Skip to content
17 reacties
6834 weergaves

Geslapen bij goede vriend en sex gehad

Afgelopen nacht na oude jaar bij m’n goede vriend geslapen. Na beetje dollen heeft hij mij gepijpt en ik hem. Volgens mij ben ik hetero, of ben ik nou bi?

19 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Ik ben bi en geniet meer met sex met mannen als met vrouwen. Mijn beste vriend weet dit en zegt zelf hetero te zijn. Maar afgelopen week hebben wij de hele avond lopen feesten en na het feesten waren we eigenlijk altijd erg geil en heb die week met elkaar lopen experimenteren begonnen met aftrekken van elkaar gevolgd door dat ik hem ging pijpen hij genoot hier enorm van de volgende dag herhaalde dat een beetje maar vroeg hij mij of hij mij nog neuken. Het was zijn eerste keer anaal maar hij vond het heerlijk. Eind van de week vroeg hij alleen ben ik nu geen bi en zei van wat maakt het labeltje uit is maar dat je geniet. Waar hij mij gelijk in gaf.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb sex met meiden en jongens. Ben zeker niet homo ook al neuk ik meiden ook wel vaker anaal. Vindt het gewoon lekker. Ik vindt sex met een jongen lekkerder. Wordt ook graag geneukt en dat kan een meid niet en pijp ook erg graag en slik ook graag. En ook dat kan niet met een meid. Dat is puur sex en geen verliefdheid. Lekkere sex daar is waar het om gaat en niet of het een jongen of een meid is. Jongens hebben elkaar nu eenmaal meer te bieden. Gewoon doen en genieten van de sex en niet te ver nadenken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je dit beide uit vrije wil doet omdat dit op het moment goed voelt is dit toch geen probleem? Voor mij hoeft dit ook niet meteen iets over je geaardheid te zeggen.
    Ik vind dit ook onder vrienden zeker kunnen, zonder dat dit meer hoeft te betekenen. Voor mij was dit zeker oriënterend. Ik ben zo voor mezelf te weten gekomen dat ik wel van seks kan genieten, zonder mijn geaardheid steeds weer in vraag te moeten stellen. Ik wordt enkel verliefd op meisjes, maar kan wel genieten van seks - ook met een vriend dus - zonder verliefdheid/ amoureuze gevoelens. Wel belangrijk is dat beide dit willen en duidelijk is hoe ver beide xillen gaan.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Prima toch, als je het alle twee wil en je vindt het lekker, wat maakt het dan uit. Ik ben bi en heb ook regelmatig sex met een vriend. Geen relatie alleen sex.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS ik zou je zelf geen of in ieder geval nog geen label geven. Ik zou gewoon lekker genieten van seks zei het nu mannen en/of vrouwen. Verder wat voegt het toe om jezelf een label te geven? Volgens mij doe je dat alleen voor andere zodat zei je makkelijker kunnen plaatsen maar zolang je er nog niet zeker van bent wat je wilt zou ik het lekker voor je houden.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mijn gevoel ligt de grens van wat je met je beste hetero vriend kan doen bij handjobs en blowjobs. En dan nog bij hoge seksuele nood die je op dat moment niet anders kwijt kan. Dus heel uitzonderlijk en zeker niet op regelmatige basis. Dingen als zoenen, facials, slikken, rimmen en neuken kunnen echt niet. Maar een echte hetero voelt dat vanzelf aan. Gaan jullie toch verder dan moeten jullie eerlijk voor jezelf toegeven dat jullie bi of gay zijn en daar is uiteraard ook niks mis mee.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier voor jongen 17
    Ik snap je vraag hoor. Ik heb ook sex met meisjes. Het is gewoon geil samen met m’n vriend. Hoe ver we gaan? Tot nu toe pijpen en fappen bij elkaar.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS, wederom met elkaar in bed duiken om alleen sex te hebben, nu zou ik als ik jou was toch wel kunnen gaan twijfelen. Wat maakt het dan dat jullie als “hetero” jongens dit weer bij elkaar opzoeken? Hoe ver gaan jullie in de sexualiteit met elkaar en waarom niet met vriendinnen, ben daar best benieuwd naar? Voorgaande is geen verwijt, maar een vraag en nogmaals, we leven in een vrije wereld!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS.
    Gister avond samen beetje bij hem thuis zitten gamen. Hij begon er over wat ik er van vond. Ik vond het erg lekker en hij ook. Zijn samen weer in bed gegaan en ik heb bij hem geslapen. We hebben geen verliefde gevoelens en gaat alleen om de sex.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS, je wordt niet zomaar gay van een maal experimenteren met iemand van het gelijke geslacht. Op jou leeftijd heb je vaak al wat meer duidelijkheid over je geaardheid, maar ook hier kun je niet zeggen, wat is standaard? Als je er geen spijt van hebt en wellicht zelfs van genoten, laat het daar dan bij. Wil je meer of verder, lekker doen, we leven in een vrije wereld! Wat vind jouw vriend ervan?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hadden jullie beiden wat gedronken? En misschien wilde je gewoon eens experimenteren onbewust. Na een keer zoiets te doen ben je niet gelijk bi of gay. Je moet toch eerst kijken of je iets leuk vindt om er een mening over te hebben?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, dat kun je niet zondermeer zeggen, was er alcohol in het spel, gebeurde het geheel vrijwillig en het belangrijkste, hebben jullie er toch van genoten. Zelf ben ik homo, maar heb een aantal maanden geleden ook meerdere malen sex met mijn beste maat gehad en hij is hetero en heeft een vriendin. Het is ons ook overkomen, maar we hebben het er beide met volle overtuiging gedaan. Helaas is er een aantal maanden niets meer gebeurd, maar ik ga dat ook niet pushen, hij moet er zin in hebben,

    We hebben het er wel nog een paar keer over gehad, hij voelt zich geen homo of bi, maar vind het spannend en lekker om te doen. We hebben overigen elkaars sperma doorgeslikt, voor mij vanzelfsprekend niet zo probleem, maar hij genoot er ook zichtbaar van, hoe was dat bij jullie?

    Jij moet zelf kijken wat jij erbij voelde en bespreek het met je vriend. Weet een ding, niets is zoals het lijkt, bekijk in dat daglicht jou “heteosexualiteit”. Geniet en leef vandaag!!!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Welnee TS, maak je geen zorgen. Die dingen gebeuren heel vaak met wat drank op en allebei in feeststemming. Ff mekaar van de geilheid afhelpen als vriendendienst is perfect normaal in zulke situatie. Ik heb vannacht krak hetzelfde gedaan. Het is puur seks zonder emoties en zonder verder gevolg.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, boeie, maak je niet druk en doe gewoon wat je lekker vindt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat weet alleen jij. Of het 3rn uitprobeersel was, of je jongens aantrekkelijk kan vinden (en zo ja alleen voor seks of als relatie) seksualiteit kan veranderen ook gewoon doen wat goed voelt niets zo overthinken

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Na oude jaar , hadden jullie drank op dan ben je wat vrijer en niet zo geremd. Als dit een keer gebeurd ben je niet gelijk een homo.
    Jullie zijn blijkbaar goede vrienden daarom dat dollen en is het gebeurd. Als er geen verliefdheid bij was en je valt op meisjes dan ben je nog gewoon hetero zoals je zelf ook denkt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • 1 keer met het zelfde geslacht gespeeld te hebben wil niet zeggen dat je bi of gay bent.
    Het gaat erom of je genoten hebt van de actie!
    En welke stempel je zelf geeft doet er niet toe.
    Hoop dat je genoten hebt!!!

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten