost mij aan toestellen niets, maar ik ben gewoon bereikbaar.

    Ik vind het eerder zielig als je als “links” gepeupel wordt bestempeld als je hierop wordt beoordeeld omdat je niet mee wilt of kunt gaan met de hypes.

    We hebben ala jeugd de mond vol dat. Wij een aarde krijgen doorgegeven die erg vervuild is en door zo materialistisch in het leven te staan hè je gewoon verder met de sloop van onze aarde!

    Ook nagedacht over 2e hands merkkleding, op vele plaatsen te koop, ook netjes maar veel milieu vriendelijker en goedkoper! Laat hier iedereen maar eens over nadenken!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook altijd een randje van mijn boxer boven mijn broek. altijt muchachomalo.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Klein randje zichtbaar is mooi, maar niet meer dan dat. Draag m'n broek echt niet onder m'n gat ofzo. Ik draag boxers en slips van Calvin Klein en Armani. Als je bij een gast Ziki ziet staan vind ik dat weer beetje droevig, goedkope action rommel. On That Ass vind ik ook echt heel stom, met die tekst ga je toch niet lopen, al zijn de printjes soms wel geinig. Of nog debieler, Comfyballs.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook altijd een randje van mijn boxer boven mijn broek. Meestal calvin klein of muchachomalo.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het anders wel echt hot als ik een randje met 'calvin klein' zie op de buik van een jongen, wanneer hij zich aan het uitrekken is.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen18. Bedankt voor het belerend vingertje. Maar je bent hoffelijk gebleven dus antwoord ik je graag. Ik WEET dat het bij de linkse intelligentia gebruikelijk is om modebewuste mensen neer te zetten als kopiërende leeghoofden. Ik denk er anders over. 'De kleren maken de man', weet je wel? Het is net door je kledingstijl dat je jouw omgeving alvast een voorproefje geeft van jouw persoonlijkheid en dus jouw innerlijk. Je stijl geeft een inkijk in wie je bent. Je bent wat je draagt. Mensen weten per direct en zelfs zonder woorden voor 99 procent zeker wie ze voor zich hebben. Daarom is mode zo belangrijk afgezien nog van het feit dat een modieuze outfit je blij en gelukkig maakt. Zo zie je maar weer hoe een onderbroekendiscussie een filosofisch debat kan worden. :-))

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • J20. Dus jij straalt klasse uit door merkkleding en dat profileert jou in de maatschappij net zoals de top zakenman in een Tesla hoort te rijden? Wat jij doet is meelopen met de massa. Als een mooie jongen op witte sneakers gaat lopen wordt dat populair omdat veel jongens niet minder willen zijn dan de mooie jongen op zijn witte sneakers. Nu loopt niet een mooie jongen op witte sneakers maar een lelijke gezette jongen met pukkels in zijn gezicht. Denk je dan dat andere jongens nog zullen volgen???? Nee, want dan worden witte sneakers geassocieerd met lelijk. Dat is kopieergedrag wat veel mensen, jij ook, doen. Spiegelen aan een ander. Dat laat je ook zien in je taalgebruik. Veel Engels want trendy zou zijn. Als jij je wilt profileren in de maatschappij laat dan zien wie je bent, jou gezicht, je innerlijke. Dat is wie je bent en niet de merkkleding wat je draagt

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag altijd goedkope merkloze boxers. Hoef 'm niet te showen. Ik vind een broek laag dragen ook niet fijn zitten, dus van mij hoeft het niet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J18. Dude, het draait om lifestyle en klasse en street-credibility en jezelf profileren in de saaie grijze muizenmassa. Een onderbroek is zoveel meer dan een onder - broek. Het is een statement over imago, zelfbewustzijn, coolness, sex-appeal en lef en machismo. Got it???

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • J20. Denk je nou echt dat mensen naar jou kont lopen te kijken om te zien wat voor merk onderbroek je draagt? Het interesseert mensen niet in wat voor merk onderbroek een ander loopt. Trouwens, een onderbroek van een duur merk is van de zelfde stof gemaakt als van een onbekend of merkloos merk. Je betaalt alleen voor het logo.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • is dat een oude trend? ik zie het nog best vaak eigenlijk

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ow ja, merknaam moet altijd zichtbaar zijn. Essentieel voor mij dat mensen die kunnen lezen. Zonder dat zou ik me een anoniem persoon in de massa voelen.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten