Skip to content
8 reacties
1679 weergaves

Is het raar als ik sokken geil vind?

Hoi ik heb een vraag. Is het raar als ik sokken en voeten geil vind. Maar Dan bedoel ik dan ook echt dat ik sokken van mensen wil ruiken en voeten likken. Ben ik de enige of zijn er ook andere die dit doen

12 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • @j16 vet goor man ik zit op voetbal en vind voetbalkousen ook wel iets om geil van te worden maar als ze stinken nee dank je wel,ik denk dat jij een of andere fobie hebt van sokken zou dat het niet kunnen zijn denk je????

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik word ook ongelooflijk geil van voeten en sokken, vooral als ze stinken en goed gedragen zijn. Heb het ook met sneakers en veiligheidsschoenen. Ik probeer het te onderdrukken maar kon het laatst niet bedwingen. Mijn schoonbroer werkt aan de haven en woont bij ons in. Hij is 21 jaar, groot en best gespierd. Na een werkdag heeft hij altijd ongelooflijke stinkvoeten. Ik wordt daar super opgewonden van. Laats was ik alleen thuis en rook zijn lucht in de hal omdat zijn werkschoenen daar staan. Ik werd toen zo geil van dat ik zijn veiligheidsschoenen ben gaan zoeken. Toen ik ze vond sloeg mijn hart op hol want er zat een paar heel stinkende sportsokken in. Ik heb zijn schoenen en sokken toen mee naar mijn kamer genomen en ben heel diep gaan ruiken aan zijn lucht. Daar werd ik zo opgewonden van dat ik me niet kon bedwingen om te masturberen. Door mijn geile bui heb ik een sok in mijn mond gestoken en de andere sok om mijn lul gedaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee hebben meerderen. Ik heb het zelf ook en wil graag af en toe iemand zn sokken ruiken

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ja ik ook van mijn nieuwe (verplichte)gymkleren van school dit is een blauw broekje met een paars shirtje en witte sokken nee gast van16 dat is niet raar.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Wordt ik zelf geil van sokken? Nee, bepaald niet, ik loop liever op blote voeten. Witte sokken zijn voor mij nog altijd een strafbaar delict. Vind ik het raar dat iemand geil wordt van sokken? Nee, ook niet. Ieder z'n meug.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • vooral de witte sportsokken zijn geil weet niet of dit een fetisj is maar geloof niet dan ik de enigst ben met dit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat kan best zijn dat je geil wordt van kousen,ik zit op voetbal en ken een jongen die dit ook heeft dat kan je zien in de kleedkamer als hij zijn voetbalkousen aandoet dan zie je dat hij een erectie ervan krijgt weet niet waar het bij hoort denk dat hij daarvan een fetisj of zo heeft.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt een voeten en sokken fetisj denk ik. Mijn vriendin en ik hebben een fetisj voor broekplassen en natte kleding. Niets raars aan, al zullen andere dat misschien wel vinden. Gewoon doen waar je zelf opgewonden van wordt, als je anderen er bijvoorbeeld in het openbaar niet mee shockeerd.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten