Skip to content
11 reacties
1948 weergaves

Beginnen met dildo

Ik heb laatst een dildo gekocht en wil die gaan gebruiken, zijn er tips voor beginners voor het anaal gebruiken van een dildo? T.i.a.

17 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik wil het ook is een keer proberen dus denk morgen 1 hallen ben zelf hetro

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hoeft je inderdaad niet noodzakelijk te spoelen voor je aan anale penetratie doet, (temeer je dit met een toy wil doen). Als je een tijdje voordien naar het toilet bent geweest is onze anus in principe (relatief) zuiver. Ik gebruik anaal ook sextoys en heb nog nooit "onaangename ervaringen" gehad hiermee, ook niet met een langere dildo bijv.
    Samen met een sekspartner is een condoom wel aangewezen bij anale seks. Ook oraal na anaal ( zonder condoom) is niet helemaal zonder risico, ook al oogt de piemel zuiver voor je deze in de mond neemt .

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, Ik heb geen ervaring met anale seks, maar ik adviseer je om eens te gaan naar sense.info Daar kun je alles vinden over seks wat je maar zou willen weten. Ook als het om de liefde en relaties gaat. Soloseks is uiteindelijk ook maar saai nietwaar? Begin maar met het onderdeel Seks ABC, daar staat wat je moet weten. Wat je laatste vraag betreft, daar lees ik dat spoelen niet nodig is als je daarvoor naar de wc bent geweest. Je darm is van binnen schoner dan je zou denken, maar ik zou je dildo wel even afwassen na gebruik. (Niet in de vaatwasser) In filmpjes zie ik niet zelden dat de bottom de piemel die juist in zijn kont heeft gezeten daarna in de mond krijgt om het af te maken. Blijkbaar geeft dat geen problemen. Dat bewijst maar weer, als het je opgewonden maakt is niets vies. Voor de rest, veel plezier zal ik maar zeggen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan je anus inderdaad spoelen voor anale penetratie. Ook dit moet je met de nodige zorg en voorzichtig doen. Een klysma is hiervoor geschikt. Hierover vind je zeker de nodige info online.
    Voor anale penetratie moet je de nodige tijd nemen, voldoende glijmiddel gebruiken en naar je lichaam luisteren. Langzaam opbouwen is aan te raden. Genieten is tenslotte het doel, toch?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, thanks voor alle tips. Nog een vraag: spoelen jullie je kont altijd helemaal voordat je je dildo gebruikt, of stop je m er zo in?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook een dildo en je moet gewoon voldoende glijmiddel gebruiken en goed ontspannen dan komt het echt wel goed

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j13, ja? Is het echt lekker? Ik denk dat ik miss gay ben dus ik zou het wel kunnen proberen, hoe groot is die van jou?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Rustig aan doen gelijd middel probreer eerst je vinger niet gelijk iets dik anders beschaddigd je anus rustig aan goed uitrekken. Het is lekker
    L

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • M22 verwoord het goed, maar ook zeker niet meteen een te grote dildo. Je kunt beginnen met 2 of 2 vingers en dit opbouwen. Succes!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Begin eerst met 1 vinger, dan 2 en dan 3 en dan dat ding er langzaam met glijmiddel er in gaan, je kan ook een condoom om dat ding doen als je wilt

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Glijmiddel, ontspannen en blijven ademen

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten