Skip to content
9 reacties
1271 weergaves

Panty

Mn vriendin draagt bijna altijd een panty of een legging, ik raak er opgewonden van pantys! Hebben jullie dat ook? Laatst met sex had ze er ook een aan en toen heb ik de panty kapot gescheurd!

19 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • @meisje 17, wat leuk dat jij dat zo leuk vond om te zien? Was die panty van hem een dunne zwart doorschijnend of was die Blikdicht? Ik draag ook met mtben vaak een panty. Meestal wel blikdicht ziten veel lekkerder dan fiets broeken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zag vanochtend een jongen van mijn leeftijd, die aan het joggen was. Hij had een zwarte panty in hardloopschoenen aan onder zijn korte broekje. Ik vond dit wel heel erg mooi om te zien, moet ik jullie eerlijk bekennen. Hij zag er bovendien ook nog knap uit. Het geluk was dat wij bij een drukke oversteekplaats moesten wachten voor rood licht. Ik heb toen expres niet op de knop gedrukt, zodat het langer duurde dat het groen licht werd. Hierdoor kon ik wat langer genieten door naar deze mooie jongen te kijken. Door die panty zag ik de mooie vormen van zijn benen goed. Wat een cadeautje op deze ochtend.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 19. Wat leuk dat jullie zo van panty's houden. Ik draag ze alleen on het openbaar als we met vakantie zijn en dan onder een korte broek. En met deze dagen onder mijn jeans. En mensen die goed opletten kunnen mijn panty bij de enkels zoen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag panty’s vaak in combinatie met een jurkje en een rokje, hij doet het soms in de avond of vroeg in de ochtend onder een korte broek wandelen, altijd binnen huis en nu onder een jeans.binnen zitten we enkel in panty’s. Ook in onze tuin dragen we panty’s.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 19. Wat leuk dat jullie dat doen. Dragen jullie je panty's ook in het openbaar?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik we dragen samen panty’s, dat vinden we erg leuk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mij ook zeker bekend, bij ons zijn de rollen daardoor zowat om gedraaid en draag ik nu zelf regelmatig panty's.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn zeker bekend, precies het zelfde. Daar door ben ik zelf gaan dragen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zijn volgens mij genoeg topics met deze onderwerpen pik

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten