Skip to content
16 reacties
807 weergaves

Boxers van het merk Australian

Hey boys ik had een vraag zijn er hier jongens die de boxers van Australian dragen?

Wat is jullie ervaring er mee zitten ze lekker? hou je ze lang mooi?

Bedankt voor het reargeren groetjes TS

17 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik heb ook onderbroeken van Australian maar ik trok de buikband binnen 2 weken al kapot… maar ze zitten zo heerlijk

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Net wat je zegt @j22, Aussiebums zijn helemaal niet lelijk maar wel heel provocerend. En er is vgm nog een reden wrm veel jongens niet aan de Aussiebum durven en dat is de pouch die wel heel ruim bemeten is door de ontwerpers. Je moet echt een stud zijn om die op te vullen. Want - geef toe - niets zo zielig als een halflege onderbroek. Maar met het lef in je hoofd en het materiaal tussen je benen staan ze je adembenemend.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • J22,ik heb 2 van Aussiebum,maar ik vind pump en adicted toch even fijner.
    De stof vind ik lekkerder voelen en ze blijven langer in model.
    Van Aussiebum vind ik de cup iets te klein en minder rekbaar.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Die Aussibums zijn zeker niet lelijk maar idd wel erg sexy. Ik vind daar niks mis mee en ze staan prachtig zeggen ook mijn moeder en zus. Ze blijven ook mooi na vele wasbeurten en gaan lang mee, dus echt wel het geld waard. Tegenwoordig zijn er zoveel verpreutst onder ons dat ze daarom zeggen die Aussies niet mooi te vinden m.a.w. ze durven het niet te dragen!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Australian boxers zitten best fijn,ik heb er een aantal van,ik draag ze ook onder mijn Australian broeken,niet dat ik een echte gabber ben,maar het zijn echt fijne broeken.
    Ik koop ze altijd een maat kleiner,omdat als ik ze draag halverwege de dag niet meer lekker strak aan m'n huid zitten,en m'n pik dan los in de boxer slingerd.
    De stof verkleurd best snel ,maar ze zijn ook goedkoop,dus haal ik er eerder weer nieuwe van,dan van mijn calvins Bjornborg muchacho.
    Die merken zijn duurder,maar blijven langer mooi qua model en kleur.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier ik heb het zeker niet over Aussibum die zijn te lelijk en dat wil ik mijn ma niet aan doen na wat ik op hun site zag. En dat er zoon ranglijst was wist ik ook niet dat Australian voor gabbers is. Ik vind ze er gewoon wel leuk uit zien en ben geen gabber. Dat de action ze ook verkoopt wist ik niet ik zag ze puur in de aanbieding bij de Dirk en was wel benieuwd naar het comfort.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Australian is in de eerste plaats het merk voor gabber en streetwear. Trainingspakken en joggingbroeken en zo. Hun boxers vind ik een beetje kleuterachtig met die bloemen motiefjes. Aussiebum is helemaal anders. Heel erg uitdagend en je moet idd heel veel seks uitstralen van jezelf, anders begin je er beter niet aan of je maakt jezelf belachelijk.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij Actiion in de aanbieding, twee stuks voor 4,49. https://www.action.com/nl-nl/p/australian-boxershorts-2/ Zien er keurig en fleurig uit. Had jij ze daar gezien Ts? Ga gewoon even langs en koop een set. Als ze goed zitten koop je er nog wat. Voor dat geld kun je het er wel op wagen. Dat Aussibum vind ik een beetje ordinair. Veel geld voor maar heel weinig stof. Ik denk ook niet dat de gemiddelde forumbezoeker een lichaam heeft zoals die modellen op de Aussibum website.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wordt hier australian niet verward met aussiebum??

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha J22, zou een beetje lullig zijn als jij van die dure onderbroeken koopt en ze liggen drie voor een tientje bij de Dirk! Zou toch even gaan kijken, je weet het maar nooit. Misschien gedateerde modelletjes van het vorige seizoen die gedumpt worden. J21 weet ze blijkbaar ook goedkoop op de kop te tikken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier j22 van onderste item, ik betwijfel sterk of het om dezelfde onderbroeken gaat. Ik betaal tussen de € 18.50 en € 35,00 per broekje en deze liggen volgens mij niet bij de Dirk!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @J21
    Hebben Australian boxers ook voordelen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey man ik werk bij de Dirk en daar komen ze in de aanbieding misschien is dat iets voor je groetjes J18

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Australian kun je kopen bij Action. Daar liggen ze heel regelmatig in de aanbieding.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik heb er wel een paar ja! Zitten prima vind ik maar ze gaan niet mega lang mee.. maar je ze zijn ook niet heel duur

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik draag boxers van het merk Australische, zitten goed en afhankelijk van welk rijpe gaan ze erg lang mee. Sommige heb ik al meer dan 4 -5 jaar en zien er nog netjes uit. Let wel bij het bestellen dat het kan zijn dat je nog accijnzen moet betalen. Dat wisselt erg, degene zending komt zo door en op een andere zending krijg ik een naheffing. Dat is op denk ik ongeveer 20% van de zendingen.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten