Skip to content
11 reacties
1678 weergaves

Gek gedaan met meisje op het strand.

Ik was zondag met een vriend een paar uurtjes op het strand en daar waren twee meiden niet ver van ons. Met een van de twee heb ik heel gek gedaan. Broek laten zakken enzo. Krijg ik gisteren berichtje van haar en blijkt mijn vriend aan haar mijn mail gegeven te hebben toen ik even in zee was. Nu wil ze op die plaats samen afspreken. Eigenlijk schaam ik me hoe ik gedaan heb en durf ik niet, maar we hebben nu ook elkaars nummer en ik heb al ja gezegd. Ik wil haar nu maar gaan vertellen dat ik eigenlijk niet ben zoals ik zondag dee, maar ik wil wel contact met haar. Hoe ga ik dit rechtzetten.

17 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • @m19. Bedankt. Durven was bij mij geen probleem. Bij haar trouwens ook niet. We waren op het strand al geil, bij het eten maken weer en ja dan gaat het zoals je zegt vanzelf. Zenuwen vooraf waren onnodig, ook bij haar. We hebben het zo gedaan dat zij eerst kwam en ja als je dat meemaakt was er niet veel voor nodig dat ik ook kwam. Leuke standjes enzo gaan we later doen. Ik ging pas naar huis toen haar vriendin er weer was en we hebben nog koffie gedronken. Die vriendin schiet al in de lach als ze me ziet. Ik begrijp het wel, zo idioot als we zondag deden dat vergeet ze niet meer. Hopelijk strandweer dit weekend.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jij durft nog. Mijn eerste jongen durfde niet maar wilde wel. Ik had dus met hem een pc gesprek van uren, waar hij er steeds omheen draaide en probeerde af te spreken wat we wel en niet zouden doen. Wist ik niet, want ik had het ook nog nooit gedaan. Wel moest ik toen ook zo piezen dat ik het niet meer hield. Uiteindelijk kwam hij toch maar opdagen en toen hij eenmaal twee glazen wijn binnen had en goed opgewonden was ging alles vanzelf. Niet super maar verwacht dat niet van de eerste keer samen. Geen zorgen maken dus. Gewoon veel plezier maken en zij zal ondanks dat uitdagende best ook zenuwen hebben.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @m19 en j20. Jullie hebben gelijk. Maar het werd laat omdat ze niet naar huis kon. Ze woont samen met vriendin en die had vriend op bezoek dus had beloofd om na 9 pas thuis te zijn. Het was gisteren heerlijk weer op het strand en hebben daar dus ook gegeten. Wel was het daardoor veel drukker, dus zijn we naar een stuk naaktstrand gelopen om elkaar van dichterbij te kunnen bekijken. Het blijft inderdaad uitdagen bij haar daar heb je gelijk in, geeft ze ook toe. Vandaag weer naar het strand en dan ben ik vroeger van school. Zij studeert voor het eerste jaar in Leiden en dan gaan we bij haar eten. Haar vriendin mag dan niet voor 9 uur thuis. Duidelijk dus, maar voor mij pas de tweede keer dus je mag weten dat ik in mijn broek pis van de zenuwen.
    Ik ga naar school maar zal er niet veel leren.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat we hem vanmiddag nog horen jongen 20. Dat meisje was volgens mij behoorlijk aan het uitdagen. Ook niets mis mee en je op het strand omkleden moet toch ook kunnen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk toch uiteindelijk TS? Ze keek dus wel heel open en eerlijk. Niet van die blikken opzij achter een zonnebril. Stel je eens voor dat je preuts was blijven staan met je rug naar haar toe en zo snel mogelijk je zwembroek over je witte billen had gedaan.Dan had je dag er vandaag heel anders uitgezien en miss de rest van je leven. Horen we het hier?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mooi verhaal. Dit soort dingen maakt me altijd blij. En mijn conclusie is dat het altijd goed is om je broek te laten zakken op het strand wanneer er leuke meiden in de buurt zijn. Veel plezier deze namiddag.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jullie hebben gelijk, zo was ik die middag , maar zij ook. Ze zat zo te kijken toen ik mijn zwembroek aan ging trekken en ik draaide me om, maar toen dacht ik WTF laat maar kijken. En toen ging zij en toen werd het een spelletje. Het bomde me ook niet toen ik stijf werd. We skypen nu samen. Ze zei eerlijk dat ze dat deed om aandacht te krijgen van me. Vanmiddag hebben we afgesproken bij een strandtent daar. Het weer valt tegen, maar wie weet. Ze is eigenlijk geweldig leuk en het is of ik haar al veel beter ken dan van 20m afstand op het strand.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij zit je het nu in je broek te doen. Ik ben wel erg benieuwd wat je nu hebt gedaan. En zij?
    Je broek uit op het strand is niet zo heel bizonder. Ik doe zelf wel eens een beetje lang over het omkleden als ik merk dat er een jongen zit te staren. Gewoon een beetje teasen is dat.
    En jongens doen dat ook wel eens. Ik ga naderhand dan niet uitleggen dat ik niet zo ben. Misschien deed je het voor het eerst, maar het is niet je vriend die vond dat je het moest doen, dat was je toch zelf. Dat wil ze nu dus weer meemaken en dichterbij en verder neem ik aan.
    En daar zit jij nu dan. Het enige dat je voor haar moet rechtzetten is dat tussen je benen, kennelijk niets mis mee. Sukses, ik hoop dat het gauw weer strandweer wordt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je wilt wel met haar afspreken maar tegelijkertijd schaam je je voor wat je deed op het strand. Maakt toch niet uit pik, zeg dat je een borreltje op had ofzo en gewoon lekker met haar gaan. Kan iedereen overkomen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Alleen broek laten zakken? Als zij dat ook heeft gedaan is er al helemaal niets aan de hand. En zij heeft contact met jou opgenomen dus alles kits achter de rits. Bereid je op alles voor, vooral voor na het strand.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij heeft ze geen probleem met je gedrag, anders zou ze niet het initiatief nemen om met je af te spreken. Veel plezier samen!

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten