Skip to content
20 reacties
1107 weergaves

Het is een beetje stil op het forum.

Daarom de vraag : waneer heb je voor het laatst een stijve gekregen van een meisje en wie was dat. Dat laatste mag natuurlijk niet met naam en adres maar wel meisje van school of zus van een vriend.
Meiden ook met een natte van een jongen.

Ik begin. Dat was zaterdag een studievriend van mijn broer die op zijn verjaardag was en nog even meehielp met opruimen en toen heb ik een zoen gestolen en nog een.

18 jaar
3 jaren geleden

20 Reacties

  • Toen mijn fwb laatst jarig was. We zaten op restaurant en ze droeg een jurk zonder bh met spectaculaire inkijk. Soms net ietsje over de tepelgrens. Toen ging ze ook nog met haar schoen onder tafel in mijn kruis duwen en ik hield het niet meer. Klaar gekomen onder tafel. In alle stilte en met onvertrokken gezicht. De andere gasten hebben er niets van gemerkt maar zij keek triomfantelijk en onze ober had volgens mij ook een rare grijns.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ga jij lekker zelf met een zoemertje in je broek zitten jongen van 17. Probeer jij eens een rokje of een jurkje boven je knie te dragen zonder dat ooit een keer je onderbroek te zien is. En als jij al een stijve lul krijgt van een glimp van een slipje en blote benen geef dan niet meisjes er de schuld van dat ze dat ekspres doen. En ja ik heb wel eens een nat kutje gekregen van een jongen die zich met een half harde lul super langzaam op het strand aan het omkleden was. Ik ga hem toch ook niet de schuld geven dat ik daar naar heb liggen kijken. Ik had toch ook mijn ogen dicht kunnen doen en aan mijn bank tekort kunnen denken. Eigen schuld en dus bij jou dikke bult in je broek. Geniet daar maar van maar je moet er ook tegen kunnen als daar een leuke opmerking over komt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het was niet de laatste x maar afgelopen zomervakantie op de camping toen er een bloedmooie vrouw naakt voorbij kwam lopen

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 16. Pas een vriendin van mijn zus tegenover me op de bank. Vast niet per ongeluk want ze liet subtiel weten dat ze door had dat ik een paal had gekregen. Ze zouden in die meidenslipjes zoemertjes in moeten bouwen die aan gaan als ze nat worden. Nu gaan alleen wij steeds letterlijk voor lul.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • De laatste keer was van een meisje op school. Wat wil je ook als ze net in mijn richting haar benen zo openhoudt wanneer ze een jurkje draagt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS. Dat moet ze wel doen met jongens van haar leeftijd @J15. Maar ik moet toegeven dat ik het ook wel heb gedaan. Een beetje draaien met je heupen tegen die van de jongen doet wonderen. Zo gaan zitten dat hij ideaal uitzicht heeft (hij probeert wel niet te kijken, maar hij kan het toch niet laten). En hij maar iets proberen te verbergen wat je allang weet. We zijn veel gemener dan jullie.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan J16. Volgens mij had ze wel wat in de gaten. Het was nl niet echt nodig om zo strak tegen mij aan te zitten. Ik ging natuurlijk steeds beetje anders zitten an bloosde ook wel. Zij was trouwens wel veel ouder ik denk 19 of 20 of zo.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Allen al jullie reacties en mijn fantasieën die daarbij komen bezorgen mij nu een stijve, eigenlijk triest, maar ik ben ook maar een mens.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • De meest recente keer dat ik een harde kreeg VAN iemand was in de klas toen een vriendin waar ik alleen seks mee heb (dus soort van pleziervriendjes) me zat lopen op te geilen omdat ze wist dat ik de volgende was die mijn presentatie moest doen. Het eerst volgende weekend had ze het gelukkig terug goed gemaakt. ;-)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J19. Ik had al op m19 gereageerd dat het natuurlijk niet uitmaakt door wie hij stijf of nat wordt, als het maar iemand anders is en niet je eigen vingers. Dat berichtje is verkeerd gegaan of niet geplaatst. Dus jij kunt rustig je laatste stijve posten. Ook daar ben ik en wsl ook anderen benieuwd naar. Dit was Ts

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gister nog van mijn vriendje maar dat gebeurt vaak want hij is gewoon te mooi te lief te lekker DUS sorry ladies maar deze boy is 100% gay.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Van meisjes wordt die van mij niet stijf, sorry. ;-)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Had zij het door J15? Ik vanmorgen al een paal tijdens het eerste uur. Zat te veel te fantaseren over het meisje voor me in lichtblauwe skinny jeans.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Met z'n drieën achterin een auto. Ik zat dicht tegen een meisje aangedrukt en hield het bijna niet droog.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb gisteren na school lang gezoend met mijn vriendje en ik had echt een grote natte plek in m'n onderbroek daarna.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook wel logisch dat het wat stiller is. Net als ik zullen er wel meer zijn die zo langzamerhand genoeg hebben van het beoordelen van beschrijvingen van piemels van onzekere jongens. En als je dan ook nog niet in je broek plast hield het een beetje op. Maar nat ga ik nog bijna elke dag hoor. Zeker afgelopen zondag toen ik bij mijn seksvriendin was. Alleen valt het daar niet zo op, want dan heb ik geen kleren aan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Best zielig als je je libido van de jaargetijden afhangen!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is de herfst, beste mensen. Mijn piemel is al in winterslaap modus gegaan. Er moet al heel wat gebeuren om hem nu nog in verticale stand te brengen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja het is wat stil, zelfs geen jongens die denken dat hun piemel te klein is en opscheppers die er een van 18cm hebben, zeggen ze. Ik gistermiddag van mijn vriend haha.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • En hij TS nog een beetje beweging in zijn broek? Geven jullie er nog wat vervolg aan of blijft het bij twee zoenen en een nat slipje ?
    Hier nog droeviger. Kreeg net een stijve van een meid in een pornosite.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten