Skip to content
9 reacties
932 weergaves

Linker bal

Hoi, ik heb net als iedereen 2 ballen in mijn zak zitten.
Nu kruipt mijn linker bal steeds meer naar boven mijn lies in en zit er dus 1 bal in mijn zal.
De andere is dan in mijn lies. En zit dan naast de stam van mijn pik.
Het doet niet pijn en als ik m terug duw gaat hij weer langzaam naar boven.
Maar ze zitten ook vaak met 2 in het zakje.

Hebben meer jongens dat

17 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • bij mij gebeurt dat in koud water en vlak voordat ik moet gaat spuiten. dan gaan ze allebei mijn onderbuik in en mijn zak is dat helemaal strak zodat ik geen ballen meer zien. ongeveer een kwartier na het klaarkomen komen ze weer als vanzelf tevoorschijn. ze gaan dan wel samen en nooit maar 1 alleen trouwens.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Altijd hangt de ene bal lager dan de andere, je bent dan links- of rechtsdragend. Bij het klaarkomen schieten geregeld beide ballen de buik in. Maar als een bal erg vaak in de buik zit zou ik gewoon even je huisarts vragen of dat oké is, of dat een kleine operatie slimmer is.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij kruipt mijn Rechter bal regelmatig naar boven vooral als ik erg geil ben. Maar daarna gaat hij weer terug in mijn zak.
    Soms gaat hij ook naar boven als ik en hele strakke skinny jeans aan heb, dat is het een beetje een apart gevoel of hij eerst door een ring moet en dan hoog in mijn lies zit

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik erg geil ben schieten ze alle 2 naar boven naast mijn pik, mijn zak versimpeld dan helemaal.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mijn vriendje hangt zijn linkerkloot juist iets lager. Dan zou het eerder zijn rechterkloot moeten zijn, die naar boven gaat. Maar ik heb hem er nog nooit over gehoord.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij was dat ook het geval dat die elke keer naar boven ging bij mij deed dat wel pijn dus naar de huisarts gegaan en hem door de uroloog laten vast zetten nu nergens last meer van

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Zolang het geen pijn doet denk ik niet dat er iets mis is. Het idee van twee gelijke ballen die mooi naast elkaar hangen is eigenlijk best fout. Dat kan wel zo zijn, maar bij de meesten zal dat daar niet echt op lijken. Als het wel pijn begint te doen zou je er wel best mee naar de dokter gaan want in sommige gevallen kan het zijn dat de teelbal verkeerd gedraaid is of zo. Maar ik denk dat je dat dan wel zou voelen. Ik zou me dus niet te veel zorgen maken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gebeurt soms bij mij dat de rechterbal in mijn lies gaat als ik lang in koud water zwem. Na het zwemmen duw ik hem zachtjes terug en meestal blijft hij dan in mijn balzak tenzij ik het nog te koud heb, maar als ik hem tien minuutjes later weer naar beneden duw en ik ben wat opgewarmd, dan blijft hij wel beneden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Even navragen bij de huisarts als je zorgen om maakt

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten