Skip to content
33 reacties
6296 weergaves

Piemel laten zien?

Een meisje uit mijn klas wil mijn piemel zien. OK , ik mijn broek uit en zij ook heb ik voorgesteld, maar dat wil ze niet. Ik moet maar iets anders voorstellen. Hebben anderen dat wel gedaan en waarvoor. Zak chips heb ik afgeketst, maar ik vind het ook weer jammer als het niet door gaat, maar als zij tegen haar vriendinnen vertelt dat ik het voor een zak chips deed lachen die me uit. Het moet dus wel iets serieus zijn

16 jaar
2 jaren geleden

33 Reacties

  • Het kon ook anders lopen hoor: toen ik veertien was wou een meisje van de zwemvereniging mij in mijn blootje zien. Dus toen de training voorbij was sleurde ze me haar omkleedkotje in en liet haar eigen zien. Toen kon ik niet anders als me ook laten zien.
    Ik was daar nadien best serieus in de war van, want zij wilde veel verder gaan en mij in haar hebben. Uiteindelijk durven zeggen dat ik niet geïnteresseerd was. Zij heeft sindsdien al talloze vriendjes gehad, ik ben nog steeds bij mijn eerste liefje en dolgelukkig met haar.
    Zo ziet ge maar, als ge ver wilt gaan, doe het dan bij diegene waar ge echt van houdt.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @ m15, ja ik ben ook jong geweest, maar dit heb ik nooit nodig gehad om mij goed te ontwikkelen, weet ook niet waarom andere dat nodig hebben. Ben nu een jongvolwassenen waar niet mis mee is en alle kennis omtrent sexualiteit via onderwijs of ouders hen gekregen!! Dus vanuit mijn opinie blijft het puberaal gedrag.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j22
    Iemand van 16 is nog net een puber dus daar past puberaal gedrag heel goed bij. ;-) Het klopt wel dat 'wil je je piemel laten zien voor een zak chips' wel erg kinderachtig is. Dit deed ik met een buurmeisje toen ik 9 of 10 was, doktertje spelen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS Je bent op 1,5 jaar tijd veel gegroeid dan? Van hoeveel naar nu? Was ze onder de indruk bij het kijken?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J22
    Jouw opmerking is ook puberaal. En jij bent toch ook jong geweest

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Is dit puberaal gedrag nog niet voorbij?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je laten omkopen hoort niet. Doe het gewoon gratis in een afgesloten kamer waar niemand je kan lastig vallen, zonder mobieltjes of cameras en spreek af dat je een bepaalde minimumtijd neemt om je te laten zien. Spreek ook af dat ze achteraf maar niets moet gaan vertellen tegen anderen of toch goed moet uitkijken met wat ze aan wie vertelt. En dan laat je haar maar wat genieten en vragen stellen over je lichaam. Ze is nieuwsgierig en wil dingen te weten komen. Niets aan de hand, hoor.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts aan M15. We vinden het zelf ook heel raar. Anderhalf jaar geleden heeft ze wel eens contact proberen te maken , maar daar was ik nog niet klaar voor. Had het niet goed door. Ik heb toen ook in bikini gezien. Ik had toen nog een kleintje ook.we zouden dit niet gedurfd hebben. Nu gaan we steeds verder. Vanmiddag bij haar ouders.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is een rare manier om verkering met elkaar te krijgen, maar het pakte goed uit. Eerst kijken wat er onder de kleding zit en dan zijn jullie samen hihi. Kreeg jij nog een goedkeuring van je piemel en wat vond jij van haar vagina en borsten?
    Ik hoop dat jullie nog lang van elkaar gaan genieten

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts aan M15. Ja heel spannend, maar was ook leuk en toen ze weg ging zei ze dat en vroeg ze een zoen. Die duurde heel lang. Ja er is nu wel iets ik weet nu ook meer. Het meisje in mijn klas vond mij wel iets voor haar, zij vond me wel aardig maar dacht dat ik een saaie was waarmee niets te beleven was. We kenden elkaar ook wel al, maar minder. Ze is nu sporten en na het eten komt ze hier, mijn moeder had niet anders verwacht , uiteraard weer lachend.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat was zeker spannend, ook voor haar denk ik. Tot hoever ging zij met vingeren, eventjes of tot een jeweetwel? En wilde zij ook nog zien hoe jij het doet? Jullie hebben ook nog gezoend, dus is er al een en beetje iets tussen jullie?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts aan M15, J16 en 17. Het was spannend en ik ben helemaal niet preuts maar daarom deed ik het bij de tweede niet meer voor alleen borsten. Als het dan rond gaan roddelen hebben ze hetzelfde gedaan. Naakt voor naakt dus, maar ze had helemaal geen probleem en ze liet alles rustig zien en legde uit hoe ze vingerde. Ook bij haar in het begin al een stijve maar dat vond ze leuk en normaal.Het was nou bij mij en we hebben nog veel gepraat, maar ik ben niet overal achter gekomen . Toen ze lachend wegging kwam mijn moeder thuis en ik had weer een stijve van het zoenen bij de deur. Dat zal ze gezien hebben want ze doet heel lacherig tegen me. Ik ben nieuwsgierig wat ze vandaag te zeggen hebben.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • sws alleen alles laten zien als zij dat ook doet. Dus jij alles uit, dan ook zij alles uit. Anders moet je dat nooit doen, dan word er gewoon misbruik van je gemaakt. Een stijve krijgen hoort er dan bij, maar als ze dat niet wil zien moet ze er niet om vragen. en hoe leuk is het als je daar staat met een stijve :). ik zou zelfs bang zijn om klaar te komen als ik alles uitdoe waart zij bij is. succes hiermee!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Een van de twee wil iets meer dan alleen je blote piemel zien.Plaagt een je en heb je een stijve door haar borsten gekregen? Heb je op haar tepels gelet. Waren ze hard dan was ze geil.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Pas hier wel mee op. Dit soort weddenschappen geven vaak foute signalen. Dan denkt één van de twee dat er gevoelens of interesse meespeelt, terwijl het in feite alleen maar opwinding voor de andere is. Als je dit niet wilt doen en zij zelf niets laat zien, wees dan niet bang om te weigeren. Laat je niet zomaar gebruiken. Maar als je het zelf ook opwindend vindt en weet dat dat meisje niet plotseling overal op school roddels gaat verspreiden over wat je hebt laten zien, dan kan je het wel doen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dus zij heeft haar borsten laten zien. En werd hij daarbeneden ook wakker van?
    Ik hoop voor je dat het gewoon een leuke ervaring is met haar/hun en niet dat je ermee geroest wordt. Maar jij hebt ook wat gezien, dus je hebt wat achter de hand

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts aan M15. Ze is niet duidelijk. We hebben het gisteren na school bij haar gedaan, maar iets meer wilde ze niet. Het heeft iets met een vriendin te maken, een onduidelijke weddenschap.
    Die wil nu het zelfde met mij. Maar nu doe ik dat niet, want zoals iedereen hier zei, haar broek moet gewoon ook uit. Ze was daarmee gelijk OK, dus vanmiddag. Probeer er achter te komen wat ze nu aan het doen zijn. Foto maken is uiteraard verboden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd liet ik mijn piemel zien aan iedereen die daar om vroeg. Zonder tegenprestatie. Helemaal gratis en vrijblijvend. Maja, niet iedereen is even genereus.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • mijn zusje vroeg het en hebben het ook gedaan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Wil zij je piemel zien zodat zij de grootte van hem kan zien? Ziet zij jou als toekomstige vriendje? Ik vind dat ze ook haar broek moet laten zakken. Dat vind ik meer gelijkwaardig dan haar borsten. Je zal zeker een stijve krijgen, maar misschien wordt zij ook een beetje nat.
    Leg jullie telefoons weg en zorg dat jullie alleen zijn. Dan kunnen andere ook geen foto's maken en verspreiden

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten