Skip to content
12 reacties
1609 weergaves

Voorhuid te los

Hallo jongens
Ik lees hier veel verhalen van jongens met een te strakke voorhuid of die besneden zijn.

Zijn er ook jongens met een te losse en kleine voorhuid zoals mij?

Ik heb voor zolang ik me kan herinneren een zeer losse voorhuid. Vanaf een jaar of 12 is mijn piemel snel gaan groeien maar mijn voorhuid doet niet mee en lijkt steeds korter en maar ook losser te worden. Op mijn 12de was mijn eikel geheel bedenkt maar de afgelopen jaren komt mijn eikel steeds meer bloot te liggen. Vanaf deze zomer ervaar is steeds vaker een ongemakkelijk gevoel in mijn broek en als ik dan check blijkt mijn eikel bloot te liggen. Mijn voorhuid rolt uit zichzelf achter mijn eikel en gaat er dan niet meer uit zichzelf er overheen.

Kan ik mijn voorhuid nog langer maken? Ik zou het erg vervelend vinden als deze vaker bloot komt te liggen.

16 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik had eerder een best lange,zo'n tuutje,voorhuid.
    Maar die was ook nog best strak,zodat die bij stijve niet naar achteren kon.
    Bij een slappe in m'n boxer ging het steeds vaker irriteren.
    Daarom ben ik besneden,wat mij zeer goed bevalt.
    Daarom raad ik andere jongens die hetzelfde probleem hebben,zich te laten besnijden.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @j12, dan heb jij waarschijnlijk zo'n slurfje als voorhuid? Ik weet dat er veel verschillende piemels zijn en die wel of niet besneden zijn. En alle piemels zijn anders, langere voorhuid nog juist niet.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb juist een lange voorhuid. zelfs als ik een stijve piemel heb is mijn eiekel helemaal bedekt en zit er ook nog een tuitje van een cm aan maar krijg mijn voorhuid wel goed naar achteren en dan komt mijn eikel goed bloot

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan m’n voorhuid gewoon helemaal over m’n eikel trekken maar m’n voorhuid blijft wel gewoon over m’n eikel zitten

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend heeft ook een korte voorhuid. Je hebt het beste van twee werelden! Ik vind het mooi en je bent schoner dan iemand met een lange en strakke voorhuid. Een strakke voorhuid heeft problemen. Ontstekingen en pijn bij masturbatie en gemeenschap.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een te losse voorhuid en een korte voorhuid,die de eikel iets minder dan de helft bedekt.Vaak rolt mijn voorhuid vanzelf achter de eikel en gaat niet vanzelf terug,zodat de eikel bloot komt te liggen.Ik doe hem ook niet altijd terug.Het is wennen als de eikel bloot ligt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb exact hetzelfde, voorhuid bedekt slap ongeveer driekwart, en is stijf helemaal onbedekt. Er zijn manieren om je voorhuid iets langer te maken door rek-oefeningen. Je kan het ook eerst aan je huisarts voorleggen als je dat wil.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen mijn piemel aan mijn 13 jaar begon te groeien was mijn voorhuid wat lui en groeide niet zo snel als mijn piemel. Hij is nu half bedekt als hij slap is en volledig onbedekt als hij stijf is.ik vond het wel leuk om met het tuitje van mijn voorhuid te spelen vroeger en dat kan nu niet meer.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je hem langer kan maken. Ik trek hem ook wel eens terug, vooral in bed omdat ik het wel een geil gevoel vind. De volgende dag laat ik het dan zo maar na 24 uur wordt het irritant. Ik denk wel dat het op de duur gaat wennen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS In het begin is het een ongemakkelijk gevoel als de eikel bloot ligt,maar ga je het steeds wat langer doen,dan wen je eraan.Er zijn ook jongens,die de voorhuid naar achteren dragen en die de blote eikel fijn vinden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een korte voorhuid,die de eikel maar voor twee derde bedekt.Mijn voorhuid gaat vaak vanzelf naar achteren en gaat niet vanzelf terug.Meestal laat ik het maar zo,dan is de eikel helemaal bloot,ik ben aan dat gevoel gewent.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook een korte voorhuid,die de eikel maar voor de helft bedekt en hij rolt vanzelf achter de eikel en gaat niet vanzelf terug.De eikel komt dus vaak bloot te liggen en dan laat ik het vaak maar zo.Ik moet wel wennen aan dat gevoel.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten