Skip to content
12 reacties
587 weergaves

Riem, of geen riem?

Wie heeft altijd een riem om zijn broek, ook al past je broek eigenlijk wel zonder riem?

Ikzelf draag altijd een riem, ook al past m'n broek, wat bij de meesten ook is, heb maar een paar broeken waarop een riem moet dragen (meer een baggy jeans waar ik altijd een dikke witte riem bij heb, en dan zakt ie nog een beetje af.) Maar ik vind het er afgewerkter uitzien met een riem erom, zonder ziet het er niet mooi uit. Het maakt overigens niet uit wat voor broek en andere kleding ik aan heb en of de riem dan zichtbaar is, wat meestal trouwens wel het geval is.

16 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik ben een punker en heb daarom altijd een studriem om. Dat is zo’n riem met drie rijen pyramidestuds. Hoort gewoon bij m’n outfit, net als m’n hanekam.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoals jongen van 17 heeft zou elke jongen moeten hebben: vier kleuren riemen. Een witte, zwarte, bruine en cognac. Dan heb je altijd een riem die bij je outfit past. Ik heb zelf graag altijd lekker contrast, dus een witte riem om donkere jeans en een cognac om lichte jeans,
    En ja, ik draag m’n riem ook niet om m’n broek op te houden maar echt alleen voor de sier.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag altijd een riem, soms bretels. Heb een zwarte, een witte, een bruine en een cognac riem. Shirt altijd in mn broek, dus die zie je bijna altijd

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Altijd een riem om. En ik heb hem puur als accessoire, heb hem eigenlijk niet nodig. Ik heb een stoere brede bruine riem van Diesel met drie pinnen in de gesp, en die heb ik eigenlijk altijd om. Staat eigenlijk op elke jeans goed .

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe er bijna altijd één om, maar geen bijzonder dure of zo. Gewoon eentje van Chasin' van vier centimeter breed in bruin. Ik had eigenlijk een paar broeken die wat te breed waren en waar ik er één nodig had en sindsdien is het gewoon een gewoonte geworden. Je ziet mijn riem soms als mijn t-shirt of hoodie er toevallig boven valt, maar ik stop die niet achter mijn gesp ofzo.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel herkenbaar. Ik heb ook alleen voor de sier een riem om. Ik heb veel strakke t-shirts en die vallen vaak precies op de bovenkant van mijn jeans. Hierdoor zie je mijn riem altijd eigenlijk.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ik heb altijd een riem om. Het staat goed en zit lekker. Ik draagt altijd jeans en daar hoort gewoon een riem bij. Omdat ik altijd witte sneakers draag, heb ik ook altijd een witte riem. Ik heb een lekker brede met een dubbele pin, die heb ik eigenlijk altijd om. Soms zie je me riem en soms niet, hangt een beetje af welke kleding ik boven me jeans draag.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Net als alle jongens hier doe ik ook altijd een riem om en ik heb hem vaak ook niet perse nodig. Ik vind het wel lekker om een riem om te hebben, je broek zit dan net wat strakker wat ik fijn vind. Ik heb een beetje donkerdere huid en daarom vind ik het leuk juist witte riemen om te hebben omdat dat zo lekker opvalt, en geen bruine riem wat mijn huidskleur is ;)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben een slanke jongen en heb daarom ook altijd een riem nodig. Wel vindt ik het leuk ook altijd een beetje stoere riem om te doen. Dus ik moet een riem om, maar dat vind ik ook leuk.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag altijd een bruine riem maar vooral omdat ik die bij de meeste broeken wel nodig heb. Ik ben nogal klein en redelijk smal dus vind ik weinig broeken die mij perfect passen. Mijn riem is trouwens meestal niet te zien en zit onder mijn trui of zo.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook altijd een riem. Het zit gewoon lekker en staat goed. Nu heb ik alleen een witte maar wil een cognac en buine halen. Altijd een brede en shirt in me broek en ik draag vaak me hoodie open zodat je hem goed ziet.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ik heb ook altijd standaard een riem om mijn jeans zitten. Eigenlijk heb ik ook nooit een riem nodig omdat mijn jeans altijd gewoon goed zitten, maar het staat wel gewoon veel beter/ stoerder met een riem. Ik draag daarom ook altijd brede leren riemen.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten