Skip to content
4 reacties
729 weergaves

Beharing

Ik lees hier vaak dat een jongen die schaamhaar heeft en zich kaal scheert dat dat kinderlijk uit ziet? Maar als die zelfde jongen z’n baard ook helemaal kaal scheert ziet dat dan ook kinderlijk uit?

12 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik vind het niet kinderlijk. Er zijn genoeg dingen waaraan je kan zien dat je met een lichaam te maken hebt dat geen kinderlichaam meer is. Ik scheer het zelf omdat mijn vriendin dat mooier en fijner vindt, en ik vind het bij mij echt niet kinderlijk staan omdat ik geen schaamhaar heb.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat moet iemand toch zelf weten of ie scheert? Waarom is dat kinderlijk... schaamhaar is wel normaal maar veel mensen vinden dit vies maar dat is niet zo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet niet, heb beide nog niet :(
    Maar zal wel per jongen verschillen denk ik

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • ik vind persoonlijk, jongens van jouw leeftijd die nog geen schaamhaar hebben, die dat dus nog nooit gehad hebben en van nature dus nog kaal zijn vind ik mooi, dat is de natuur en zo is een gladde piemel van iemand die nog nooit schaamhaar heeft gehad wel mooi, anderzijds jongens die wel al schaamhaar hebben vind ik het mooier dat ze het laten staan, je hebt het dan toch dus waarom zou je het niet laten staan... als je al haar hebt gehad vind ik het dan mooier om te laten staan, wanneer je echt gaat scheren blijf je dat meestal wel zien, sommigen krijgen er uitslag van(rode bobbels) of zie je toch nog stoppels staan, neen op die manier vind ik een piemel niet zo aantrekkelijk, als je dan toch haar hebt laat het dan staan, dat is mijn mening natuurlijk

    maar jouw piemel is jouw piemel en niet die van mij, dus wat anderen zeggen maakt toch niet uit? doe lekker wat je zelf wil, wil je het scheren dan scheer je het toch gewoon?

    (alweer) persoonlijke mening, kinderlijk ziet het er zeker niet uit vind ik... want zoals ik al zei een jongen die nog nooit schaamhaar heeft gehad, bij hen is het wel mooi... omdat ze van nature mooi en lekker glad zijn, wanneer je gaat scheren kan het er nooit kinderlijk uitzien want je blijft het meestal wel zien, ofwel door middel van uitslag of door midden van stoppels die blijven staan en je niet volledig kan weg krijgen, en op die manier vind ik dan eerder een beetje vies dan kinderlijk, haar vind ik nog steeds het mooiste, zelf scheer ik het 2x per jaar volledig kaal, omdat het anders te veel wordt... maar voor de rest staat er altijd een bos haar op

    ahja... kies uiteindelijk gewoon lekker zelf wat je wil, niemand zal je opeten omdat je je haar laat staan, en niemand zal je opeten omdat je het scheert, doe gewoon lekker wat je zelf het prettigste vind

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten