Skip to content
3 reacties
702 weergaves

Vriendin van mijn zus?

Ze doet al weken anders tegen me, ik bedoel ze lacht vaker tegen me en ziet er seksy uit als ze hier is. Strakke broeken waar je best veel ziet. BH en shirtje waar je tepels een beetje ziet. Knoopjes los dat soort dingen. Maar dat kan ook een andere reden dan ik hebben. Hoe kan ik daar achter komen. Ik zou eigenlijk best wat willen, maar ook geen flater slaan. Gisteren zat ze aan mijn knie en dat had natuurlijk gevolgen en toen keek ze me met een grote grijns aan. Dat doe je toch niet als je niets wil? Dus eigenlijk wil ik nu meer terug gaan doen, maar wat ?

19 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Interessant punt wat M19 hier maakt. Als je op iemand bent, zit er tegenwoordig niets anders op dan het ze vertellen. Liefst in niet mis te verstane woorden. De kunst van de bodylanguage bestaat niet meer. Hints geven met je lichaam wordt niet meer begrepen. Vooral niet door jongens. Het is alweer de schuld van de corona beperkingen. Vroeger in de disco stond de muziek zo luid dat je wel moest communiceren met je lichaam want niemand verstond wat je zei. Jammer echt doodjammer. Komt ook nooit meer goed :-((

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Verbaas mij altijd over dat veel hier vragen wat te doen bij een crush etc, nou iets met woorden want interpretatie skills onderling lijken meestal niet hoog aangezien zoveel twijfel is

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je helemaal nog niet gereageerd? Dan wordt het zeker na dat laatste wel tijd. Gelukkig heeft je piemel wel voor je gereageerd, dus ze zal het nog niet opgeven. Denk wel goed na of je wil en over de situatie met je zus. Het is haar vriendin en dat moet door jou niet verstoord worden. Hoe verder? Belangstelling in haar tonen, serieuze dingen over jezelf vertellen, complimentjes over haar en haar sexy kleding maken, aanraken bij haar armen en schouders. Als zij verder gaat kun jij ook weer verder en dan komt het moment dat jullie moeten praten over jullie twee. Zo moeilijk is het toch niet?

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten