Skip to content
13 reacties
3456 weergaves

Gedeelde kamer en masturberen

Hoi ik kom over 2 maanden op een campus te wonen voor school. Maar het probleem is nu dus dat ik samen met 1 jongen op een kamer kom te liggen. Wat kan ik het beste doen als ik avond wil rukken?

17 jaar
2 jaren geleden

13 Reacties

  • Heb tot een paar jaar geleden ook met mijn broer op een kamer gelegen, wij hadden er toch een ongemakkelijk gevoel bij en deden het eigenlijk nooit gelijkertijd. Inmiddels hebben we ieder een eigen kamer en kan ik als homo en hij als “super” hetero doen en laten wat we willen. Hij heeft veel vriendinnen die langs komen, ik mag het hoofdzakelijk nog met rukken oplossen en daar maak ik dan ook veel en dankbaar gebruik van.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik moet mijn kamer delen met mijn broer en wij hebben de afspraak dat we rukken wanneer we daar behoefte aan hebben. Soms rukt hij en lig ik in bed en soms rukken wij samen. En som ruk ik en ligt hij te slapen of is een van ons even weg. Het gaat allemaal vanzelf eigenlijk maar nooit problemen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, die andere jongen moet zich ook aftrekken, dus die heeft hetzelfde probleem. Laat het er maar gewoon op aankomen toch. Waarschijnlijk liggen jullie straks allebei gewoon zonder schaamte jezelf te rukken tot je klaar bent.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen probleem van maken, dit lost zich vanzelf op als jullie elkaar kennen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • het is hier al gezegd geweest, die andere jongen heeft hetzelfde probleem, er over praten is de enige manier om dit op te lossen, delicaat onderwerp maar eens je dat gedaan hebt zal je de beste en geilste tijd van je leven hebben

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou een regeling met hem afspreken of zo voor uren waarop hij dan niet op de kamer mag zijn en omgekeerd (omdat hij zoals anderen al gezegd hebben waarschijnlijk wel hetzelfde probleem zal hebben). Begin niet samen af te trekken als je daar geen zin in hebt. Doe geen dingen die je niet liggen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan mss samen met hem trekken?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Die jongen wil waarschijnlijk ook wel rukken dus ik zou gewoon proberen daar wat met hem over af te spreken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • niet bang zijn man
    die jongen zal het zelf ook wel doen

    heb he ook gedaan op internaat , een gast die zo geil stond , puberen wij elk 15jaar en gingen praten over dat onder werp , plots zijn training om laag en daar stond alles, de rest volgde , wij deden het soms samen , deur op slot en dat was ons geheim voor vele jaren en nu nog

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Doen als de ander onderr de douche staat of zlf onder de douche

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vermoed dat die jongen ook masturbeert, dus dan is er toch geen probleem? Je kunt ook afspreken dat je dat doet als de ander er niet is, als je dat fijner vindt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het slimste is om dit te bespreken met je kamergenoot. Hij zit met hetzelfde probleem. Mischien kunnen jullie af en toe ff weg gaan zodat de ander kan masturberen. Andere optie is om het gewoon te doen met de ander erbij of zelfs samen, maar dat moet je eerst overleggen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Die jongen zal hetzelfde probleem hebben. Gewoon rukken

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten