Skip to content
13 reacties
1492 weergaves

Anders aftrekken

De laatste tijd begint het aftrekken steeds meer te vervelen, daarom ben ik opzoek naar andere manieren om af te trekken. Zelf doe ik het altijd zo snel mogelijk en simpel op en neer met mijn rechter hand.

Hoe doen jullie het en hoe kan je het spannender maken? Hoor graag ;)

20 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Misschien een beetje een vreemde manier van masturberen, maar ik vind het zalig om mijn pik tussen twee handen hee en weer te laten rollen. Eigenlijk zeg maar zoals je zou doen als je met de hand slagroom gaat kloppen, dat je de garde heen en weer rolt tussen je handpalmen. Maar dan dus je pik. Het is wat luidruchtiger, maar voelt echt heel lekker, en ook echt anders dan aftrekken door met je pik in je hand op een neer te gaan met je hand.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @j18. Die 2e tip van jou is super! Duurt wat langer maar je komt megalekker klaar.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Douche straal op je eikel is heerlijk geil

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j17
    Je doet niks verkeerd, misschien werkt het gewoon niet bij jou.
    Probeer ook eens wat meer over je toompje te strelen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16
    Werkt niet bij mij, doe ik dan wat verkeerd?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Aansluitende boxer dragen van rekbare stof en eigenlijk niet aftrekken maar je piemel door de stof heen strelen als je met twee vingers links en twee vingers rechts over je piemel heen en weer gaat. Het duurt wel lang vooraleer ik dan klaarkom, zo ongeveer 20 à 30 minuten maar wel superspannend.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Droogneuken, op je buik met je stijve over het bed neukbewegingen maken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Op je rug liggen, maak je eikel bloot. Met je hand je ballen masseren terwijl je met je handpalm of pols (ligt eraan hoe groot ie is) ovet je toompje gaat.
    Of niet met je voorhuid over je eikel gaan maar je voorhuid terugtrekken en alleen de stam aftrekken en je eikel dus niet aanraken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben dan wel geen jongen maar miss kun je een keer seksverhalen lezen ipv porno kijken? Doe ik soms ook.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kom soms klaar zonder aftrekken. Alleen mijn ballen zachtjes masseren, het duurt wel lang dan. Of wrijven over mijn plasgaatje met een vinger (maar ik moet hem dan wel eerst met speeksel natmaken) of anders nog met een tepel spelen en voorzichtig met twee vingers in mijn eikel knijpen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Koop een fleshjack, al zul je de eerste keren daar vast heel snel van klaarkomen (had ik). Of andere speeltjes. Onder de douche met harde straal op je pik kan ook fijn zijn. Of eerst met je hand een paar minuten in ijswater, of juist een kop thee vasthouden zodat je hand heel warm wordt.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Trek je eens met links af, streel een keer alleen je eikel en toompje totdat je komt (bvb met glijmiddel), masseer het randje onder je eikel, speel lekker met je ballen. Je ballen zijn heel gevoelig. Het is heerlijk om je balzak te strelen of zachtjes tegen het naadje van je zak te tikken als je je aftrekt, ook tijdens het spuiten. Succes!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ik kom nooit eerder klaar dan 2 uur te rukken minimaal, vaak ook 4 a 6 uur aan een stuk, gewoon de start stop methode gebruiken, als je bijna komt even stoppen voor 10 min en dan weer verder, je word er geiler en geiler van, als je dan na 2 uur of langer klaarkomt is het ook meer dan anders

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten