Skip to content
40 reacties
6566 weergaves

Douchen met boxer aan?

Bij ons op school en sommige jongens op voetbal douchen met een boxer aan. Maar de meesten douchen gewoon bloot. Ik ook. Maar waarom douch je in een boxer? Ik heb zelf ook geen grote. Slap 2 cm en stijf 9 cm. Ben zelf 169 en weeg 49 kilo. Ben in de klas en op voetbal de kleinste en heb de kleinste maar ik schaam me er niet voor. Komt vast nog wel en anders maar niet.

14 jaar
2 jaren geleden

40 Reacties

  • Ik was altijd bang dat naakt douchen met andere naakte jongens heel ongemakkelijk zou zijn, dus ik was een van de weinigen die in zijn onderbroek douchte. Ik lette er altijd op dat ik met gym een zwarte of blauwe boxer aan trok, maar een ochtend had ik haast en zonder ergens bij na te denken had ik een witte boxer aangetrokken. Toen had ik dus geen andere keus dan naakt te gaan douchen, want als ik mijn onderbroek zou aanhouden zouden ze mijn piemel wel door die doorschijnende witte boxer zien. In het begin zag je iedereen wel raar kijken omdat ik eerder natuurlijk in mijn boxer douchte en nu ineens naakt voor hun stond, maar ik kreeg er verder geen reacties of vragen over. Het voelde nog steeds wel ongemakkelijk, maar veel minder dan ik had verwacht. Daarna heb ik ook weer naakt gedoucht.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Heeft denk ik ook met leeftijd te maken. Ik zit al mn hele leven op voetbal. Vanaf een jaar of 10 gingen we daar ook douchen achteraf. Dat was toen gewoon in ons blote pikkie. Toen ik 13 was hield de eerste jongen een boxer aan met douchen, binnen een maand hield iedereen toen zn boxer aan (Hij had schaamhaar gekregen en geneerde zich daarvoor vertelde hij jaren later). Dat is een paar jaar zo gebleven. Toen we 18/19 waren gingen de boxers weer uit. Dan ben je uit de pubertijd en ben je niet zo preuts meer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is ook niet altijd opvoeding hoor. Ik douche altijd bloot, doe de badkamer nooit op slot en loop bij mijn vriendin thuis ook gewoon naakt van de slaapkamer naar de badkamer. (doen hun ook) Mijn broertje van nu 16 doet thuis de badkamer op slot, loopt nooit naakt en doucht op voetbal helemaal niet of als het ergens "moet"met zn boxer aan... toch allbei samen en hetzelfde opgevoed ...

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts Heel goed! Je hoeft je inderdaad nergens voor te schamen. En je bent nog jong genoeg, dus je piemel groeit heus nog wel wat.
    Ik denk dat sommige jongens in boxer douchen uit schaamte, of omdat bloot zijn in hun cultuur taboe is. Ik ben ervoor dat we weer een beetje vrijer worden in ons land, als dat kan. Dus geen schaamte, maar gewoon in je nakie douchen. We zijn tenslotte allemaal jongens met een penis.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • J18 wow haha da's wel heel preuts, in mijn team doet niemand moeilijk met zijn pik showen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik veronderstel dat ze hun handdoek rond hun middel draaien. Daarna natte boxer uit, droge boxer aan onder de handdoek. Zo doen de verlegen jongens het ook na de fitness. Spijtige evolutie.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J14 hoe deden jullie dat dan met afdrogen en een droge onderbroek aan doen? Dan zie je alsnog elkaars lul toch ?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • ik zit nu niet meer op voetbal, maar toen ik er nog opzat had iedereen eigenlijk een onderbroek aan tijdens het douchen behalve 2 jongens die waren ook een tweeling.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen van 14, op school is wel anders vind ik dan met je voetbalteam. Daar heb je toch met iedereen wel een goeie band dus vind ik minder erg om elkaar naakt t zien.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik voetbal in het eerste. Iedereen doucht na wedstrijd en training( nu ff geen voetbal door Corona).
    Dat gedoe met boxers onder de douche. Doe ff normaal we hebben allemaal n pik. De een heeft n grote de ander een dikke, besneden of onbesneden geschoren of niet. Bij ons staat iedereen naakt en dat hoort zo

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J15 op jouw leeftijd kan je nog groeien als je nog maar net pubert. Bij mij is het pas op 14j beginnen groeien. 'Bebost' vind ik wel goed gevonden voor je haartjes, heb je die al lang?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ben 14 heb ook een kleine en is bebost maar wij hoeven opschool gelukkig niet te douchen

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • J20 beetje overdreven. Bij ons is het verplicht in de selectieteams en dat vind iedereen gewoon normaal. Het hoort erbij en als je dat niet wil speel je dus niet in de selectie.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J17, je mag niemand verplichten om naakt te gaan douchen, dit is gelukkig een persoonlijke keuze! Of het hygiënisch en "normaal" is kun je betwisten. Er zijn culturen waar alleen mensen van het zelfde geslacht elkaar bloot mogen zien (uitgezonderd als je getrouwd bent) en vaak uit geloofsovertuiging kan naakt een taboe zijn.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17
    Mooi, bij ons ook
    Lekker naakt douchen
    Alleen ik ben gay??

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij ons bij voetbal is verplicht zonder boxer dus ook als je besneden bent , maar dat is er maar 1.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J17 bij ons gaat iedereen naakt douchen, ook de jongens die besneden zijn

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hé J17, ik ben ook besneden, en het klopt dat je dan meer opvalt. Maar gewoon laten zien, het is heel normaal en veel jongens zijn besneden, je bent echt niet de enige. Vaak vinden andere het ook wel mooi om een keer te zien en zijn ze ook wel nieuwsgierig. En meiden sws, die vinden dat vaak mooi. Alleen kan je aan t begin juist omdat je er zo over nadenkt wel sneller een stijve krijgen. Dat had ik tenminste:)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J12 ja het is wel echt pussy hoor als je je piemel niet durft te laten zien. Bij ons staan ook de jongens met een pikkie gewoon bloot.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mijn voetbalteam zijn er ook een paar die met onderbroek douche maar de meeste niet. Bij een thuis wedstrijd doucht bijna de helft helemaal niet. Ik douche me eigenlijk altijd en ook gewoon naakt.

    Ik ben nu pas besneden om medische reden maar ik ben de enige van het team en schaam me nu best om de volgende keer weer naakt te douche.

    Zijn er bij jullie besneden jongens die naakt douche?

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten