Skip to content
12 reacties
1016 weergaves

kromme penis

hey hallo heren
het valt mij op dat mijn penis in erectie in een hoek van ongeveer 40/45 graden naar links staat. hebben jullie dit ook of is het misschien handig om even langs de huisarts te gaan?

15 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • J23 heeft gelijk. Ga nie op hem haten, ik heb dit van meerdere betrouwbare bronnen gehoort (onderandere de chat van sense).
    Hij heeft wel gelijk dat dit 1 van de oorzaken kan zijn.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn piemel is in erectie ook krom naar links, of dat 45 graden is weet ik niet. Hij werkt gewoon goed. Misschien is het alleen handig om naar de dokter te gaan als je geen seks kunt hebben omdat je penis niet of moeilijk in bijvoorbeeld de vagina gaat of dat het pijn doet. Mijn vriendin zegt dat het gewoon goed is ook al is ie krom.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ J19: Dat een kromme penis door afwijkende zwellichamen komt geloof ik graag. De vraag is, hoe kom je aan die afwijkende zwellichamen? Dat kan aangeboren zijn of door een ziekte, maar dus ook door links, respectievelijk rechts dragen. Ga eens naar deze pagina: https://www.allesoverseks.be/scheve-of-kromme-penis dan hoor je het eens van een ander.
    Ik blijf bij mijn advies, draag niet dag en nacht dezelfde strakke onderbroek maar laat hem 's nachts vrij. Dan kan het bloed onbelemmerd stromen en beide zwellichamen evenveel voeden tijdens je groeifase.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j19, goed geformuleerd, j23, hier geen onzin verkopen!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS Heb ik ook. Als kinds, als ik moest pissen ging die al naar links

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een onzin jongen van 23, een piemel groeit niet scheef door de wijze waarop die ingepakt zit. Een piemel die scheef is komt door afwijkend formaat zwellichamen. Net als dat borsten niet altijd even groot zijn. Dat komt ook niet doordat het ene bh-bandje strakker is dan de andere.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J22
    Staan er uberhaupt "echte" piemels op internet?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Naar links, naar rechts, naar boven en naar beneden, en kaarsrecht. Alle mogelijkheden komen voor. Bekijk maar wens wat plaatjes op internet. Niks aan de hand.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, dan ben ik jouw spiegelbeeld, de mijne staat 45 graden naar rechts!!! Werk perfect??

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij komen scheve piemels naar links door strakke broeken en linksdragend zijn. Als je dat van jongs af aan doet terwijl je piemel van kinderformaat groeit naar mannenformaat en hij dag en nacht scheef wordt opgeborgen dan kan het niet anders lijkt mij dan dat hij dan ook scheef groeit. Op z'n minst zou ik je piemel 's nachts wat vrijheid geven, maar dat moet je zelf weten. Een probleem is het verder natuurlijk niet. Alles werkt net zo goed bij een scheve als bij een rechte piemel.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Is niet erg hoor. Er zijn nog jongens die dat hebben.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je er geen last van hebt is het geen probleem. Lang niet iedereen heeft een rechte, rechtop staande erectie!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten