Skip to content
12 reacties
1047 weergaves

Wie heeft al eens blauwe ballen ervaren

Worden je ballen dan echt blauw?
Hoe heb je het gekregen?

16 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Mijn vriend heeft weleens blauwe ballen gehad toen hij op het moment van klaarkomen niet klaar kwam. Het deed pijn in zijn ballen. Waarom het blauwe ballen heet weet ik niet...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 14. Wat een geweldige reactie van jou, zoals jij over jongens schrijft. Jij bent echt een meid naar mijn hart. Jouw vriendje boft met jou.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gelukkig zijn de ballen van een jongen niet blauw. En ik begrijp jongen20 heel goed dat je niet mee wilt doen met NNN als het voelt alsof je als jongen constant in je zak getrapt wordt. Dat is niet leuk voor een jongen. Jij bent een verstandige jongen dat je af en toe een zaadlozing hebt, dat is toch normaal? Waarom zouden jongens het voor zichzelf zo moeilijk moeten maken? Gewoon doen, daarvoor ben je een jongen en lekker van genieten. Ik ben altijd het meest blij als ik mijn vriendje zie genieten. En dat gun ik alle jongens.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Overigens kleuren je ballen niet blauw. Blauwe ballen is de letterlijke vertaling van 'blue balls'. Waarbij 'blue' staat voor eenzaam, ongelukkig, gebrek aan aandacht, depressief. Zoals in de uitdrukking 'I feel lonely and blue' of de blues hebben.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja dat is heel pijnlijk. Heb dat ervaren in het ziekenhuis met een gecompliceerde beenbreuk. Kon niet zelfstandig naar het toilet en mijn kamergenoot weigerde mijn sperma tissues weg te gooien. 20 dagen niet klaar gekomen. Op het laatst voelde het alsof ik constant in mijn ballen getrapt werd. Het deed veel meer pijn dan mijn gebroken been. Daarom doe ik ook nooit mee aan NNN want dat wil ik nooit meer meemaken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje17. Dat mag niet, dat is gemeen. Jij mag een jongen niet in zijn ballen schoppen. Jongens schoppen ons als meisjes toch ook niet in ons kruis?! Als ik veel van deze bijdragen lees, dan valt mij op dat jongens vaker liever voor ons als meisjes zijn dan andersom.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Blauwe ballen kan voorkomen als je heel erg opgewonden bent en dus ook een keiharde erectie hebt. Als dat lang duurt kan je een vervelend gevoel krijgen. Het heeft niets te maken opgehoopt sperma maar met de bloedtoevoer. Daarom kan er wel eens een beetje blauwe verkleuring zijn. Na het klaarkomen verdwijnt de spanning en dus ook het onaangename gevoel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier, ik heb soms als ik niet klaarkom (als ik voor het hoogtepunt stop met aftrekken) een zeurende, kloppende pijn in m'n ballen. Maar blauw worden ze idd nooit

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je een jongen in z'n ballen schopt worden die zeker blauw!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Neen, dat is één van de vele overdreven dingen op het internet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja wel eens pijn aan mn ballen gehad omdat ik te lang geil was geweest zonder te spuiten. Maar ze zijn dan niet letterlijk blauw gekleurd hoor

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, ken het niet, wat moet er blauw kleuren?

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten