Skip to content
4 reacties
790 weergaves

Twijfel over eerste keer

Hey allemaal, ik zit een beetje met een dilemma en ik hoor graag jullie mening. Ik ben bijna 19 en nog maagd, ik heb hier totaal geen problemen mee, maar ik merk gewoon dat ik heel erg toe ben aan seks. En mijn eerste keer met een vreemde vind ik juist chill, een relatie wil ik nog niet omdat ik eerst nog wat wil afvallen zodat ik mij helemaal comfortabel voel in mijn eigen lichaam. Dus wat doe je als je homo bent en seks wilt? Precies, dan kom je uit bij Grindr. Via hier heb ik contact met iemand en als ik wil kan ik met hem mijn eerste ervaring hebben. Het gaat hier om hem pijpen, anaal wil ik wel bewaren voor mijn eerste relatie. Maar hier is het ding, hij is 36. Oudere mannen vind ik op zich best geil en als dit niet mijn eerste keer was geweest had ik het sowieso gedaan, maar iedereen zegt dat de eerste ervaring je bij blijft dus daarom twijfel ik gewoon erg. Hoe kijken jullie hier tegen aan?

18 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Het is je eigen keus. Jij moet doen wat je een goed gevoel bij hebt. Wees voorzichtig.
    Mijn eerste keer met een jongen was op m’n 17e.
    De man waar je n date mee hebt is 36. Heeft hij goede bedoelingen? Volg je gevoel. Niemand kan deze beslissing voor jou nemen, alleen jij zelf.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij Grindr gaat het louter om de seks. Voor die man van 36 ben jij gewoon een lekker hapje en omdat jij onervaren bent kan hij jou laten doen wat hij wil. Jij zegt wel geen anaal te willen, maar die man zal het wel willen en heb jij de mentale en de fysieke kracht om zijn verlangen te weerstaan?
    Als jij hem bevalt dan zal hij het contact willen voortzetten, tot hij op je uitgekeken is en anders is het een eenmalige gebeurtenis. Hij valt op jong en onschuldig. Alles kan dus gebeuren en de vraag is of jij daar op voorbereid bent en dat wilt?

    Er was hier eens een jongen van 16 die ook zo graag zijn eerste keer wilde beleven. Twee keer heeft hij gedate met een man van 31 en toen had zijn date het wel gezien met hem. Hier schreef hij toen een topic waarin hij over een einde aan zijn leven maken sprak. Teveel verlangen naar seks zonder vriendschap is gevaarlijk. Het is het enige wat je krijgt. Het maakt je zelfrespect kapot.
    Probeer een gelijkgestemde ziel te vinden. er lopen zoveel jongens rond net als jij die verlangen naar vriendschap en het warme lichaam van iemand in hun armen. Iemand waarmee ze hun gevoelens kunnen delen. Jouw gevoelens daar is die man van 36 niet in geinteresseerd. Hij wil alleen jouw lichaam, om lekker op klaar te komen.

    Ben jij zo onaantrekkelijk en wanhopig dat jij Grindr en een volwassen man nodig hebt om je eerste ervaring met de lichamelijke liefde te beleven? Nee toch!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey jongen
    Je eerste ervaring blijf altijd bij je
    Bij mij wel te minste

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Doe waar jij he goed bij voelt dus dat gaat ook op voor de persoon maar wees wel veilig en laat iemand weten waar je bent (en zeg dat ook aan degene waar je mee hebt afgesproken) want je weet nooit wie je treft en spreek initieel af ergens openbaar. Mocht he dan toch denken nee ben je zo weg ipv dat je bij iemand thuis zit.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten