Skip to content
48 reacties
6083 weergaves

Het meest beschamende wat je hebt gedaan.

Het moet maar weer eens, want behalve meisjes die huilend opbiechten dat ze in hun broek plasten is er de laatste tijd niets meer over dit onderwerp. Als je wildgeplast had, was het niet gebeurd. Desnoods in de tuin van de buren of de plantenbak voor de Aldi met je slipje op je hielen, Vertel het hier.
Nipple fails, afgezakte kleding, wind laten in de bus. Verkeerde meid gezoend het kan weer, betrapt bij het rukken altijd goed voor een rode kop.

Zelf met vriend een rondje naakt om zijn huis en betrapt…door zijn oma. Wat moest ze lachen.
Uiteraard ook voor meiden, eigenlijk juist voor meiden.

17 jaar
3 jaren geleden

48 Reacties

  • Toen ik 15 was ben ik mijn bovenstukje na een duik in het zwembad kwijtgeraakt. Mijn borsten waren toen al aardig groot en duiken was met die bikini geen goed idee. Ik heb op de rand van het zwembad gezeten om te zien waar mijn bovenstukje dreef. Ik weet mijn cupmaat uit die tijd niet meer maar vermoed dat ik toen tenminste 65D had.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Die zei gast, kom jij altijd zo snel? En toen kwam ze niet meer bij van het lachen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @j16 hoe reageerde het meisje toen je klaarkwam?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik stond een poosje geleden te zoenen met een meisje, en had al een paar dagen niet gefapt. Na een poosje begon ze lekker over mijn broek te wrijven waar ik een stijve had. Na een poosje kwam ik ervan klaar, maar omdat ik een lichtgrijze joggingbroek aan had, kwam daar een grote donkere vlek in. Ik schaamde me echt kapot toen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wanneer ik met een jongen (waarop ik een enorme crush had) was gaan zwemmen (het was soort van een date) en ik na een kwartier of zo merk dat mijn bikini aan de rechterkant een beetje was afgezakt en een stukje van mijn tepel te zien was. Natuurlijk had hij niets gezegd maar ik stond daar dan wel een hele tijd met rode wangen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook niet een schamper lachje toen ze je weer zag jongen van 16? Ik kan me voorstellen dat ze het voor jullie vervelend vond dat ze net toen binnen kwam, maar ze zal wel vaker een piemel hebben zien spuiten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was bij mijn vriendin en we waren voor het eerst samen naakt. Verder wilde ze nog niet. Ze was mij aan het aftrekken en toen kwam haar moeder haar kamer in precies op het moment dat ik het niet meer kon tegenhouden en ik kwam klaar. Alle drie een rode kop. Haar moeder is weggegaan en heeft er nooit meer wat van gezegd.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou ze zag best wat we aan het doen waren. Ze deed de kamer weer dicht. Toen we beneden kwamen vroeg ze of we homo waren. Ze vond het geen probleem ze ze maar hoefde het niet te zien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J20, hoe reageerde zij?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Zat met een goede vriend porno te kijken en te rukken. Opeens komt z’n ma de kamer binnen. Nou dat was ff schrikken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17, elke jongen heeft een penis, dus zo raar vind ik dat niet en het is nog nooit voorgekomen dat er iemand een stijve onder de douche kreeg.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @J18
    Is t niet ongemakkelijk om iemands zn lul dan te zien hangen en misschien stijf te zien worden?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J23, Ze doet het ook zo vaak niet en volgens mij ook niet met vreemde bedoelingen. Het is gewoon zo dat wij nadien direct naar huis vertrekken en dat het laatste moment is waarop ze ons nog iets kan zeggen. Normaal komt ze ook redelijk laat en klopt ook altijd (wanneer iedereen al aangekleed is en gewoon zijn spullen inpakt), maar deze keer was ik nu net wat later de douches in gegaan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik mocht blijven slapen bij een vriendin maar niet bij haar in bed maar op een matras op de grond. Ik had toen een natte droom en had heel mijn boxer en beddengoed volgespoten. Ik schaamde mij enorm hiervoor en hoopte dat haar ouders hier niets van zouden zien. Die vriendin kon er wel om lachen en pest mij er nog weleens mee.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J18, Als jij zo vertelt over die lerares die regelmatig de jongenskleedkamer binnenkomt om "iets uit te leggen" of "iets dat jullie vergeten zijn te brengen" dan krijg ik toch het idee dat ze dat expres doet omdat ze het wel leuk vindt. Tenslotte kan dat allemaal ook wel op een andere plaats en op een andere tijd. Als jullie dat niet erg vinden dan is het niet zo'n probleem, maar het hoort niet. Misschien zou je er eens met je mentor over moeten praten. Als een leraar dat bij de meisjes zou doen dan werd dat echt niet geaccepteerd..

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17 ik ben niet de enige die het doet, maar er zijn er toch niet zo veel. Drie of vier mensen misschien (hangt af van het moment of de sport die we gedaan hebben). @J14 Of ze dat mag weet ik niet, maar ze doet het toch regelmatig om uitleg te geven over de volgende les of iets te brengen van formulieren of spullen die iemand vergeten was. Het is ook geen erg jonge leerkracht.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Was op een zaterdagmorgen, lag ff goed te rukken toen er opeens een vriend m’n kamer binnen kwam. M’n pa had hem binnen gelaten en gezegd O hij is boven loop maar door. Ik schrok, daarna hebben we wrl gelachen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j19, dat krijg je als je met je zatte kloten idiote dingen doet, heb daar geen medelijden mee!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J19, wat voor foto had je gemaakt? Want was per ongeluk lijkt me dat hij erop stond?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @j18 mag een vrouwelijke docent de jongens kleedkamer in??

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten